Δεν ισχύει αυτό που λεςale3andros12 έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 1:43 pm Μπείτε ΑΣΕΠ βγήκαν τα άτομα για να στείλουν δικαιολογητικά.
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Ειμαι στους πινακες μεσα αλλα μηνυμα δε μου ηρθε, φανταζομαι δε παιζει καποιο ρολο
Ήρθε σε κανέναν sms
Ήρθε σε κανέναν sms
Μπα εμένα προσωπικά δεν μου ήρθε αν και περιλαμβάνομαι στον πίνακα. Μάλλον όπως λέει και ένα άλλο παιδί δεν έχει σημασία.
Ρε παιδιά εμένα μου ήρθε sms, αλλά πώς βλέπεις τι θέση είσαι στον πίνακα?
Πινακες με ονόματα θα βγουν να δούμε τη θέση μας; Τι νόημα έχει να στείλουμε δικαιολογητικά αν δεν ξέρουμε την κατάσταση θέσης?
Οκ τελικα ήρθε sms. Εγώ μέχρι τώρα βλέπω ότι είναι με αριθμητική σειρά με βάση τον αριθμό μητρώου πάντως.
Καληνύχτα, μέχρι να ελέγξουν ένα- ένα τον χρόνο προϋπηρεσίας του καθενός και τα χαρτιά γιατρων, θα περάσουν άλλοι 3-4 μήνες...
Πιστεύω το 2025 θα έχουμε τα αθλήματα
Πιστεύω το 2025 θα έχουμε τα αθλήματα
Παιδιά μου ήρθε και εμένα μυνημα…. Δλς πρέπει να περάσουμε μέχρι 9 Ιουλίου όλες τις διαδικασίες γιατρούς κτλ οι μόνο να στείλουμε ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά ;
Καλησπέρα, μου ήρθε και 'μενα sms, την θέση την βλέπεις βαση του αριθμού μητρωόυ υποψηφίου σου, το έχει σε excel τον πίνακα κατάταξης, εγώ είμαι αρκετά χαμηλά αλλά αφου μου λέν να στείλω, θα στείλω, ποτε δεν ξέρεις ... Για το φίλο που λέει παραπάνω, όλα τα δικαιολογητικά θα έπρεπε να τα είχες μαζέψει πρίν, όπως το χαρτί της υψομέτρησης αν το βγάλεις τώρα είναι άκυρο, τώρα μόνο μπορείς να ανεβάσεις ηλεκτρονικά αν δεν το έχεις κάνει τα δικαιολογητικά σου και να φτιάξεις το "προφίλ" σου στο Ασεπ ώστε να μπορέσεις να επικαλεστείς τα προσόντα που έχεις δηλώσει στην αίτησή σου. Καλή επιτυχία σε όλους !
Παιδιά κ σε μένα ήρθε κ είμαι σε καλή σειρά αν μετράει έτσι ! Εγώ τα έχω ήδη ανεβάσει από τότε τα δικαιολογητικά ! Τώρα χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ή πρέπει να τα ξανά ανεβάσω;
Το γιατρούς ρεηηη; Που έφτασες εκεί εσυ χαχαχαχ με τη καρτέλα θα πήγαινες ; Δικιά σου; Αργεί αυτό ακόμα
Το γιατρούς ρεηηη; Που έφτασες εκεί εσυ χαχαχαχ με τη καρτέλα θα πήγαινες ; Δικιά σου; Αργεί αυτό ακόμα
Το χαρτί της υψομέτρησης το έχω βγάλει ένα τετράμηνο πριν από τότε που φτιάχναμε την αίτηση έχει ημερομηνία από τότε….
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες