ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Avatar »

JohnKramer έγραψε:Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ. Από ότι είδα, το δηλώνω όταν καταταχθώ; Στο ΚΕΝ;

Ναι
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
ΠΑΝΟΣ 304

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ 304 »

Ειναι πολυ καλα αδερφε η 35 εχει τρεξιμο πειθαρχεια συνεπεια καλο φαγητο εξοδοι ολα οκ η μοιρα ειναι υπεροχη στα ταγματα πεζικου επισης καλα με εξοδους στην μαυρη λευκωσια το χειμωνα το καλοκαιρι πας οπου θελεις μετα 5 εμα τεθορακισμενα ειναι ζωαρα οπως επισης και στην 196 ακ βαρυ πυροωολικο ζωαρα εσυ επιλεγεις!
Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από JohnKramer »

Πόσους παίρνουν, και με τι κριτήρια; Γιατί διάβασα για 100% πληρότητα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βιτος

Δημοσίευση από Βιτος »

Γειά σας Παιδιά, θα ήθελα να μου πει κάποιος μετά από πόσο καιρό στο ΚΕΝ μπορώ να δηλώσω ΕΛΔΥΚ και σε πόσο καιρό μας στέλνουν στο νησί; Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από JohnKramer »

Δηλώνεις και προτίμηση μονάδας?
Άβαταρ μέλους
antonismoutzi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από antonismoutzi »

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν έχει μουσικό στην Ελδυκ;
Άβαταρ μέλους
Panos239191
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Panos239191 »

Μαγκες μετα το κεντρο οταν πας στη μοναδα φορας καθημερινα μεσα στο στρατοπεδο και στην εκπαιδευση το τζοκευ ή τον μπλε μπερε; Απορια το χω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

antonismoutzi έγραψε:Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν έχει μουσικό στην Ελδυκ;

Έχει.

dimazakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimazakos »

Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω δηλώσει ΕΛΔΥΚ. Αρχικά, στο ΚΕΝ, μου ανακοίνωσαν την ειδικότητα μου. Την επόμενη μέρα, πέρασα από επιτροπή για ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΝ, όπου μου ανακοινώθηκε ότι πάω Στρατονομία ΕΛΔΥΚ. Θα εκπαιδευτώ στην Καρδίτσα σαν στρατονόμος και μετά θα περάσω ΣΠΕΝ στην Κύπρο την ειδικότητα που μου ανακοίνωσαν ή όχι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimazakos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω δηλώσει ΕΛΔΥΚ. Αρχικά, στο ΚΕΝ, μου ανακοίνωσαν την ειδικότητα μου. Την επόμενη μέρα, πέρασα από επιτροπή για ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΝ, όπου μου ανακοινώθηκε ότι πάω Στρατονομία ΕΛΔΥΚ. Θα εκπαιδευτώ στην Καρδίτσα σαν στρατονόμος και μετά θα περάσω ΣΠΕΝ στην Κύπρο την ειδικότητα που μου ανακοίνωσαν ή όχι;

Ναι.

dimazakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimazakos »

Ευχαριστώ D.Y.K! Η ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Ερπιστριοφόρων Οχημάτων ΕΛΔΥΚ είναι στα Τεθωρακισμένα ή στα Μ/Κ ΤΠ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι υπάρχει και στα Τεθωρακισμένα
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

dimazakos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω δηλώσει ΕΛΔΥΚ. Αρχικά, στο ΚΕΝ, μου ανακοίνωσαν την ειδικότητα μου. Την επόμενη μέρα, πέρασα από επιτροπή για ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΝ, όπου μου ανακοινώθηκε ότι πάω Στρατονομία ΕΛΔΥΚ. Θα εκπαιδευτώ στην Καρδίτσα σαν στρατονόμος και μετά θα περάσω ΣΠΕΝ στην Κύπρο την ειδικότητα που μου ανακοίνωσαν ή όχι;

Ζωαρα θα κανεις σαν στρατονομος στην ΕΛΔΥΚ... Οταν λεμε ζωαρα, εννοουμε ΖΩΑΡΑ. Το ουσιαστικο ζορι που θα φας θα ειναι οι 2-3 βδομαδες στην Καρδιτσα (ειναι και χειμωνας ακομα, θα φας κρυο εκει). Μετα Κυπρο, ουυυυυυυυ Συνταγμα=Ζωαρα. Θα πετας χαρταετο ολη μερα και η μονη "περιεργη" αλλα ταυτοχρονα και πιο καλη υπηρεσια/κωλυωμα/χωσιμο, ειναι να εισαι στη Λεσχη Αξιωματικων. Ειστε 2 ατομα βαρατε, ψωροφυλακη στην πυλη εναλλαξ, σας εχουν στα ωπα-ωπα και ακομα και αν εχεις υπηρεσια μεσημερι-απογευμα, βγαινεις εξω το πρωι κανονικα (οπως και το αναποδο, θυμαμαι οταν στρατονομος ειχε υπηρεσια πρωι, μετα το απογευμα εβγαινε εξω και γυρναγε βραδυ). Τουλαχιστον αυτα ισχυαν το 11-12 (δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα)

greek_warrior

Δημοσίευση από greek_warrior »

Καλημερα παιδια! Αυτη την στιγμη ειμαι σε πενταημερη τιμητικη αδεια επειδη θα υπηρετησω στην κυπρο. Στο κεν μου ειχαν πει στην επιτροπη για ελδυκ οτι εχω επιλεχθει για ειδικες δυναμεις στην κυπρο γιατι ειχα δηλωσει και ειδικες δυναμεις εκει και περασα τα αθληματα κανονικα. Και μολις βγηκαν οι μεταθεσεις καταταχθηκα μεν στην κυπρο και με εχουν βαλει ειδικοτητα γραφεας... Αυτο σημανει οτι δεν μπηκα στην 35μ/κ?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης