Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
I5emploki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από I5emploki »

guys να ρωτησω κατι αλλο. Στο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης να κοτσαρω ενα I1 σε μια παρενθεση και να το εκτυπωσω; Δεν μπορω να μπω στην διαδικασια να μου λεει ο αλλος θελω και το Ι και να με στελνει ρουφ ξανα. Ενω γραφει τα παντα πτυχιουχος καταδρομεας αλεξ/στης κτλπ. Τι λετε; Οσο για τα υποδειγματα για να τα ετοιμασω απο το σπιτι μονο το Α δινουμε; Ευχαριστω. Το χετε παει αλλου παντως με τις υπεραναλυσεις Εικόνα και εγω πιστευω βαση λογω τριτεκνιας πολυτεκνειες 2500 νταξει 1200 ατομα σε ολη την ελλαδα τα εχουν κλαιν.
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Παντως επειδη καποιος ανεφερε οτι τα πτυχια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης θα πρεπε να εχουν μοριοδοτηση και μερικοι ειναι υπερ και αλλοι κατα... Η αποψη μου πανω σ αυτο ειναι οτι θα μπορουσαν να υπαρχουν, οχι σαν κυριο προσόν αλλα να δινουν 100 -150 μορια (βλεπε λιμενοφυλακες).

Και δεν εχει να κανει με το τι πτυχιο ειναι αλλα με τη μορφωση γενικοτερα και με την αντιληψη κτλ!

Σαν κυριο προσον ειναι το απολυτηριο αρα και με αυτο η "μορφωση" παιζει τον πρωτο ρολο ααφου οσο μεγαλυτερο τοσο περισσοτερα μορια. Παλι αν καποιος εχει 18-19 σημαινει κατα μεγαλο ποσοστο οτι θα χει περασει και σε καμια σχολη οποτε ειναι καπως αλληλένδετα..

Απ την αλλη οπως θα βλεπετε μοριοδοτείται και η γνωση ξενης γλωσσας με βαθμιδες, οσο μεγαλυτερο πτυχιο περισσοτερα μορια και μαλιστα αν εχεις και δευτερη γλωσσα παιρνεις κι αλλα..

Θα μπορουσες να πεις γι. αυτο, τι να το κανει το proficiency ο ειδκος φρουρος, σιγα... το lower φτανει.. κι ομως θελουν να ξερεις! Μοριοδοτειται ξενη γλωσσα δευτερη τα ιταλικα, παλι μπορει να πει καποιος τι να τα κανεις τα ιταλικα.. και ομως τα θελουν...

Θα μπορουσαν να εχουν εξτρα μοριοδοτηση ειδικα και τα πτυχια απο τεφαα, λογικο και δικαιο θα μου ακουγοταν αν και δεν εχω παει γυμναστικη ακαδημια!

Διπλωμα φορτηγου γ κατηγοριας και πανω βγαζει και ενας που δεν εχει τελειωσει το δημοτικο, δεν ειναι τπτ τρελο και ουτε θα οδηγησουν απαραιτητα ολοι φορτηγα φορτηγα.. ενω το διπλωμα μηχανης θα πρεπε κατα τη γνωμη μου να ναι υποχρεωτικο αφου σχεδον ολοι γ ια εκει προοριζονται...

Τα κριτηρια ειναι αυτα που ειναι, αλλα δικαια αλλα αδικα... αλλαγες παιρνουν σιγουρα και γενικα μακαρι να αλλαζε η εισαγωγη στα σωματα ασφαλειας και ε. δ απο τις πανελλαδικες!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Θέλω να δω αν στα αθλήματα δείτε άτομα με τατουάζ κάτω από τον αγκώνα τι θα κάνετε εκεί; θα το αφήσετε έτσι η θα το κάνετε θέμα;
I5emploki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από I5emploki »

Storm έγραψε:Παντως επειδη καποιος ανεφερε οτι τα πτυχια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης θα πρεπε να εχουν μοριοδοτηση και μερικοι ειναι υπερ και αλλοι κατα... Η αποψη μου πανω σ αυτο ειναι οτι θα μπορουσαν να υπαρχουν, οχι σαν κυριο προσόν αλλα να δινουν 100 -150 μορια (βλεπε λιμενοφυλακες).

Και δεν εχει να κανει με το τι πτυχιο ειναι αλλα με τη μορφωση γενικοτερα και με την αντιληψη κτλ!

Σαν κυριο προσον ειναι το απολυτηριο αρα και με αυτο η "μορφωση" παιζει τον πρωτο ρολο ααφου οσο μεγαλυτερο τοσο περισσοτερα μορια. Παλι αν καποιος εχει 18-19 σημαινει κατα μεγαλο ποσοστο οτι θα χει περασει και σε καμια σχολη οποτε ειναι καπως αλληλένδετα.

Απ την αλλη οπως θα βλεπετε μοριοδοτείται και η γνωση ξενης γλωσσας με βαθμιδες, οσο μεγαλυτερο πτυχιο περισσοτερα μορια και μαλιστα αν εχεις και δευτερη γλωσσα παιρνεις κι αλλα.

Θα μπορουσες να πεις γι. Αυτο, τι να το κανει το proficiency ο ειδκος φρουρος, σιγα... Το lower φτανει. Κι ομως θελουν να ξερεις! Μοριοδοτειται ξενη γλωσσα δευτερη τα ιταλικα, παλι μπορει να πει καποιος τι να τα κανεις τα ιταλικα. Και ομως τα θελουν...

Θα μπορουσαν να εχουν εξτρα μοριοδοτηση ειδικα και τα πτυχια απο τεφαα, λογικο και δικαιο θα μου ακουγοταν αν και δεν εχω παει γυμναστικη ακαδημια!

Διπλωμα φορτηγου γ κατηγοριας και πανω βγαζει και ενας που δεν εχει τελειωσει το δημοτικο, δεν ειναι τπτ τρελο και ουτε θα οδηγησουν απαραιτητα ολοι φορτηγα φορτηγα. Ενω το διπλωμα μηχανης θα πρεπε κατα τη γνωμη μου να ναι υποχρεωτικο αφου σχεδον ολοι γ ια εκει προοριζονται...

Τα κριτηρια ειναι αυτα που ειναι, αλλα δικαια αλλα αδικα... Αλλαγες παιρνουν σιγουρα και γενικα μακαρι να αλλαζε η εισαγωγη στα σωματα ασφαλειας και ε. Δ απο τις πανελλαδικες!

Σωστοτατος ο στορμ. Μοριοδοτης επαρκεια διδασκαλιας αγγλικων C2 και βαθμους γελ -επαλ στο φουλ, Αλλα πτυχια τριτοβαθμιας οχι.Strange. Θεωρω οτι η προκυρηξη του λιμενικου ειναι πιο αξιοκρατικη, αν και ποιος παιρνει τις 10 ελξεις δεν ξερω απο αυτους που θα δηλωσουν χαχα
Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

Επειδή πραγματικά διαβάζω τα ότι να ναι εδώ μέσα... με άτομα που απλά πήγαν ειδικές δυνάμεις και λένε ότι τους κατέβει νομίζοντας ότι είναι στρατηγοί. Άλλοι πάλι μιλάτε για αθλήματα ενώ δεν τα δώσατε ποτέ μέσα στην αστυνομία για να δείτε τι ακριβώς γίνεται. Άλλοι πάλι λένε για ΑΕΙ ΤΕΙ και μόρια και μόρφωση λες και μιλάμε για θέση η οποία είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη για την νασα. ( ειδικούς φρουρούς ζητάει Όχι επιστημονικά τεκμηριωμένα στελέχη για το αρχηγείο ) .. άλλοι πάλι στον κόσμο τους αναφέρουν βάσεις Α κατηγορία 2600 2700 και β κατηγορία 3.000... Ε δηλαδή έλεος... αρχικά 30% περισσότερες αναβολές στην θητεία αναφέρει το στρατολογικό.20% λιγότεροι τα τελευταία χρόνια σε ειδικές δυνάμεις... Και παίρνουν μέχρι το 1991 Όχι μέχρι το 1970 για να υπάρχει βάση 2700 για όνομα... έλεος... στη μάζα και στα τατουάζ θα κοπούν πολλά άτομα όσοι είναι 1.70 θα κοπούν κατά πάσα πιθανότητα. Και Στα αθλήματα θα πέσει πέλεκυς. Και έτσι είναι το σωστό και το αξιοκρατικό για όλους... Το 2011 λόγω πυροσβεστικής και λιμενικού μπήκαν άτομα επιλαχόντες με 2080 μόρια... ηρεμήστε λίγο και βάλτε ένα μέτρο στα ότι να ναι που σκέφτεστε ορισμένοι Γιατί είναι τελείως ανακριβές.
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Slade7 αμα ερθει κοσμος με ισοθερμικο αθλητικο μακρυμανικο δε θα παρει κανεις χαμπαρι και δε νομιζω να μπορει κανεις να πει, ο ταδε εχει κτλ ετσι στα καλα καθουμενα χωρις να. φαινεται. τπτ (δεν εχω τατουαζ)
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Κοιτα εκεινη την ωρα στα αθληματα αμα τα εχεις περασει και πας για προσληψη, μεσα στη χαρα σου δε νομιζω να ασχοληθεις επειδη ο αλλος εχει ταττουαζ. Πετας στα συννεφα εκεινη την ωρα!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Εγώ είμαι 29 δείκτη μάζα αλλά έχω 98 περιφέρεια γ τον φίλο π είπε πως δεν γίνετε ν ξεπερνάς τον ΔΜΣ κ ν είσαι εντός περιφέρειας.. γίνετε αν δεβ είσαι χοντρός. Αλλά γυμνασμένος φίλε μ
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ακριβώς αυτό με τν περιφέρεια διαχωριζει τους χοντρους από τους γυμνασμένους.. Σωστή αλλαγή.
Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

Δεν είμαι φίλος είμαι φίλη... με 29 δείκτη μαζας σώματος δε βγάζεις χιλιαρι Ούτε με αίτηση στον ύψιστο. Και το λέω πολύ φιλικά. ΕΓΩ ΔΕ μίλησα για χοντρό δε μου αρέσει καν η έκφραση η λέξη αυτή. Αλλά ένα βαρυ κορμι με δείκτη 29 θέλει πολύ προσπάθεια για τα 1000 μέτρα.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Ο νομος περι τατουαζ ειναι αντισυνταγματικος και αυτο το κολλημα υπαρχει μονο στην Ελλαδα καθως σε ολοκληρη την Ευρωπη υπαρχουν αστυνομικοι και με τατουαζ μανικια ακόμη, επισης απο τη στιγμη που μπεις στο σωμα μπορεις να κανεις τατουαζ οπου θελεις χωρις να σου πει κανεις κατι (για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι καμια αλλη ελληνικη προκυρηξη σωματων ασφαλειας δεν εχει αυτο τον ορο). Καθεστε καποιοι και λετε για τα πτυχια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης που παιδια που τα κατεχουν εχασαν χρονο/χρημα για να τα αποκτησουν μια μορφωση σε ανωτερο επιπεδο απο τη δευτεροβαθμια εκπαιδευση που ισως καποιοι δεν ξερετε τι θα πει ''βγαζω ενα πανεπιστημιο'' και παρολα αυτα αυτη η προσπαθεια δεν μοριοδοτειται. Διαβασα αποψεις ειρωνικές του στυλ '' εχεις τελειώσει τει λογιστικής η αει μαθηματικό είσαι μορφωμένος για να αντιμετωπίσεις το έγκλημα'' και απαντω τι ρολο παιζει το τατουαζ οταν θα σου ερθει σημα για να αντιμετωπίσεις το έγκλημα δλδ; Δεν εχω πτυχιο ΑΕΙ αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να μοριοδοτειται διότι είναι χαρτί ανώτερο από το απουτήριο λυκείου και θεωρω προσον το να κατεχεις πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και μεγαλυτερο μαλιστα απο ενα διπλωμα Γ/Δ/Ε κατηγοριας που το παιρνει και η ''κουτση Μαρια'' στις μερες μας και ομως ο αποφοιτος ΑΕΙ θα παρει 0 μορια για την προσπαθεια τεσσάρων τουλαχιστον χρονων στα θρανια του Πανεπιστημιου ενω ο νταλικερης θα παρει 200. Κακα τα ψέματα επίσης όσοι πήγαν ιδιωτικό σχολείο έχουν απολυτήριο τουλάχιστον 19 που σημαίνει αυτομάτως 1900 μόρια. Προσωπικά μπορεί να έδινα κάποιον αν είχε κάνει κάποια σοβαρή παρατυπία στις επιτροπές (πχ κάποιον που με πλαστά χαρτιά πήρε μόρια ή δεν ξέρω εγω τι) αλλα δεν θα έδινα έναν ενδεχόμενο συνάδελφο επειδή έχει ένα τατουάζ στο χέρι του γιατί δεν το θεωρώ κακό, ούτε θεωρώ ότι έχει κάποια αρνητική επίπτωση στο αστυνομικό επάγγελμα ή στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Και όσοι επιλαχών προκείται να το κάνουν στις επιτροπές θα πω ενα μεγάλο κρίμαι γιατί το να βγάζεις ''χολή'' με τέτοιο τρόπο είναι απαράδεκτο. Εγώ προσωπικά θα κοιτάξω την δουλειά μου και δεν θα ασχολούμαι με τους υπόλοιπους στις επιτροπές (αν είμαι επιτυχών/επιλαχών), θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί που θα κάνουν τη δουλειά τους, δε χρειάζεται να πετάγεται ο κάθε πικραμένος και να λέει για τον συνάδελφο του κόψτε τον κλπ μόνο και μόνο επειδή θέλει να του φάει τη θέση. Αν είναι να κόψουν κάποιον οι γιατροι για το τατουάζ ας τον κόψουν οι γιατροί γιατι αυτή είναι η δουλειά τους, δεν είναι η δουλειά των υπόλοιπων υποψηφίων να πετάγονται και να ''δίνουν'' τους υπόλοιπους, το ίδιο ακριβώς ισχύει και στις αθλητικές δοκιμασίες, θα είναι άνθρωποι εκεί που θα κρίνουν την ικανότητα των υποψηφίων. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον, καλή επιτυχία σε όλους!
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Τέλος

Δημοσίευση από Τέλος »

Εγώ προσωπικά θα τον δώσω γιατί τόσα χρόνια δεν έκανα τατουάζ λόγο αυτών των προκηρύξεων και περίμενα πως και πως να βγει κατι και πιστεψεμε αυτή που πραγματικά το ήθελαν και το περίμεναν και ήξεραν δεν χτύπησαν τατουαζ γι'αυτό το λόγο.. Κάποιοι εδώ μέσα έχουν ρίξει ιδρώτα για να μαζέψουν μόρια και να καλύψουν το μικρό απολυτήριο.. οπότε ο καθένας βλέπει και το συμφέρον του.. Δεν είναι χολή είναι το γράμμα του νόμου όσο και αντισυνταγματικό και αν είναι και αν δω κάποιον με τατουάζ είτε θα είναι βισμα είτε θα έκανε μαγκιά να το καλύψει ώστε να πέρασε.. Δηλαδή παράνομα βρίσκεται εκεί που είναι βάση τις προκηρύξεις.. Αυτά από εμένα και ας μην σας αρέσουν αλλά εγώ έριξα υδρωτα για να φτάσω 2500 μορια
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Ghost έγραψε: Δεν είμαι φίλος είμαι φίλη... με 29 δείκτη μαζας σώματος δε βγάζεις χιλιαρι Ούτε με αίτηση στον ύψιστο. Και το λέω πολύ φιλικά. ΕΓΩ ΔΕ μίλησα για χοντρό δε μου αρέσει καν η έκφραση η λέξη αυτή. Αλλά ένα βαρυ κορμι με δείκτη 29 θέλει πολύ προσπάθεια για τα 1000 μέτρα.
Αδερφέ βγάζω το 1000 σε 4,06 100 σε 12 Δευτέρα.. Μήκος ύψος κ σφαίρα γ πλάκα κ πες μ Εσγ τώρα ότι θες. Μάλλον δεν έχεις ιδέα !!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Κοπέλια *
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Dea pz έγραψε:
Ghost έγραψε: Δεν είμαι φίλος είμαι φίλη... με 29 δείκτη μαζας σώματος δε βγάζεις χιλιαρι Ούτε με αίτηση στον ύψιστο. Και το λέω πολύ φιλικά. ΕΓΩ ΔΕ μίλησα για χοντρό δε μου αρέσει καν η έκφραση η λέξη αυτή. Αλλά ένα βαρυ κορμι με δείκτη 29 θέλει πολύ προσπάθεια για τα 1000 μέτρα.
Αδερφέ βγάζω το 1000 σε 4,06 100 σε 12 Δευτέρα.. Μήκος ύψος κ σφαίρα γ πλάκα κ πες μ Εσγ τώρα ότι θες. Μάλλον δεν έχεις ιδέα !!
και γω μια απο τα ιδια εχω ΔΜΣ 30 και περιφερεια 101 και τα βγαζω ολλα για πλακα τωρα τη λες δν καταλαβενω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες