Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Επειδη τα πηρα τωρα και μας κοροιδευουν πειτε μου το τηλ του υπυργειου εθνικης αμυνασ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Και κατι ακομη τατι μου. Φιλικα στο λεω οτι δεν ειμαι η αλλη εχω ονομα. Ποτε δεν εχω γραψει κατι με αγενεια για κανενα.
2103630081ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ!kostas έγραψε: Επειδη τα πηρα τωρα και μας κοροιδευουν πειτε μου το τηλ του υπυργειου εθνικης αμυνασ
2103638613-4 ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...DiMiTrA P έγραψε:2103630081ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ!kostas έγραψε: Επειδη τα πηρα τωρα και μας κοροιδευουν πειτε μου το τηλ του υπυργειου εθνικης αμυνασ
ΠΑΡΕ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Πηρα τωρα τηλ στην αθηνα στο γραφειο κοινου και ειπαν τωρα τιποτα νεοτερο ισως την δευτερα! Και της τονοσα ισως την δευτερα; Και μου λεει ναι ισωωωωωωςς!
Καλημερα παιδια πως ειμαστε σημερα; απο οτι βλεπω τα νεα δεν ειναι και τοσο χαλια
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Παιδακια μου καλα. Αυτο που λετε οτι μαλλον θα βγουν παρασκευη με το σκεπτικο να μην τους ζαλισουμε στα τηλεφωνα, δεν μπορει να ισχυει. Στρατος ειναι. Οχι η Ευδαπ! Ο στρατος δεν κλεινει το σαβ/κο! κατι αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης. Το προσωπικο στα στρατολογικα γραφεια δεν εχει κουραστει να απανταει στα τηλεφωνηματα; Αυτοι ο ιδιοι πρωτα πρωτα θα επρεπε να ζητησουν να βγει καποια ανακοινωση στο σαιτ! α και κατι αλλο που σκεφτομαι και με απογοητευει καπως. Σε ολες τις προκυρηξεις υπαρχει ενας προγραμματισμος (τοτε τα ψυχοτεχικα, τοτε ιατρικες, τοτε αποτελεσματα, τοτε καταταξη). Αφου πλησιασαμε τοσο οπως μας λενε και σε 4 μερες βγαινουν τα αποτελεσματα, δε θα επρεπε να ειναι σε θεση να το ανακοινωσουν;
Αναστασια κανονικα πολλα θα μπορουσαν να εχουν γινει αλλα οπως ειδες κ η ιδια δεν εγιναν___δεν μπορω να καταλαβω πια ειναι η διαφορα στο να τα βγαλουν σημερα κ στο να τα βγαλουν αλλη μερα απο την στιγμη που ολα εχουν τελειωσει___[ΕΛΕΟΣ]
σε αυτη την χωρα δηλαδη___[ΕΛΕΟΣ]
σε αυτη την χωρα δηλαδη___[ΕΛΕΟΣ]
Πολλες οι αποψεις κοριτσια, και πολλα ερωτηματα.
Να κανω εναν συλλογισμο χαζο; Οταν θα παρουν π. Α και π. Ν στα μεσα με τελη απριλη απο οτι ξερω δεν εχει εσσο! Μηπως και εμας μας παρουν για καταταξη χωρις να παρουν σειρα; Εννοω οτι μπορουν να μας κανουν καταταξη τοτε οποτε αφου ειναι που ειναι και στοκοι να τα ανακοινωσουν τοτε πριν την καταταξη! Και περιμενουμε σαν τους χαζους αν και καθαρα προσωπικη αποψη ειναι αν οχι την δευτερα απο βδομαδα να τελειωσουμε!
Απογοητευση και σημερα... Αντε παμε για αλλη μερα... Τι να πω. Α ρε τσαπανιδου...
jpk ολα παιζουνε προσωπικα θα γουσταρα οπως ειπα αποτελεσματα τωρα καταταξη απριλιο γουσταρω λεμε
Ισως ομως επειδη κατατασσονται περισσοτεροι στ. Ξηρας να εξαρταται η καταταξη των εποπ απτην νεα εσσο, νομιζω... Ετσια ωστε να προετοιμαζονται πιο σωστα τα κεντρα εκπαιδευσεων...
Τσουπρες υπομονη μεχρι δευτερα.
Εγω εχω ακουσει οτι δεν εχουν λεφτα στα ταμεια τους και ενδεχεται να βγουν και το πασχα... καθεστε και λετε οτι βγακαν το ενα το αλλο και οι ποιο πολλοι τα πιστευουν και παιρνουν τηλ. μολις πηρα στην στρατολογια της καβαλας και με ειπαν μονο της αεροποριας βγηκαν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης