Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Δεν παίζει ρόλο πάντα αν κάποιος έχει περισσότερα κιλά. Στη θητεία μου είδα παιδιά με παραπάνω κιλά να βγάζουν το μιλι 1600m για πλάκα και σε καλό χρόνο. Επίσης κάποιοι ότι κάνατε μέχρι τώρα στη ζωή σας το κάνατε αποκλειστικά για κάποια μελλοντική προκήρυξη και όχι για τον εαυτό σας πρώτα; Ειδικές δυνάμεις.. αγγλικά.. δίπλωμα οδήγησης..

Think less..Live more...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Καλά ρε μαλακές φιλικα παντα έχετε δμσ 28 Και 30 Δεν μπορείτε μεσα σε 35 μερες να χάσετε 2 3 κιλά τοσο δυσκολο σας είναι οταν κατέβαινα αγωνες ήμουν 78 Και σε 10 μερες στην. ζυγηση ήμουν 70.3 ! δλδ κάντε λιγο αφαγια μην τρώτε υδατανθρακες για 30 μερες να είστε σίγουροι και πιο αερατοι στο 1000
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Θανος2468 έγραψε: Καλά ρε μαλακές φιλικα παντα έχετε δμσ 28 Και 30 Δεν μπορείτε μεσα σε 35 μερες να χάσετε 2 3 κιλά τοσο δυσκολο σας είναι οταν κατέβαινα αγωνες ήμουν 78 Και σε 10 μερες στην. ζυγηση ήμουν 70.3 ! δλδ κάντε λιγο αφαγια μην τρώτε υδατανθρακες για 30 μερες να είστε σίγουροι και πιο αερατοι στο 1000
θα π προσωπικά κάνω φουλ διατροφή κ γυμναστική γ να πέσω. !!! Γ αυτό λέω ο καθένας ξέρει το ποσό παλεύει ! Κ μην ξεχνάς άλλο εσυ π εισια αθλητής άλλο πχ εγώ που δεν είμαι σε αυτό το στυλ απαραίτητα !!! Θα τ καταφέρω όμως !
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Θανος2468 έγραψε: Καλά ρε μαλακές φιλικα παντα έχετε δμσ 28 Και 30 Δεν μπορείτε μεσα σε 35 μερες να χάσετε 2 3 κιλά τοσο δυσκολο σας είναι οταν κατέβαινα αγωνες ήμουν 78 Και σε 10 μερες στην. ζυγηση ήμουν 70.3 ! δλδ κάντε λιγο αφαγια μην τρώτε υδατανθρακες για 30 μερες να είστε σίγουροι και πιο αερατοι στο 1000
το κανω αυτο εγω και παω καλα
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Ρε Θάνο ηρέμησε ρε φίλε μη λες υπερβολές και πάνε οι άλλοι και για 30 μέρες δεν τρώνε και βγάλουν πρόβλημα. Τι είναι τα 8 κιλά να τα χασεις σε 10 μέρες. Σίγουρα αν έχεις κάποια παραπανίσια μπορείς σε ένα μήνα να πέσεις 4-5 κιλά. Αλλά όχι και 8 κιλά σε 10 μέρες
Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

Dea το βγάζω 3:46 που σημαίνει μαθηματικά σε αφήνω 250 μέτρα πίσω.. σφαίρα 8.75 δεξί.. Οπότε δεν έχω κάτι να ανταγωνιστω από εσένα. Όσο για τις 30 μέρες που λέτε. Ακόμη και 20 Σεπτέμβρη να τα βγάλουν που δεν πρόκειται τόσο σύντομα... Μετά από 20 μέρες θα δώσουμε αθλήματα... άρα καλό Οκτώβρη! Μη λέτε ότι να ναι

Στρουμφιτα

Δημοσίευση από Στρουμφιτα »

Γεια σας. Είμαι κοπέλα 19 ετών και έδωσα για δεύτερη φορά πανελλήνιες και δεν έγραψε Καλά και σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου. Έχω απολυτήριο 17.8 και proficiency , Γαλλικά το b2 και Γερμανικά b2 και δίπλωμα αυτοκινήτου. Επίσης είμαι τριτεκνη (Δεν ξερω αν μοριοδοτείται) . Πιστεύεται θα τα καταφέρω;

Άβαταρ μέλους
Kedon7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kedon7 »

Παιδια μην τρελενεστε με τα κιλα δεν ειναι πυρινικη φυσικη και η αστυνομια μια καλη φυσικη κατασταση θελει δεν θα δωσετε για γυμναστικη ακαδημια δεν ειπαμε καποιος να μην μπορει να παρει τα ποδια του αλλα χαλαρα
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Έχετε 20 δευτερόλεπτα διαφορά και τν αφήνεις 250μ?; Μάλιστα... Στρουμφιτα δυστυχώς είσαι εκτός λόγω υψους
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Στρουμφιτα έγραψε:Γεια σας. Είμαι κοπέλα 19 ετών και έδωσα για δεύτερη φορά πανελλήνιες και δεν έγραψε Καλά και σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου. Έχω απολυτήριο 17.8 και proficiency , Γαλλικά το b2 και Γερμανικά b2 και δίπλωμα αυτοκινήτου. Επίσης είμαι τριτεκνη (Δεν ξερω αν μοριοδοτείται) . Πιστεύεται θα τα καταφέρω;

Λογικά ναι
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Εγω το ξαναλεω και ας πιστευει ο καθενας οτι θελει και ας νομιζουν καποιοι οτι παραπληροφορω. Πιο πολυ να βαλω καποιους βα σκεφτουν και να μην πεσουν ξαφνικα απο τα συννεφα. Η βαση κυριως βαση λογικης αποκλειεται να ειναι κατω απο 2400. Πολυ απλα το 11 ετρεχαν τρεις προκηρυξεις ενω το 07,08,09,10 ετρεξαν και αλλες προκηρυξεις ΕΦ οι οποιες σχεδον ολες ηταν 1000ρες πανω-κατω και παρ'ολα αυτα το 11 η βαση ηταν 2360 και οι επιλαχων φτασαν εως και 2200(και μιλαμε τωρα προκηρυξη ειχε σχεδον καθε χρονο). Τωρα μιλαμε για μια προκηρυξη που βγαινει μετα απο 8 χρονια και οσο και να πιστευει καποιος οτι δεν θα υπαρχουν 1000 ή 2000 ατομα που να μην ειχαν προετοιμαστει σχετικα γελιεται. Επειδη δεν μπαινουν στο φορουμ ή δεν ετυχε να δειτε καποιον στο τμημα που πηγατε απο τα 3-4 που μπορει να εχει μια πολη δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Οπως εχω πει και ξαναλεω αυτο το ανεξαρτητου ηλικιαε 200ρι τηε 3τεκνιας ειναι το ΒΥΣΜΑ που εχει πεσει φετος για πολλους αλλα μαλλον δεν το βλεπετε. Απο εκει και περα τα πολλα λογια ειναι φτωχει, η βαση θα ανεβει θελωντας και μη, απλα πειτε τιποτα ουσιωδες να γνωρισουμε 5-6 πραγματα παραπανω για το τι επιφυλλασσει η αθηνα ή τα αθληματατοι πρεπει να δουμε ή στα τεστ γιατι πλεον ολα ειναι μονοδρομος δεν θα αλλαξει κατι. Και εσεις με τα μορια σας που δεν ξερετε να μαθετε ελληνικα να διαβαζετε ή πληρωστε φιλολογο. Ελεος πια.
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από marine575 »

Παιδιά καλησπέρα. Διάβασα για επιπλέον 250 ειδικούς φρουρούς πέραν των 1500 για εξωτερική φύλαξη των φυλακών. Δεν εννοεί σωφρονιστικούς. Τι λέτε να γίνει; Να πάρει από τους επιλαχόντες; Ή είναι παραφιλολογία;
Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

Bill λες εγώ που κάνω στίβο από τα 7 να μη ξέρω πόση απόσταση είναι τα 26 δευτερόλεπτα ;3:46 Το κάνω για πλάκα εκείνη την μέρα κάτω από 3:33 θα το βγάλω ;) στρουμφιτα τα πράγματα με το ύψος είναι πολύ αυστηρά είμαι 1.81 και με έβγαλαν 1.78
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ghost έγραψε:Dea το βγάζω 3:46 που σημαίνει μαθηματικά σε αφήνω 250 μέτρα πίσω.. σφαίρα 8.75 δεξί.. Οπότε δεν έχω κάτι να ανταγωνιστω από εσένα. Όσο για τις 30 μέρες που λέτε. Ακόμη και 20 Σεπτέμβρη να τα βγάλουν που δεν πρόκειται τόσο σύντομα... Μετά από 20 μέρες θα δώσουμε αθλήματα... άρα καλό Οκτώβρη! Μη λέτε ότι να ναι

Το κανεις 3,46 το 1000αρι και ο δεα σε 4,06 δλδ 20 δευτερολεπτα διαφορα και τον αφηνεις και μαθηματικα κιολας 250 μετρα πισω... το παγκοσμιο ρεκορ παλι ανοιχτου στιβου των 200 m με σπριντ απο τον μπολτ ειναι 19,19!! Ωστόσο, θα θελαμε πολυ να μας αποδειξεις και μαθηματικα το θεωρημα ghost των 20 δευτερολεπτων και 250 μετρων!

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ιδου και το ψευδωνυμο ghost Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες