Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Μπααααααα... Τωρα μιλουσε ο δενδιας ωραιος τυπος φαινεται...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Μ@λακας ειναι μωρε αλλα το θεμα ειναι να βγει προκηρυξη...
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του GreekArmy πανω στο θεμα... (της προκηρυξης οχι του Δενδια, εκει πιστευω θα συμφωνουμε
)
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του GreekArmy πανω στο θεμα... (της προκηρυξης οχι του Δενδια, εκει πιστευω θα συμφωνουμε

Συμφωνω... Δεν με νοιαζει τι ειναι προκυρηξη να βγαλει.
Πάντως παιδιά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ το όλο σύστημα...
ΤΡΑΓΙΚΟ... Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχουμε διαλυθεί απο το άγχος και την αγωνία
αν θα βγάλει προκήρυξη ή οχι...
Ειμαστε παιδιά των 500 ευρώ αν όχι άνεργοι... Που έχουμε δώσει χρόνο και χρήμα...
για διπλώματα (μηχανής, φορτηγού,lower κλπ) τόσο καιρό ένας απο αυτούς τους κλόουν να
παρακολουθούσαν το σαιτ έπρεπε να είχαν κάνει μια τοποθέτηση έστω μια εκτίμηση...
αν δεν αγαπούσαμε το σώμα και την πατρίδα αυτό το κράτος δεν είναι να το υπηρετείς για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ
συγγνώμη για το off-topic και στους διαχειριστές... Απλά έχουμε φτάσει στο ΑΜΗΝ
ΤΡΑΓΙΚΟ... Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχουμε διαλυθεί απο το άγχος και την αγωνία
αν θα βγάλει προκήρυξη ή οχι...
Ειμαστε παιδιά των 500 ευρώ αν όχι άνεργοι... Που έχουμε δώσει χρόνο και χρήμα...
για διπλώματα (μηχανής, φορτηγού,lower κλπ) τόσο καιρό ένας απο αυτούς τους κλόουν να
παρακολουθούσαν το σαιτ έπρεπε να είχαν κάνει μια τοποθέτηση έστω μια εκτίμηση...
αν δεν αγαπούσαμε το σώμα και την πατρίδα αυτό το κράτος δεν είναι να το υπηρετείς για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ
συγγνώμη για το off-topic και στους διαχειριστές... Απλά έχουμε φτάσει στο ΑΜΗΝ
Παιδια ηρεμια χρειαζεται... Πανω απο ολα! Ελπιζω να εχουμε νεα Μεσα στον ιουλιο... Γηπεδακι τρεξιμο φορτηγο και αγιος ο θεος!
Παιδια και περσυ 1 ιουλιου εγραψε η εφημεριδα οτι βγηκε η προκηρυξη.
Παιδια... Οσοι ξερουν τον ντουμα ας κανουν μια ερωτηση...
- Apache
Νομιζω δεν υπαρχει λογος να του τρολαρουμε το inbox στο fb, λιγο δυσκολο να ξερει κατι σιγουρα... Αφηστε που ειναι και νωρις.
κατα την γνωμη μου, οσο αργοτερα βγει τοσο μεγαλυτερη θα ειναι.(θελω να πιστευω δλδ) δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα να μην βγαλει, απλα υπαρχει πιθανοτητα να παρει μονο 500ατομα.
κατα την γνωμη μου, οσο αργοτερα βγει τοσο μεγαλυτερη θα ειναι.(θελω να πιστευω δλδ) δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα να μην βγαλει, απλα υπαρχει πιθανοτητα να παρει μονο 500ατομα.
Σωστός ο Apache...
φίλος μου αξιωματικός σήμερα που μιλήσαμε... Μου είπε πως εχουνε μεγάλο πρόβλημα
σε τμήματα (Α. Τ.-Ασφάλεια κλπ) και ότι μόνο η ΔΙ. ΑΣ. Λείτουργει με πληρότητα
... Επίσης οτι η προκήρυξη των αστυφυλάκων ήταν μικρή πραγμα που ίσως σημαίνει πως θα βγάλουν περισσότερα άτομα για ειδικούς φρουρούς... Και στην Αθήνα έχουνε τεράστια προβλήματα
Υ. Γ
Σας παρακαλώ να μην γράψετε μηνύματα του τύπου ραδιο αρβύλα, ό, τι να ναι. Κλπ... Το παιδί έκανε την εκτιμησή του...
φίλος μου αξιωματικός σήμερα που μιλήσαμε... Μου είπε πως εχουνε μεγάλο πρόβλημα
... Επίσης οτι η προκήρυξη των αστυφυλάκων ήταν μικρή πραγμα που ίσως σημαίνει πως θα βγάλουν περισσότερα άτομα για ειδικούς φρουρούς... Και στην Αθήνα έχουνε τεράστια προβλήματα
Υ. Γ
Σας παρακαλώ να μην γράψετε μηνύματα του τύπου ραδιο αρβύλα, ό, τι να ναι. Κλπ... Το παιδί έκανε την εκτιμησή του...
loti έγραψε:Σωστός ο Apache...
Υ. Γ
ολα αυτα που λες μου τα λενε και εμενα δικα μου παιδια που ειναι μεσα. Τα τμηματα ειναι αδεια μονο η διας ειναι ενταξει. Αλλα τα 500 ατομα που θα παρει φετος στην αστυφυλακων δεν μας αποσχολουν εμας γιατι θα βγουν μετα απο 2 χρονια εξω. Μας νοιαζει εμας ποιοι μπηκαν το 2010 που θα βγουν φετος!
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Παιδια και περσυ 1 ιουλιου εγραψε η εφημεριδα οτι βγηκε η προκηρυξη.
ναι αλλα πιο πριν κατι ειχε ακουστει.
Ναι αλλα περισυ δεν ειχαμε ακυβερνησια για 3 μηνες...
- Apache
Ενταξει δεν θα παει μονο η προκηρυξη πισω, ολο το προγραμμα πηγε...
Μωρε ας βγει και μετα το καλοκαιρι αρκει να μην παρει μονο 500 ατομα
edit: Την αλλη βδομαδα θα εχoυμε πιθανον τις κρισεις στην ΕΛ. ΑΣ..
Μωρε ας βγει και μετα το καλοκαιρι αρκει να μην παρει μονο 500 ατομα
edit: Την αλλη βδομαδα θα εχoυμε πιθανον τις κρισεις στην ΕΛ. ΑΣ..
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ας βγαλει απο 1200 και πανω και ας βγει οποτε θελει.
\εγω παλι λεω να βγαλει για 500 αυριο το πρωι.bullterrier έγραψε:Ας βγαλει απο 1200 και πανω και ας βγει οποτε θελει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες