Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Koliop
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Αύριο που θα κάνει δήλωση ο νέος υπουργός θα δούμε τι προθέσεις έχει
-
Επισκέπτης
Τον Μπαρδάκη στο θέμα Τουρνά δεν τον βλέπω να κάνει πίσω. Εχουν τεράστια κόντρα απο το 2023 που τον παρέκαμψε μαζι με τον Κικιλια μέσω Μητσοτάκη για να αλλάξει το όριο ηλικίας και να το κανει 35. Έκτοτε ξεκινησε ένας λυσσαλέος πόλεμος. Ξέρω καλά τον Μπαρδάκη δεν πρόκειται να τον στηρίξει θα τον περιμένει στη γωνία και ο Τουρνας το γνωρίζει αυτο. Ίσως να ειναι και θετικό και να δούμε αλλαγή στάσης απο τον Τουρνά λογικά θα του εχουν δώσει οδηγίες να έχει συγκεκριμένη στάση απέναντι σε θέματα που καίνε λόγω προεκλογικής περιόδου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 03, 2026 9:49 pm Παιδιά όποιος γνωρίζει τα οσα εχουν γίνει στο παρελθόν με Τουρνά τι στάση λέτε πως θα κρατήσουν ο νέος πρόεδρος των εποχικών και ο μπαρδακης; ξερω πως υπήρχε μια σχέση μίσους με ακραία πράγματα αλλα δεν νομίζω πως συμφέρει κανενα να συνεχιστεί αυτο. Εχετε κάποια πληροφορία;
-
Επισκέπτης
Όσο για τον Τζελεπη ίσως κρατήσει απόσταση να το παει πιο διπλωματικα. Βεβαια και οι δυο θα κριθούν αν στραβώσει το πράγμα αν θα βγάλουν τον κόσμο εξω σε συγκεντρώσεις εν μέσω αντιπυρικήε ή αν θα πανε σε καθαρή διπλωματική στάση. Για να δούμε. Θέλουν στηριξη όπως και να εχει γιατι με Τουρνά κακά τα ψεματα δύσκολα τα πράγματα για ολους μας
-
Επισκέπτης
εμένα η άποψη μου είναι πως δεν θα αλλάξει κάτι στην προκήρυξη όπως ήταν η προηγούμενη θα είναι ακριβώς ίδια και αυτή απλά θα έχει την υπογραφή του τουρνα απλά το μόνο που θα αλλάξει θα είναι ότι δεν θα υπάρχει πλέον αυτή η άνεση που είχε ο μπαρδακης και πήγαινε κάθε βδομάδα στο υπουργείο
-
Επισκέπτης
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δε χρειάζονται απόψεις και γνώμες, είναι μάταιες.
Μόνο πληροφορίες χρειαζόμαστε από άτομα πού τις έχουν!
Μόνο πληροφορίες χρειαζόμαστε από άτομα πού τις έχουν!
-
Επισκέπτης
Μάγκες μην σκατε ότι είναι να γίνει θα γίνει το θέμα ήταν να έβγαινε ήδη το ΦΕΚ έχει καθυστερήσει πάρα πολύ πλέον οπότε και να βγει οι αιτήσεις πάνε για τέλη του μήνα εάν βγεί αυτές τις μέρες μπορεί και αρχές μαϊου το θέμα είναι να είχε βγεί είδη δεν ξέρω που οφείλεται ενώ είναι έτοιμη η προκήρυξη δεν την βγάζουν
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά στην Πυροσβεστική συνήθως το ΦΕΚ βγαίνει λίγες μέρες πριν την προκήρυξη οπότε μην σκατε είναι καθορισμένη η προκήρυξη να βγει Απρίλιο δεν αλλάζει αυτόΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:17 am Μάγκες μην σκατε ότι είναι να γίνει θα γίνει το θέμα ήταν να έβγαινε ήδη το ΦΕΚ έχει καθυστερήσει πάρα πολύ πλέον οπότε και να βγει οι αιτήσεις πάνε για τέλη του μήνα εάν βγεί αυτές τις μέρες μπορεί και αρχές μαϊου το θέμα είναι να είχε βγεί είδη δεν ξέρω που οφείλεται ενώ είναι έτοιμη η προκήρυξη δεν την βγάζουν
-
Επισκέπτης
Τι ΦΕΚ φιλαράκι μου βγαίνει 15 τουλάχιστον μέρες πιο πρίν και μετά ξεκινάν οι αιτήσεις οπότε αρχές μαϊου οι αιτήσεις έτσι όπως πάειΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:24 amρε παιδιά στην Πυροσβεστική συνήθως το ΦΕΚ βγαίνει λίγες μέρες πριν την προκήρυξη οπότε μην σκατε είναι καθορισμένη η προκήρυξη να βγει Απρίλιο δεν αλλάζει αυτόΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:17 am Μάγκες μην σκατε ότι είναι να γίνει θα γίνει το θέμα ήταν να έβγαινε ήδη το ΦΕΚ έχει καθυστερήσει πάρα πολύ πλέον οπότε και να βγει οι αιτήσεις πάνε για τέλη του μήνα εάν βγεί αυτές τις μέρες μπορεί και αρχές μαϊου το θέμα είναι να είχε βγεί είδη δεν ξέρω που οφείλεται ενώ είναι έτοιμη η προκήρυξη δεν την βγάζουν
-
Επισκέπτης
βγαίνει και σε λιγότερες μέρες στους 150 9μερες πήρεΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:53 amΤι ΦΕΚ φιλαράκι μου βγαίνει 15 τουλάχιστον μέρες πιο πρίν και μετά ξεκινάν οι αιτήσεις οπότε αρχές μαϊου οι αιτήσεις έτσι όπως πάειΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:24 amρε παιδιά στην Πυροσβεστική συνήθως το ΦΕΚ βγαίνει λίγες μέρες πριν την προκήρυξη οπότε μην σκατε είναι καθορισμένη η προκήρυξη να βγει Απρίλιο δεν αλλάζει αυτόΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:17 am Μάγκες μην σκατε ότι είναι να γίνει θα γίνει το θέμα ήταν να έβγαινε ήδη το ΦΕΚ έχει καθυστερήσει πάρα πολύ πλέον οπότε και να βγει οι αιτήσεις πάνε για τέλη του μήνα εάν βγεί αυτές τις μέρες μπορεί και αρχές μαϊου το θέμα είναι να είχε βγεί είδη δεν ξέρω που οφείλεται ενώ είναι έτοιμη η προκήρυξη δεν την βγάζουν
-
Επισκέπτης
λέτε να βγει την μεγάλη εβδομάδα το ΦΕΚ η είναι απίθανο
-
Επισκέπτης
Υπομονή παιδιά....είπαμε ότι μέσα στον Απρίλιο θα βγει η προκήρυξη....είναι να γίνει και κάλυψη κενών για ΕΜΟΔΕ και εποχικούς....!!!!
-
Επισκέπτης
Αυτά θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει είδη από τέλη Μαρτίου έως τώρα να είχαμε κάποια εξέλιξη όλα έχουν πάει πίσω το πότε θα γίνουν όλα αυτά μπορεί να πάρει και ένα μήνα κάνεις δεν το γνωρίζει όλοι υποθέσεις κάνουμε
-
Επισκέπτης
Ρε παιδια τα κενα των εποχικων ποτε θα καλυφθουν;
-
Επισκέπτης
Αν κοιτάξεις της προηγούμενες χρονιές η κάλυψη κενών γίνονταν το πρώτο 10 ημερο άντε 15 ενθημερο του Μαϊου μια και οι εποχικοί ξεκινούσαν Μάιο...άρα πιστεύω μέχρι 15 του μήνα να γίνει η κάλυψη κενών....άποψη μου πάντα και βάσει της προηγούμενες χρονιές...!!!
-
ordr
Πρώτα βγαίνει η διαταγή από το αρχηγείο για την κάλυψη των επιλαχόντων εποχικών μετά τα μέσα Απριλίου σίγουρα γιατί εκτός από τα ξένα που υπήρχαν περισυ θα προκύψουν κ άλλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες