Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια συγνωμη για αυτο που θα πω αλλα απο εμπειρια και μονο δεν πιστευω με τιποτε οτι υπαρχουν ατομα που εχουν φτασει μεχρι και τα αθληματα χωρις χωρις βυσμα. Αυτο ισως συνεβαινε σε προιγουμενους διαγωνιοσμους αλλα στον προηγουμενο (1700άτομα) και στον δικο μας αποκλειεται γιατι και οι 2 αυτοι διαγωνισμοι ηταν καθαρα βυσματικοι. Μακαρι να κανω λαθος αλλα... Ετσι ειναι τα πραγματα.
Anonymous

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του φιλου που λεει οτι δεν πιστευει οτι εφτασαν ατομα χωρις βισμα στα αθληματα. Εγω εφτασα στα αθληματα χωρις βισμα οπως και παρα πολλα αλλα παιδια πιστευω. Σου φαινεται τοσο περιεργο και εξωπραγματικο να ειναι καποιος απολυτα υγιης σωματικα και ψυχικα και να ειναι πανω απο 1,65. Απο την στιγμη που ειμαι οκ σε ολα τα παραπανω με ποια δικαιολογια μπορουν να με κοψουν; Κ πoιο βισμα μπορει να γυρισει να μου πει, ενω ξερω εγω οτι ειμαι σε ολα οκ, οτι δεν αξιζες Αλλα με την βοηθεια μου περασες. Αυτα ειναι μονο για τους χαζους που τους πιστευουν κ τους εχουν Σαν θεους. Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω..

DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DjPanahs »

Πιστευω αυτοι που ηταν να περασουν στης 2νοεμβρη θα περασουν δε πιστευω να τα εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα. Και τα βυσματα της ν. Δ θα μουν και του πασοκ αντε κ μερικοι με την αξια τους, δε μπα να αλλαζουν νομους, στην ελλαδα ειμαστε
Anonymous

Φιλε παναγιωτη ατομα ικανα σαν εσενα χωρις βυσμα επειδη δεν μπορουν να τα κοψουν εχουν τα προφορικα ψυχοτεχνικα οπου εκει σε κοβουν ανετα και δεν μπορεις να πεις τιποτε. Επιστημη σου λενε...
Anonymous

Καλησπέρα... Παρακολουθώ το φορουμ αλλά πρώτη φορά γράφω γιατί πολύ απλά δε ξέρω τι γίνεται και πως θα καταλήξουν τα πράγματα, απλά να πω πως από φίλους στρατιωτικούς άκουσα πως όποτε και να Βγουν τα αποτελέσματα, η κατάταξη θα γίνει μαζί με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί, αυτό μόνο το στοιχείο έχω να καταθέσω. Τώρα το τί και πότε πραγματικά θα γίνει, είμαστε όλοι σε αναμονή... Επίσης θα συμφωνήσω με Παναγιώτη... Φίλε ; πιο γελοία διαδικασία από την εβδομάδα που ήταν όλες οι δοκιμασίες δεν υπάρχει... Που να χρειαστεί κανείς βίσμα; Στη Συνέντευξη; ... ρωτούσανε πολλούς ποια είναι η πρωτεύουσα στην Ελλάδα και δε ξέραν να απαντήσουν και πολλά τέτοια... Όπως και στις άλλες δοκιμασίες... Πολλά παιδιά αράδιασαν ένα τσουβάλι πτυχία, σε όλες τις δοκιμασίες τα πήγαν άριστα κα φυσικά δεν είχαν βίσμα αποδεδειγμένα, « Αξιοκρατικά» δηλ. Τί να το κάνεις το βίσμα; Άρα προς τί η απορία σου πως φτάσανε πολλοί στα αθλήματα, πλάκα κάνεις;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν θα διαφωνήσω με το μήνυμά σου φίλε no name αλλά να προσθέσω ότι ακριβώς γι'αυτό το λόγο βάζανε ορισμένοι βύσμα στην συνέντευξη επειδή ήτανε στουρνάρια για να βοηθηθούν με την μοριοδότηση.
Παρένθεση : Εμένα δεν με ρωτήσανε τόσο απλά πράγματα πάντως. Θα έτυχε προφανώς. Τα απάντησα ορθώς.
Anonymous

Συμφωνώ μαζί σου D.Y.K. Αυτό που είπες συμπληρώνει αυτό που είπα... Να ξέρεις όμως ότι κάποιους δεν τους ρωτούσαν τπτ... Ξέρεις γιατί; Διότι δεν υπήρχε λόγος να ρωτήσουν αν είχαν κάποιον απέναντί τους που είχε ένα σοβαρό υπόβαθρο... Έγινε σε αρκετούς θα έλεγα αυτό
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γι'αυτό θεωρήθηκε και υποκειμενικής μορφής το κριτήριο της συνέντευξης και καταργήθηκε.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από helen »

Εγω πιστευω οτι θα μπουμε αξιοκρατικα με τα μορια που συγκεντρωνουμε. Δεν νομιζω να συμβει κατι παρατυπο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρομοίως. Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

Πιστευω την παραθεση με τα ονοματα. Παντα ετσι Γινοτανε και θα εξακολουθει να γινεται.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από helen »

cristi έγραψε:Πιστευω την παραθεση με τα ονοματα. Παντα ετσι Γινοτανε και θα εξακολουθει να γινεται.
τι εννοεις ακριβως; Μπορεις να το διευκρινησεις;
DjPanahs
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DjPanahs »

Να ρωτησω κατι; Δηλαδη κατω απο 20θεσεις μιας ειδηκοτητας αν δεν εχεις βυσμα δε μπαινεις ετσι; Σταχτη στα ματια ειναι δηλαδη αυτη η καταργησει της συνεντευξης
Anonymous

Μην γραφετε ***** και απελπιζετε τα παιδια. Οποιος εχει μορια θα μπει. Τελοσ! Οποιος δεν εχει παει στρατο και εχει μονο ενα χαρτι λυκιου θα ειναι πολυ δυσκολο.
Anonymous

Πες τα Γιωργο δωσε μας κουραγιο
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες