Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Αφηνω αυτο εδω, αν και δεν λεει κατι καινουριο. Τα σχολια δικα σας.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Το καλό παιδιά είναι ότι τώρα εκτός τη δήλωση του ίδιου του υπουργού ότι θα βγει Φεβρουαρίο έχουμε και όλα τα σάιτ να λένε το ίδιο και τα κανάλια. Αλλά ας μη βάζουμε και το κεφάλι μας στοίχημα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Που λένε ότι θα βγει Φεβρουάριο; Εννοώ κανάλια κλπ! Ρωτάω γτ απλά δεν έχω παρακολουθήσει την επικαιρότητα
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα 1ον υπηρετώ ως ΔΕΑ πεζικού αυτή την στιγμή σε περίπτωση που βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου χωρίς να έχω απολυθεί
2ον για να μπω ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων πρέπει να έχω περάσει ειδικές δυνάμεις σαν θητεία η. Δεν παίζει ρόλο ;
2ον για να μπω ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων πρέπει να έχω περάσει ειδικές δυνάμεις σαν θητεία η. Δεν παίζει ρόλο ;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους σας,
Λοιπόν, θα ήθελα να παραθέσω τις εξής απορίες:
1) Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούν;(Τον Αύγουστο είχα κάνει τα χαρτιά για συνοριοφύλακες, υποθέτω περίπου τα ίδια θα είναι).
2) Η τριτεκνία πιάνεται στις ειδικές κατηγορίες;3) Τι γίνεται σε περίπτωση που η ειδικότητα που θέλω να δηλώσω περιλαμβάνεται και στην αεροπορία και στο ναυτικό και στο πεζικό; Να φανταστώ μπορώ να δηλώσω και στα 3 σώματα; Και αν ναι με ποιον τρόπο στο τέλος, εάν και εφ'όσον κριθώ κατάλληλος και για τις 3 περιπτώσεις, θα επιλέξω την αεροπορία π. Χ ;
Eλπίζω να μην σας μπέρδεψα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λοιπόν, θα ήθελα να παραθέσω τις εξής απορίες:
1) Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούν;(Τον Αύγουστο είχα κάνει τα χαρτιά για συνοριοφύλακες, υποθέτω περίπου τα ίδια θα είναι).
2) Η τριτεκνία πιάνεται στις ειδικές κατηγορίες;3) Τι γίνεται σε περίπτωση που η ειδικότητα που θέλω να δηλώσω περιλαμβάνεται και στην αεροπορία και στο ναυτικό και στο πεζικό; Να φανταστώ μπορώ να δηλώσω και στα 3 σώματα; Και αν ναι με ποιον τρόπο στο τέλος, εάν και εφ'όσον κριθώ κατάλληλος και για τις 3 περιπτώσεις, θα επιλέξω την αεροπορία π. Χ ;
Eλπίζω να μην σας μπέρδεψα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στην σελίδα κράνος ανέβηκε άρθρο που αναφέρει ότι το πεντάγωνο επιδιώκει να βγάλει 2 ξεχωριστές προκηρύξεις μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Η πρώτη για 100 νοσηλευτές εποπ και η 2η για 1700 εποπ στις ένοπλες δυνάμεις. Άρα λογικά είτε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου είτε μέσα στον Μάρτη θα έχουμε την προκήρυξη.
Το ιδιο αρθρο ανεβηκε στην προηγουμενη σελιδα φιλε.
Τα ίδια και τα ίδια
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Παιδιά ίσως βγει Φεβρουαρίο τελικά ποιος ξέρει δεν είμαστε στα μισά του μήνα ακόμα. Ωστόσο εγώ έχω βάλει πχ με τον εαυτό μου ότι πρέπει να έχει βγει έως 25 Μαρτίου την γιορτή μας. Έως τότε ωποσδηποτε σύμφωνα με τα λεγόμενα πρέπει να βγει.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Politis1994 έγραψε:Παιδιά ίσως βγει Φεβρουαρίο τελικά ποιος ξέρει δεν είμαστε στα μισά του μήνα ακόμα. Ωστόσο εγώ έχω βάλει πχ με τον εαυτό μου ότι πρέπει να έχει βγει έως 25 Μαρτίου την γιορτή μας. Έως τότε ωποσδηποτε σύμφωνα με τα λεγόμενα πρέπει να βγει.
Καλησπέρα, παιδιά. Συμφωνώ, με Πολίτη1994. Έχει δίκιο. Απλά τα λεγόμενά τους έχουν καταπατηθεί πολλές φορές. Επίσης, βάσει των όσων έχουν αναφέρει διάφορα έγκυρα άτομα του forum, ίσως να μην εκδοθεί και ποτέ. Ο καιρός θα δείξει...
Stavros EPOP έγραψε:Politis1994 έγραψε:Παιδιά ίσως βγει Φεβρουαρίο τελικά ποιος ξέρει δεν είμαστε στα μισά του μήνα ακόμα. Ωστόσο εγώ έχω βάλει πχ με τον εαυτό μου ότι πρέπει να έχει βγει έως 25 Μαρτίου την γιορτή μας. Έως τότε ωποσδηποτε σύμφωνα με τα λεγόμενα πρέπει να βγει.
Καλησπέρα, παιδιά. Συμφωνώ, με Πολίτη1994. Έχει δίκιο. Απλά τα λεγόμενά τους έχουν καταπατηθεί πολλές φορές. Επίσης, βάσει των όσων έχουν αναφέρει διάφορα έγκυρα άτομα του forum, ίσως να μην εκδοθεί και ποτέ. Ο καιρός θα δείξει...
Για σώπα ρε φίλε εσύ από ποίο μνήμα βγήκες;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Stavros EPOP έγραψε:Politis1994 έγραψε:Παιδιά ίσως βγει Φεβρουαρίο τελικά ποιος ξέρει δεν είμαστε στα μισά του μήνα ακόμα. Ωστόσο εγώ έχω βάλει πχ με τον εαυτό μου ότι πρέπει να έχει βγει έως 25 Μαρτίου την γιορτή μας. Έως τότε ωποσδηποτε σύμφωνα με τα λεγόμενα πρέπει να βγει.
Θετω 2 ερωτησεις και θελω απαντησεις ξεκαθαρες.
1) Ποια ειναι τα εγκυρα ατομα του φορουμ.
2) Γιατι να μην εκδοθει ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Φεβ 12, 2021 4:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπαμε το ότι θα εκδοθεί είναι σίγουρο τουλάχιστον για φέτος τώρα τα επόμενα χρόνια είναι άλλη φάση αλλά δεδομένα. Τώρα παιδιά είτε βγει Δευτέρα μεθαύριο είτε σε 5 μήνες εμένα το ίδιο με είναι τουλάχιστον να βγει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες