Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Καλημέρα σωτηρη. Δεν τα βαζω με εσενα αλλα γραφω αυτα που ακουω. Αν οι περισσοτεροι σου λενε για 1000 ατομα Και ειναι ειδη ε. Φ και αξιωματικοι ποιον να πιστεψω΄; Εσενα που μου εισαι αγνωστος αλλα με λογικη σκεψη ή τους ειδη υπηρετουντες που τα φουσκώνουν αλλα λογικα εχουν καλυτεροι ενημέρωσει απο εσένα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καλημέρα σωτηρη. Δεν τα βαζω με εσενα αλλα γραφω αυτα που ακουω. Αν οι περισσοτεροι σου λενε για 1000 ατομα Και ειναι ειδη ε. Φ και αξιωματικοι ποιον να πιστεψω΄;Εσενα που μου εισαι αγνωστος αλλα με λογικη σκεψη ή τους ειδη υπηρετουντες που τα φουσκώνουν αλλα λογικα εχουν καλυτεροι ενημέρωσει απο εσένα;
Η λογική σου τα σπάει. Κάτσε λοιπόν και πίστευε τον κάθε αστυνομικό. Κάτι τέτοιοι αστυνομικοί φταίνε και διαβάζουμε στο φόρουμ κάθε χρόνο τα ίδια.
Καλησπερα και σε εσενα Σιμεων. Σου απαντησε ο Army φιλε. Απορω μαζι σου πως δινεις σημασια στον καθε αστυνομικο που θα πεταξει οτι κοτσανα του ερθει στο κεφαλι! Δλδ σε τι δινεις βαση και πιστευεις σε αυτους; Δεν μπορω να σε καταλαβω, δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις φυσικα. Τελοσπαντον εγω πραγματικα σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις γιατι σε βλεπω να αγχωνεσε πολυ και να μπενεις συχνα στο φορουμ και φαινετε οτι το θελεις πολυ.
Καλημέρα παιδια. Το θέλω όπως όλοι εδω, τέλος πάντων εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου και από έκει και πέρα οτι βγει. Λέω να μάθω και 2η ξένη γλώσσα κ στο τλελος βλέπω να πιάνω καιμά δουλειά σε πρεσβεία χαχαχα.
Χαχαχαχαχ οτι μπορεις να συγκεντρωσεις καλο ειναι! Βαλε τα δυνατα σου γιατι θα ειναι κριμα να σου στερησει καποιος/α την θεση μονο και μονο για να εξασφαλιστει αντιθετα με εσενα που τοσο θελεις πολυ!
Αυτο θα κανω φλε ποσα μορια συγκεντρώνεις;
2510 εχω και θελω να βγαλω και το επαγγελματικο διπλωμα ωστε να νιωσω μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι ειμαι στα ορια και το αγχος ειναι τεραστιο! Εσυ?
Σωτηρης έγραψε:2510 εχω και θελω να βγαλω και το επαγγελματικο διπλωμα ωστε να νιωσω μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι ειμαι στα ορια και το αγχος ειναι τεραστιο! Εσυ;
Προφανώς θα εννοείς Γ΄κατηγορίας, γιατί το επαγγελματικό από μόνο του δεν σου προσθέτει μόρια.
Σ σχεση με σενα εχω λιγα. Εχω 2320 στη Α
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω. Εχω απολυτηριο Γεν. Λυκ 12,7 αλλα και απολυτηριο σχολης του οαεδ 17 πιο απο τα δυο θα ητανε προτιμοτερο να χρησιμοποιησω στην προκυρηξη. Ζητω αμεση απαντηση ευχαριστω εκ των προτερων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
μα δεν υπαρχει β επαγγελματικο απο γ και πανω.[:) ]ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Σωτηρης έγραψε:2510 εχω και θελω να βγαλω και το επαγγελματικο διπλωμα ωστε να νιωσω μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι ειμαι στα ορια και το αγχος ειναι τεραστιο! Εσυ;
Προφανώς θα εννοείς Γ΄κατηγορίας, γιατί το επαγγελματικό από μόνο του δεν σου προσθέτει μόρια.
Ναι Νικο για Γ κατηρορια εννοω. Μιτσο κανονικα δεν τα περνει τα μορια Γ κατηοριας, επαγγελματικο δεν θεωρειτε; Δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο το Δ για να παρεις τα μορια, σωστα; Στο μονο που κολιομαι ειναι οτι ακουγοντε πολλα μηπως και δεν παρει μορια μη παω και σκασω τοσα φραγκα και φαω καμια νηλα στο τελος. Σιμεων ποσο χρονον εισαι;(εδω που τα λεμε εμενα με σωνει οτι ειμαι πολυτεκνος αλλιως θα ειχα πολυ λιγοτερα)
Για εμενα καλυτερα να χρησημοποιησεις το απολυτηριο του γενικου. Ο αριθμος υποψηφιων που προσλαμβανοντε ειναι μεγαλυτερος στην Α απο αυτη της Β.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κανονικά φίλε μου 200 μόρια είναι είτε είναι γ η δ η ε.δεν πιστεύω να αλλάξει θα μετρήσουν τα μορια μη μασας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Συμφωνώ με τον Σωτηρη είναι και περισσότερες θέσεις. [;) ]Σακις έγραψε: Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω. Εχω απολυτηριο Γεν. Λυκ 12,7 αλλα και απολυτηριο σχολης του οαεδ 17 πιο απο τα δυο θα ητανε προτιμοτερο να χρησιμοποιησω στην προκυρηξη. Ζητω αμεση απαντηση ευχαριστω εκ των προτερων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες