Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Παιδια εαν καποιος εχει τελειωσει σ. Ε. Α. Π εφεδρος αξιοματικος στρατου θα παρει περισσοτερα μορια απο εναν π εχει τελειωσει ειδικες δυναμεις;
Εχω 460 απο ιεκ απο προυπηρεσια και Απο θητεια. Εσύ;
TEO έγραψε:Εχω 460 απο ιεκ απο προυπηρεσια και Απο θητεια. Εσύ;
απο τεε πληροφορικη, και πανω απο εναμιση χρονο προϋπηρεσια!
Προυπηρεσια διοικητικού έχεις βάλει;mili έγραψε:TEO έγραψε:Εχω 460 απο ιεκ απο προυπηρεσια και Απο θητεια. Εσύ;
TEO έγραψε:Προυπηρεσια διοικητικού έχεις βάλει;mili έγραψε:TEO έγραψε:Εχω 460 απο ιεκ απο προυπηρεσια και Απο θητεια. Εσύ;
Ναι γιατι παιζει καποιο ρολο; Εστειλα οτι ζητουσανε!
Για να σου προσμετρησουν την προυπηρεσία πρέπει να είναι διοικητικού γι αυτο σε ρώτησα. Έστειλς το υποδειγμα που είχε η προκήρυξη και βεβαίωση απο το ικα με τα ένσημα;
TEO έγραψε:Για να σου προσμετρησουν την προυπηρεσία πρέπει να είναι διοικητικού γι αυτο σε ρώτησα. Έστειλς το υποδειγμα που είχε η προκήρυξη και βεβαίωση απο το ικα με τα ένσημα;
ναι ολα τα εστειλα!
Παιδια αν καποιος μπορει να μου πει ποσα μορια μαζευω ας μου πει. Ευχαριστω. 1 αποφοιτος ΙΕΚ
2 ΤΕΕ Β΄κυκλου
3 προθπηρσια ανω 12 μηνων
4 πολυτεκνος
5 εντοπιοτητα
6 ΤΕΕ ειδηκοτητα Η/Υ
7 δωδεκαμηνη θητεια
2 ΤΕΕ Β΄κυκλου
4 πολυτεκνος
5 εντοπιοτητα
6 ΤΕΕ ειδηκοτητα Η/Υ
7 δωδεκαμηνη θητεια
Aναλόγως σε ποια ειδικότητα Έχεις κάνει τα χαρτιά σουKostas13 έγραψε:Παιδια αν καποιος μπορει να μου πει ποσα μορια μαζευω ας μου πει. Ευχαριστω. 1 αποφοιτος ΙΕΚ
2 ΤΕΕ Β΄κυκλου
4 πολυτεκνος
5 εντοπιοτητα
6 ΤΕΕ ειδηκοτητα Η/Υ
7 δωδεκαμηνη θητεια
αεροπορια οδηγος αααα! Εχω και τα 5 διπλωματαTEO έγραψε:Aναλόγως σε ποια ειδικότητα Έχεις κάνει τα χαρτιά σουKostas13 έγραψε:Παιδια αν καποιος μπορει να μου πει ποσα μορια μαζευω ας μου πει. Ευχαριστω. 1 αποφοιτος ΙΕΚ
2 ΤΕΕ Β΄κυκλου
4 πολυτεκνος
5 εντοπιοτητα
6 ΤΕΕ ειδηκοτητα Η/Υ
7 δωδεκαμηνη θητεια
Κανεις δε μπορει να με βοηθησει; Εγω τα βγαζω 990. Σωστα ειναι; και επισης ειναι καλα μορια για την ειδηκοτητα μου; Εχω ελπιδες;
TEO έγραψε:Καλά αποτελέσματα να έχεις!
να εισαι καλα τεο και σε σενα και σε ολους σας ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχουμε!
Αν είναι για την ειδικότητα Οδηγός-Χειριστής Οχημάτων -Μηχανημάτων Ζηταει ιεκ Τομέα Μεταφορών και Τουρισμού,ειδικότητας Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων - Μοτοσικλετών (με επισυναπτόμενο το απο-6λυτήριο Λυκείου) και Άδεια Οδήγησης Αυτοκινήτων οποιασδήποτε κατηγορίας,ή (αν έχεις αυτο 300 μόρια) αλλιώς ΑπολυτήριοΛυκείου γενικά ή ισότιμου,Δημόσιου ή Ιδιωτικού αναγνωρισμένο από το Κράτος και Άδεια Οδήγησης Αυτοκινήτου,οποιασδήποτε κατηγορίας.(210 μόρια απο το τεεβ) 12 μήνες προυπηρεσια αντιστοιχη στην ειδικότητα (250 μορια) εντοπιοτητα (50 μόρια) θητεια (60 μόρια) αυτά είναι τα μορια σου.Kostas13 έγραψε:αεροπορια οδηγος αααα! Εχω και τα 5 διπλωματαTEO έγραψε:Aναλόγως σε ποια ειδικότητα Έχεις κάνει τα χαρτιά σουKostas13 έγραψε:Παιδια αν καποιος μπορει να μου πει ποσα μορια μαζευω ας μου πει. Ευχαριστω. 1 αποφοιτος ΙΕΚ
2 ΤΕΕ Β΄κυκλου
4 πολυτεκνος
5 εντοπιοτητα
6 ΤΕΕ ειδηκοτητα Η/Υ
7 δωδεκαμηνη θητεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης