Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Απο το στομα σου και στου υπουργειου το αυτι! Και εγω τς ιδιας αποψης ειμαι να βγουνε αμεσα και ας μας παρουν του αγιου ανημερα! Παντως το μονο θετικο ειναι οτι αρχισαν να πεφτουν στο τραπεζι και ημερομηνιες!
Λενε οτι εχουν καταργησει κ την προυπηρεσια αλλα δεν νομιζω να ισχυει.
Μεχρι τσο πασχα θα γεμισουν τα ταμια;
Ναι πως θα πλουτισουν ολοι... Μη συζητας νικη μου... Σκεφτονται το δωρο του πασχα τι να πω πια... Τεσπα
λες; Δεν νομιζω η προυπηρεσια μετραειδεκανεας έγραψε: Λενε οτι εχουν καταργησει κ την προυπηρεσια αλλα δεν νομιζω να ισχυει.
Χα μετα ειναι το επιδομα αδειασ

vanilla έγραψε:Ναι πως θα πλουτισουν ολοι... Μη συζητας νικη μου... Σκεφτονται το δωρο του πασχα τι να πω πια... Τεσπα
ρε παιδια μην λετε τετοια τα χριστουγεννα δηλαδη δεν τα βγαλανε για το δωρο χριστουγεννων
τωρα δεν θα τα βγαλουν για το δωρο του πασχα κ το καλοκαιρι για να μην πληρωθουμε την αδεια εκει κοντα στον 15αυγουστο! Χαχαχαχαχαχα ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΛ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥtati έγραψε:2103638613-4 ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...DiMiTrA P έγραψε:2103630081ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ!kostas έγραψε: Επειδη τα πηρα τωρα και μας κοροιδευουν πειτε μου το τηλ του υπυργειου εθνικης αμυνασ
ΠΑΡΕ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Χαχαχαχαχ εχετε ξεφυγει ολες λεμε αντε να βρεθουμε να κανουμε κ παρεα εκει στα συνορα α-τ σε λεω ρε τρελε
Μπουαχαχαχα! δημητρα θα παρουμε τα πλαια
Βρε παιδια πλακα κανουμε κ λιγο... Παντως το οικονομικο θεμα ειναι το πρωτευον σε παρουσα φαση μου τονισαν απο τ στρατολογικο της δραμας που τηλ...
Παιδια σημασια εχει οτι θα βγουν. ας ηρεμησουμε και ας το απολαυσουμε
(πλακα)

ΒΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...NIKH έγραψε:Παιδια σημασια εχει οτι θα βγουν. Ας ηρεμησουμε και ας το απολαυσουμε(πλακα)

Γεια σας παιδια. Και γω αυτο πιστευω οτι θα αργησουν λιγουλακι. Γυρω δηλαδη στις 10 φεβρουαριου. Μεχρι εκει. Και θα μας καλουν για καταταξη τελη με αρχες απριλη. Παντως μεχρι 10 βεβρουαριου θα εχουν βγει πιστευω
Γιατιιιιι; εγω θελω το πασχα. ξερω οτι δεν θα περασω και ετσι θα νιωσω τιο σημαινει μεγ. παρασκευη

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης