zisis έγραψε:Πηγασε δεν μ ειχες απαντησει σ προηγουμενο μηνυμα. Μηπως ξερεις απ τον φιλο σου ποσες ειναι οι ελλειψεις που εχουν ηδη στη σχολη;
Όχι αδερφέ δε γνωρίζω... Αυτή την εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα πάντως γιατί θα αποχωρήσουν από τις σχολές έτσι κι αλλιώς. Ένα παιδί χτες νομίζω ότι postαρε, πως 50 περίπου είναι αυτοί που έφυγαν και αυτοί που αναμένεται να φύγουν. Ο φίλος μου χτες μου μίλησε για 40 επιτυχόντες στην πυροσβεστική οπότε γύρω στους 10 περίπου να είναι οι ελλείψεις... Τι να πω κι εγώ. Ό, τι μαθαίνω λέω.
jimmakos έγραψε:Δηλαδη συνολο περιπου 50 ατομα να ειναι οι ελλειψεις; Και θα κανουν καινουργειο σχολειο για 50 ατομα;
Φίλε μιλάμε μόνο για Κομοτηνή και πάντα στο περίπου και με βάση αυτά που μαθαίνουμε. Άλλες 2 σχολές είναι και δεν ξέρουμε τι γίνεται εκεί.50 και από τις 2 υπόλοιπες να είναι μαζεύτηκαν αμέσως 100 άτομα (παράδειγμα έδωσα).
Κανονικά όλους πρέπει να μας πάρουνε... Γιατί όλοι το αξίζουμε... (Την κουραση, τον άγχος, το τρέξιμο + τα έξοδα) Εντάξει τώρα... Τι 1200 τι 1250 και αν βγαίνουμε παραπάνω... Κριμα τετοια εποχη να αφήσεις άτομα απ'εξω, και τα άτομα αυτα να ειναι 20 πχ... Για μένα κάλο θα ήταν να βάλουνε καμιά 50αρια παραπάνω για να είναι και σίγουροι με τις παραιτήσεις κλπ...
Μακάρι να ζητήσουν και άλλα άτομα... Είμαι στην 1800κατι σειρά ... Άντε πρέπει οι συνάνθρωποι μας Να δείξουν αλληλεγγύη και να πάνε στα άλλα σώματα εφόσον περάσουν να ανοίξουνε θέσεις και για μας... Όσο για την 5η - 6η - 7η σειρά, αν είστε πάνω κάτω 100 άτομα είστε όλοι μέσα!