35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Φιλέ lephleg λέω να μπω Σεπτέμβρη. Τι λες; Παίζει να προλάβω αυτά τα ¨καλά¨στελέχη; Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι μέχρι να παρουσιαστώ. Θέλω 35η καθαρά λόγω καλής εκπαίδευσης, πειθαρχίας κ. Τ. Λ
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από lephleg »

Laskaris έγραψε:Φιλέ lephleg λέω να μπω Σεπτέμβρη. Τι λες; Παίζει να προλάβω αυτά τα ¨καλά¨στελέχη; Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι μέχρι να παρουσιαστώ. Θέλω 35η καθαρά λόγω καλής εκπαίδευσης, πειθαρχίας κ. Τ. Λ

Ισα ισα φιλε μου ισως θα ειναι η καλυτερη περιοδος για να παει καποιος στην 35. Ο νεος διοικητης εχει οργανωσει για τα καλα τη μοιρα και οσο παει και προσθετει νεα πραγματα στην εκπαιδευση οπως εβδομαδιαια μαθηματα στις πολεμικες τεχνες, συχνοτερες ασκησεις (ειδικοτητες καθε 2μηνο, πορεια-βολη καθε 3μηνο, ανταρτης και θαλασσια καθε 6μηνο, κατοικημενες περιοχες, χειμερινη διαβιωση κτλ) και συντηρησεις (αναρριχηση/καταρριχηση στο πυργο, στιβο καταδρομων κτλ), πολυ καλη γυμναστικη, συνεχη βελτιωση στις εγκαταστασεις κτλ.

Εμεις δυστυχως "στρωσαμε" την ολη κατασταση (2014 Ε'ΕΣΣΟ) και φευγουμε πανω στο καλυτερο. Σε 5 μερες επαναπατριζομαστε. Σημερα μας απονεμηθηκαν τα διπλωματα και τα αναμνηστικα και το γιορτασαμε με ΣΗΕ και βουτια στον αραπη! Σιγουρα οσοι ακολουθησετε στην 35ΜΚ, θα ακουσετε πολλα για την σειρα μας... Εικόνα

Σε ολους τους υπολοιπους καλη συνεχεια και καλη θητεια! Η θητεια μας στην 35 θα μας μεινει αξεχαστη μεχρι τα βαθια γεραματα...

Καλο πηξιμο ψαρουκλες!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε Lephleg ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ειλικρινά χαίρομαι που αυτή η ιστορική μονάδα κρατά ψηλά το επίπεδο της εκπαίδευσης, γιατί από ό, τι ακούσα από φίλο που υπηρετεί τώρα (Ρόδος) το επίπεδο σε κάποιες μοίρες έχει πέσει πολύ. Να ΄σαι καλά και καλό υπόλοιπο να έχεις. Τέλος συγχαρητήρια στα παιδία του forum για την πολύ καλή δουλειά.
Fins

Δημοσίευση από Fins »

Καλησπέρα! Κατεβαίνω τη Δευτέρα κι έχω μερικές απορίες:

1. Τελικά τι παίζει με τα μόρια των Ειδικών Δυνάμεων, βοηθάνε πουθενά; Δεν πάω για τα μόρια αλλά θέλω να ξέρω για να μην αισθανθώ κορόιδο.

2. Τα πράγματα που λέτε ότι πρέπει να αγοράσουμε πόσο περίπου κοστίζουν;

3. Τα ελληνικά άρβυλα που αναφέρθηκαν προηγουμένως ότι επιτρέπονται και είναι πιο ελαφριά από του κέντρου από πού τα αγοράζουμε;

4. Άδειες παίρνουμε με το που κατέβουμε Κύπρο ή πρέπει να βγάλουμε πρώτα τα ΠΕΝ; Προσωπικά προτιμώ να μην βγαίνω, δεν έχω και πολλά λεφτά για ξόδεμα. Υπάρχει περίπτωση να μου δίνουν άδεια κι αν θέλω να μένω μέσα;

5. Αναφέρθηκε πως αν και απαγορεύεται κινητό με κάμερα όλοι έχουν. Πώς το περνάς όμως; Να το έχω πάνω μου όπως στο κέντρο που έψαχναν μόνο τις τσάντες;

6. Αναφέρθηκε πως αν σου κάνει παλιός καψώνι τρώει 20 αυτός που στο έκανε και 20 εσύ που δέχθηκες και δεν του έσπασες τα μούτρα. Αν του σπάσω τα μούτρα δεν τρώω φυλακή;
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Λοιπον δες...
1. Περνεις 750 αν εισαι σκετο κδ,900+ αν εισαι δνεας και 1000 αν εισαι λοχιας.
2. Αρκετα... Αλλα η πληρομη που θα παρεις θα σς φτασει, καλο ειναι να αγορασεις πραγματα απο την ελλαδα, π. Χ:
α) Μαχεροπηρουνο β) πατους τζελ γ) πολλααααα ρουχα, καλτσες κλπ γτ θα εχει πολυ ταρζαν.
3. Δεν επιτρεποντε δικα σς αρβυλα, ΜΟΝΟ του στρατου κατα την διαρκεια των πεν.
4. Εξαρτατε, η ΣΤ πειρε αδεια χριστουγενων στην εβδομαδα αγαπης, εσεις δν νομιζω, λογικα μετα τα πεν. Οχι, αλλα μπορεις να μηνεις κυπρο και να μν γυρισεις ελλαδα.
5. Μην το παρεις απο τωρα, παρτω μετα τα πεν, ρισκαρεις να φας 20 μερες φυλακη. Εδω ενας εφαγε 30.
6. ΑΚΥΡΟ! τις τρωτε και οι δυο επιδει αυτος σε πειραξε ΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝ και εσυ δεν το ΑΝΕΦΕΡΕΣ στον εκπεδευτη σου. Αν τον ακουμπησεις την εκατσες την βαρκα.

Ειστε τυχεροι που πετυχατε καλο διοικητη που δεν παει το καψωνι, αυτος θελει πεδια μαχιμα και με μυαλο, οποτε μην αναμενετε καψωνι παρα μονο στον λοχο και αυτο θα ειναι για πλακα, δεν θα ειναι σοβαρο.

Εγω ειμαι Α εσσο και σας περιμενουμε, να ξερετε μαγκες θα περασετε μαχιμα πεν, οποτε ετοιμαστητε.
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Razorakos15 έγραψε:Λοιπον δες...
1. Περνεις 750 αν εισαι σκετο κδ,900+ αν εισαι δνεας και 1000 αν εισαι λοχιας.
Συγνώμη αλλά αυτά τα μόρια που ακριβώς ισχύουν ; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Fins έγραψε:Καλησπέρα! Κατεβαίνω τη Δευτέρα κι έχω μερικές απορίες:

1. Τελικά τι παίζει με τα μόρια των Ειδικών Δυνάμεων, βοηθάνε πουθενά; Δεν πάω για τα μόρια αλλά θέλω να ξέρω για να μην αισθανθώ κορόιδο.

2. Τα πράγματα που λέτε ότι πρέπει να αγοράσουμε πόσο περίπου κοστίζουν;

3. Τα ελληνικά άρβυλα που αναφέρθηκαν προηγουμένως ότι επιτρέπονται και είναι πιο ελαφριά από του κέντρου από πού τα αγοράζουμε;

4. Άδειες παίρνουμε με το που κατέβουμε Κύπρο ή πρέπει να βγάλουμε πρώτα τα ΠΕΝ; Προσωπικά προτιμώ να μην βγαίνω, δεν έχω και πολλά λεφτά για ξόδεμα. Υπάρχει περίπτωση να μου δίνουν άδεια κι αν θέλω να μένω μέσα;

5. Αναφέρθηκε πως αν και απαγορεύεται κινητό με κάμερα όλοι έχουν. Πώς το περνάς όμως; Να το έχω πάνω μου όπως στο κέντρο που έψαχναν μόνο τις τσάντες;

6. Αναφέρθηκε πως αν σου κάνει παλιός καψώνι τρώει 20 αυτός που στο έκανε και 20 εσύ που δέχθηκες και δεν του έσπασες τα μούτρα. Αν του σπάσω τα μούτρα δεν τρώω φυλακή;

1. Τα μορια ισχυουν αναλογα τον διαγωνισμο καθε φορα. Συνηθως αναγνωριζονται 500 λογω θητειας στις ΕΔ + 250 λογω Κυπρου = 750.

2. Τα γραφω αναλυτικα καποιες σελιδες πισω.

3. Τα ελληνικα αρβυλα ΕΙΝΑΙ αυτα που σου δινουν στο κεντρο. Ειναι ανθεκτικοτατα αλλα πολυ σκληρα και βαρια και θα ταλαιπωρησεις πολυ τα ποδια σου κανοντας θητεια σαν καταδρομεας στο νησι. Με αυτα θα περασεις παντως Τ/ΠΕΝ και εφοσον παρεις μπερε, τοτε μπορεις να παρεις δικα σου στελεχιακα αρβυλα για να εχεις στις ασκησεις μεχρι να επαναπατριστεις. Σε μαγαζια στρατιωτικων ειδων, γυρω στα 75-80?.

4. Αδεια υπο νορμαλ συνθηκες θα παρεις αφοτου παρεις μπερε και πιθανον περασεις και ειδικοτητες. Μπορεις να παραμεινεις στο στρατοπεδο και να εισαι καθε μερα εξοδουχος.

5. Μην παρεις κινητο με καμερα οταν πρωτοπας. Θα στο βρουν, θα σε κερασουν καμια 20αρα και θα σε εχουν σταμπαρισμενο μεχρι να επαναπατριστεις.

6. Αυτο ισχυε για την Ε Εσσο στην αρχη οταν και το καψωνι που γινοταν απο παλαιοτερες Εσσο στους λοχους ηταν αγριο. Μεχρι να στρωσει λοιπον η κατασταση ειχες το δικαιωμα να υπερασπιστεις τον εαυτο σου και να τους σπασεις τα μουτρα ΕΑΝ χειροδικουσαν πρωτοι. Ο διοικητης οχι μονο δεν θα σε τιμωρουσε αλλα θα επαιρνες και τιμητικη κατα τα λεγομενα του.

Πλεον δεν υφίστανται Τετοιες καταστασεις βεβαια, οποτε προφανως και ΔΕΝ θα ακουμπησεις κανεναν γιατι θα βρεθεις χωρις μπερε στο πι και φι και πιθανον για στρατοδικειο. Αν σε πειραξει καποιος το αναφερεις και ληγει εκει.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

lephleg έγραψε:

1. Τα μορια ισχυουν αναλογα τον διαγωνισμο καθε φορα. Συνηθως αναγνωριζονται 500 λογω θητειας στις ΕΔ + 250 λογω Κυπρου = 750.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό μεγάλε, κάποιος σας κορόιδεψε και δεν το πήρατε χαμπάρι, τα μόρια της θητείας είναι ίδια, είτε υπηρέτησε κάποιος σε μοίρα στην Μυτιλήνη είτε στην Κύπρο.

Fins
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Fins »

Εμάς, ο αξιωματικός που ήρθε να μας μιλήσει για τις Ειδικές Δυνάμεις είπε ότι στην Κύπρο παίρνεις 1000 μόρια! Το υποπτεύθηκα πως δεν μπορεί να ισχύει και για αυτό ρώτησα. Ότι οι επόμενοι είναι οι αλεξιπτωτιστές με 500 +250 λόγω πτώσεων και μετά όλοι οι υπόλοιποι με 500. Για όποιον ενδιαφέρεται, αγόρασα τα πραγματα της λίστας που δίνει ο φίλος παραπάνω και βγήκαν πάνω από 150?! Δεν πήρα όμως ξυραφάκια μίας χρήσης και μικρό αφρό. Τί είναι αυτά; Πρώτη φορά τα ακούω! Άλλο ένα θέμα. Τι γίνεται με την ασφάλεια των αντικειμένων μας; Στον Αυλώνα άφηνα το iPhone να φορτίζει και πήγαινα βόλτα! Είμασταν μία ομάδα όπου προσέχαμε ο ένας τον άλλον. Περίμενα στις Ειδικές Δυνάμεις να είμαστε ακόμη πιο δεμένοι αλλά μαθαίνω πως θα πρέπει να είμαι πιο επιφυλακτικός. Στην Κύπρο τι γίνεται, υπάρχουν τέτοια θέματα;
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Εμεις λεμε τα πραγματα ετσι οπως τα βλεπουμε τωρα εδω. Αυτο μας λενε οι αξιωματικοι.
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Fins έγραψε:Εμάς, ο αξιωματικός που ήρθε να μας μιλήσει για τις Ειδικές Δυνάμεις είπε ότι στην Κύπρο παίρνεις 1000 μόρια! Το υποπτεύθηκα πως δεν μπορεί να ισχύει και για αυτό ρώτησα.Ότι οι επόμενοι είναι οι αλεξιπτωτιστές με 500 +250 λόγω πτώσεων και μετά όλοι οι υπόλοιποι με 500.

Ούτε αυτό ισχύει, όλοι τα ίδια παίρνουν, μόνοι οι δόκιμοι των ειδικών δυνάμεων παίρνουν παραπάνω, τέλος πάντων, ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ο καθενας λεει τα δικα του, δε φταινε τα παιδια. Σε εναν φιλο της προεδρικης φρουρας ελεγαν οτι θα παρει 1000 μορια. Ειναι σχετικα ανεξοδο για τα στελεχη να μεταφερουν στους οπλιτες ανακριβειες για να τους δινουν και κινητρα να ειναι πιο πειθαρχικοι και εργατικοι και να τους κανουν να πιστευουν πως ειναι καλυτεροι απ τους αλλους. Και οπως βλεπετε εχει και αποτελεσμα αυτο. Ουτε τα +250 για τα αλεξιπτωτα ισχυουν εδω και καιρο. Ισχυουν μονο τα 500 μορια για ολους τους 9μηνους καταδρομεις/πεζοναυτες και 1000 για δοκιμους καταδρομεις -και αυτο μονο για προκηρυξη ειδικων φρουρων-. Οποιος πιστευει το αντιθετο ας παραθεσει προσφατη προκηρυξη με τετοια κριτηρια μοριοδοτησης. Για το λιμενικο για ορθοδοξες προκηρυξεις (οχι ειδικοτητας ειδικων δυναμεων), ισχυουν μονο +500 αν ησουν δοκιμος οποιουδηποτε οπλου/σωματος. Περι ξυλου που λεει ενας παραπανω, βγαλτο εντελως απ το μυαλο σου φιλε, τσαμπουκαδες/μαγκιες κλπ δεν υπαρχουν -αν σε ενδιαφερει να πετυχεις το στοχο σου ετσι;-. Και γενικα ειναι αντιπειθαρχικο δειγμα γραφης να σκεφτεται ενας οπλιτης ετσι. Οποιος σε ενοχλησει τον αγνοεις και κοιτας να εισαι ο καλυτερος της ομαδας για να μη τραβας ανεπιθυμητη προσοχη. Οπτικο σεβασμο που λεμε και στο KB. Ειδαλλως παιξτες με οποιον εποπα σε εκνευριζει. Οσοι ειστε μεσα και ειστε ακομα κ*λωμενοι, διυλιστε λιγο τις πληροφοριες που μεταφερετε, απολυεστε σε λιγο και δε ξερετε για το greek παπατζα και το ραδιο αρβυλα στο στρατο;
Fins
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Fins »

Αναφέρθηκε και κατι άλλο πάνω στο οποίο θα ήθελα να παραθέσω την γνώμη μου. Ειπώθηκε ότι οι παλιότερες σειρές της 35-ΜΚ περνούσαν πιο δύσκολα, πράγμα το οποίο λογικά είναι αλήθεια. Το θέμα είναι ότι αυτό που προσπαθούσαν να υπομοήσουν είναι πως αυτό σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι καταδρομείς. Σε αυτό διαφωνώ! Και ένας στρατιώτης του Καραϊσκάκη πέρασε πολύ δυσκολότερες συνθήκες από όλους μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά! Κι όμως, ποιος θα υποστήριζε πως οι στρατιώτες του Καραϊσκάκη θα νικούσαν τους σημερινούς μας στρατιώτες; Κανείς γιατί σήμερα έχουν άλλο εξοπλισμό κτλ Και ο στρατός εξελίσσεται, δεν πάμε να υπηρετήσουμε για την πάρτυ μας αλλά για την πατρίδα και εκπεδευουν αστέ αναλόγως τις ανάγκες και τον διαθέσιμο εξοπλισμό. Σήμερα οι σωματικές απαιτήσεις δεν είναι τόσες όσο παλιά και έτσι κάποια πράγματα χαλάρωσαν, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο αποτελεσματικοί καταδρομείς από τους παλαιότεροι ´ ς, μάλλον το αντίθετο! Ούτε το ότι δεν θα μας υποβάλλουν σε αυτά που πέρασαν οι παλιοί σημαίνει ότι οι παλιοί ήταν πιο μάγκες, πιστεύω πως όποιος βγάλει την 35 σήμερα θα την έβγαζε και παλιά.
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Soap »

Καλησπέρα αρχηγέ. Δε ξέρω αν έχεις υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις ή όχι, αλλά όπως και να χει διαφωνώ σε κάποια πράγματα που είπες. Ανέφερες κάπου στο μήνυμα σου ότι είμαστε το ίδιο ''αποτελεσματικοί'' με τους παλιούς καταδρομείς και ίσως και περισσότερο. Μέγα λάθος. Και το λέω εγώ που υπηρέτησα πρόσφατα (3-4 χρόνια πριν) στις ειδικές δυνάμεις. Δεν έχουν χαλαρώσει μόνο στο καψώνι τα πράγματα όπως λες εσύ, αλλά και στο επιχειρησιακό κομμάτι η εκπαίδευση είναι πολύ κατώτερη πλέον.

Όταν λοιπόν υπηρέτησα εγώ στη Χίο ως αμφίβιος και προβλεπόταν να κάνουμε εκπαίδευση σε κατοικημένες περιοχές, σε χημικό πόλεμο, βολές με πιστόλια glock, σχοινάκια και άλλες βασικές ασκήσεις σε ενημερώνω ότι δε τις κάναμε επειδή δεν είχε λεφτά η μονάδα. Πηγαίναμε για αμφίβια επιχείρηση και δε φτάνανε τα αβολίδοτα ώστε να μοιραστούν σε όλους τους φαντάρους. Δίναμε αθλήματα και υπήρχαν άτομα που δε μπορούσαν να κάνουνε 2-3 έλξεις ή 20 #@^&@! Κάμψεις. Είχαμε χρονικό όριο για το μίλι εφτά λεπτά κι όμως κάτι χοντρούληδες σχεδόν το 1/4 των καταδρομέων της μονάδας μου το κάνανε σε 7μισι και 8 λεπτά.

Για ποιο επιχειρησιακό επίπεδο μου μιλάς; Για ποια αποτελεσματικότητα; Παρακαλάγανε κάτι γιωτάδες θυμάμαι να μπαίνουν στο άγημα της σημαίας πρωί πρωί για να γλιτώνουν τη πρωινή γυμναστική. Κι όμως φορούσαμε το πράσινο μπερέ παρ όλα αυτά. Γιατί επειδή κάναμε μια πενηντάρα και ένα παλιοαντάρτη; Και τι να λέει... Και αν αυτό σου φάνηκε τραγικό σου χω και χειρότερο.

Στη γειτονική Λέσβο οι σειρούλες μου που περνούσαν κι αυτές Τ/ΠΕΝ έτυχαν πάνω σε γενικές επιθεωρήσεις ταξιαρχών και λοιπών ανωτέρων με αποτέλεσμα να περάσουν όλο το Τ/ΠΕΝ κάνοντας αγγαρείες και καθαριότητες. Μας αρέσει δε μας αρέσει αδερφέ και δε ξέρω παλιά τι γινότανε αλλά για το σήμερα πρέπει να σου πω ότι απολύονται καταδρομείς που ζήτημα αν έχουν κάνει 4 βολές στη θητεία τους.

Μηδέν εκπαίδευση λοιπόν και μηδέν επιχειρησιακή ετοιμότητα στις μέρες μας. Ειδικές δυνάμεις δυστυχώς δεν είναι μόνο η 35 ΜΚ αλλά και 7-8 μονάδες ακόμα, ορεινές και αμφίβιες στον ελλαδικό χώρο. Και μπορεί στη 35 να κάνουνε και λίγο εκπαίδευση ακόμα αλλά στις υπόλοιπες μονάδες μάπα το καρπούζι.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Σαν καταδρομεας στη Κυπρο παίρνεις τα περισσοτερα μορια που μπορει να συγκεντρωσει καποιος ΑΛΛΑ αυτα τα μορια δεν συνυπολογιζονται παντα στους διαγωνισμους.

Αλλη προκυρηξη μπορει να μοριοδοτει τη θητεια στις ΕΔ και να σου δινει το 500αρικο, αλλη προκυρηξη μπορει να μοριοδοτει τη θητεια στην ΕΛΔΥΚ και να σου δινει το 250αρικο των ΕΛΔΥΚαριων του πεζικου (αν κ προσωπικα δεν το εχω πετυχει πουθενα). Σπανια να τα πετυχεις και τα δυο μαζι για να συγκεντρωσεις το 750αρι.

Και στη τελικη πολυ σπαζομαστε για ψωροδιαγωνισμους που πλεον γινονται μια φορα τη 5ετια. Οποιος εκανε θητεια στις καταδρομες θα πρεπει να εχει καταλαβει οτι η αξια δεν ειναι στα μορια, αλλιως περασε δυστυχως και δεν ακουμπησε.

Κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτως με τον Soap σε οσα λεει. Πλεον το επιπεδο εχει πεσει, οχι λογω της ελλειψης του καψωνιου, αλλα λογω περιορισμενων πορων (ευτυχως κατι τετοιο δεν ισχυει για την 35ΜΚ που τα κονδυλια ειναι αυξημενα) και περιορισμου της θητειας. Μια φορα να βγεις ΕΥ και μια φορα να μπεις μετρα ασφαλειας, μπορεις να τελειωσεις καταδρομεας χωρις να εχεις κανει ουτε 50αρα ουτε Ανταρτη...

Στο φιλο που πηγε και αγορασε τα υλικα που εγραφα καποιες σελιδες πισω, μαλλον βιαστηκε. Τα υλικα μπορει να διαφερουν αναλογα τα στελεχη που αναλαμβανουν την εκπαιδευση του Τ/ΠΕΝ καθε φορα. Ο λογος που τα ανερτησα ειναι για να τα εχετε κατα νου στον προϋπολογισμο πριν κατεβειτε στο νησι, οχι για να τα παρετε τοις μετρητοις.

Οσο για τις κλοπες, υπαρχουν κρουσματα γιατι υπαρχουν και λεφτα λογω μισθοδοσιας. Ιδιως οι πιτσιρικαδες που μπαινουν με τις καλοκαιρινες σειρες ξαφριζουν ευκολα (μεχρι να τους πετυχει καποιος και να τους κανει τη μουρη κρεας σε καμια εξοδο... ). Ποτε δεν αφηνεις κατι ξεκλειδωτο χωρις να εισαι διπλα και εννοειται ποτε μα ποτε κινητο στη μπριζα και να φυγεις. Μπορει να μη γινει και τιποτα, αλλα ας εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Κανεις δεν θα ασχοληθει πολυ μετα να κανει το ντετεκτιβ για παρτη σου...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες