Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Nick greek »

Τέλος Ιουλίου Κατά 90% πιθανότητα οι οριστικοί ! Καλό καλοκαίρι σε όλους. Μακάρι να βγω λάθος
ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Πάντως από τα λίγα που ξέρω προσβολή ολόκληρης προκυρηξης κάνει το στε εφόσον προσφύγουν κάποιοι μέσα σε μια διορία 60 ημερών από την έκδοση από την έκδοση προκυρηξης και εφόσον προηγηθεί διοικιτικο εφετειο... Μετα την έκδοση αποτελεσμάτων έχει ενστάσεις και μετά διοικιτικο εφετειο κλπ... Τεσπα ο δικηγόρος αγγελακης έχει κάνει πολλες ατομικές ενστάσεις για αυτή την προκυρηξη
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EcoMike »

Τι εννοείς δε ξέρουν στην Αστυνομία; Προφανώς και ξέρουν αλλά εσένα και εμένα δε θα μας το πουν στο τηλέφωνο αν υπάρχει κόλλημα.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Πρόσφυγες έχει κάνει όχι ενστάσεις!
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΕΛ. ΑΣ έγραψε:Πάντως από τα λίγα που ξέρω προσβολή ολόκληρης προκυρηξης κάνει το στε εφόσον προσφύγουν κάποιοι μέσα σε μια διορία 60 ημερών από την έκδοση από την έκδοση προκυρηξης και εφόσον προηγηθεί διοικιτικο εφετειο... Μετα την έκδοση αποτελεσμάτων έχει ενστάσεις και μετά διοικιτικο εφετειο κλπ... Τεσπα ο δικηγόρος αγγελακης έχει κάνει πολλες ατομικές ενστάσεις για αυτή την προκυρηξη
Καλά εννοείται και για των ειδικών φρουρών έγιναν 430 περίπου ενστάσεις αλλά δεν νομίζω να ακυρώθηκε 🤔🤔 Θα δούμε όλα τα σενάρια παίζουν .

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Άλλη προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών το '19 και άλλη της ΤτΕ.
ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

EcoMike έγραψε:Πρόσφυγες έχει κάνει όχι ενστάσεις!
αρκετοί υποψήφιοι πήγαν στον αγγελακη και τους έγραψε ενσταση και την έστειλαν ασεπ... Μετα τους πίνακες θα πανε στο διοικιτηηκο εφετειο οποίο θέλουν 1500 ευρώ για τον πρώτο βαθμό αν πάνε μετά στε 5000 περίπου έκαστος...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Προσφυγή στο ΣτΕ... Ναι σωστα. Σε 15 μερες θα ειχε εκδικαστεί οποτε θα ειχε βγει αποφαση. Έχουν προτεραιότητα αυτες οι προσφυγές. Οποτε θα ειχαμε νεα. Οτι μ ειπαν λεω πανω σε αυτο.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ναι αλλά έχει γίνει και προσφυγή. Η προσφυγή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την ένσταση.

ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

EcoMike έγραψε:Ναι αλλά έχει γίνει και προσφυγή.Η προσφυγή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την ένσταση.

προσφυγή είναι αόριστο εδώ μέσα το γράψανε. Που έγινε; Σε ποιο δικαστήριο; Γθα ακύρωση δεν προλάβανε 19 Μαρτίου βγήκε η προκυρηξη... Απλά κάποιος έγραψε προσφυγή και τιποτα άλλο... Πιστεύετε αν υπήρχε απόφαση ακυρώσεις δεν θα είχε φθαρευσει σε κάποιο σάιτ... Διαρρεύσει... Ο ασκούμενους δικηγόρος ξέρει της προθεσμίες για στε κλπ... Κάποιος έγραψε ότι έγινε προσφυγή στον Άρειο παγο.

Ήμαρτον

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Μπορω να καταλάβω τον αγωνα όλων σας. Και το σπάσιμο οτι πλεων οι προκηρύξεις αποκλείουν κόσμο. Είτε με πτυχία. Ειτε με. Προαπαιτούμενα αγγλικά υπολογιστές κτλπ. Εγω εναν μπορώ εναν μπορώ να καταλαβω μεχρι ενα βαθμο εδω μεσα επειδη εχω μιλήσει αρκετα μαζι τού. Κ παλι δικο του λαθος ήταν να τρεχει τοσα χρονια κ να μην εχει βγαλει ενα κωλόχαρτο που ισως δεν το εδωσε σημασια κ ειναι το μόνο που του λείπει και ελειπε για να ειναι απο τους πρώτους επιτυχών με τς μορια π εβγαζε. Τωρα οσο για προσφυγές κτλπ είναι ανουσια. Αυτη ήταν η προκήρυξη με αυτό πήγαμε. Οσοι έχετε ιεκ στέλεχος και δεν μπήκατε κατι δεν είχατε απο τα 2 προαπαιτούμενα και σιγουρα δεν ειχατε υπολογιστές οι περισσότεροι. Δεν φταιει όμως γι'αυτό ουτε εγω ουτε κανένας. Αν όμως τα είχατε μαζι με το ιεκ θα εισασταν απο τους πρώτους κ τοτε κουβεντα δεν θα ελεγε κάνεις.Κ πολυ απλα γιατί ο. Καθε ενας κοιταζει την πάρτυ του.

Ο. Π. Κ. Ε
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

EcoMike έγραψε:Ναι αλλά έχει γίνει και προσφυγή.Η προσφυγή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την ένσταση.

Εσυ έχεις προσφύγει προσωπικά και έχεις κάποια πληροφορία να μοιραστείς; Ή απλά ελπίζεις να ακυρωθεί; Γιατί τόσες μέρες δεν έχουμε ακούσει μια αξιόπιστη πληροφορία πάνω στο θέμα. Έχουμε ακούσει ότι θα ακυρωθεί, ότι ακυρωθηκε, ότι βγήκε απόφαση που την ακυρώνει, ότι αναμένεται η ακυρωτική απόφαση, ότι είναι στο στε, στον Άρειο Πάγο, ότι είναι φωτογραφική ότι είναι παράνομη ότι καθυστέρησε 4 χρόνια για να βγάλουν τα παιδιά τον αστυνομικών μόρια.

Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Kratoss έγραψε:

Εσυ έχεις προσφύγει προσωπικά και έχεις κάποια πληροφορία να μοιραστείς; Ή απλά ελπίζεις να ακυρωθεί; Γιατί τόσες μέρες δεν έχουμε ακούσει μια αξιόπιστη πληροφορία πάνω στο θέμα. Έχουμε ακούσει ότι θα ακυρωθεί, ότι ακυρωθηκε, ότι βγήκε απόφαση που την ακυρώνει, ότι αναμένεται η ακυρωτική απόφαση, ότι είναι στο στε, στον Άρειο Πάγο, ότι είναι φωτογραφική ότι είναι παράνομη ότι καθυστέρησε 4 χρόνια για να βγάλουν τα παιδιά τον αστυνομικών μόρια.

Ρε ΦΙΛΕΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι λένε, καλή επιτυχία σε όλους

ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Ναι. Ετσι. Έχω ένα θείο στον οπαπ. Θα μου πει τους αριθμούς τζοκερ. Δεν πάω τραπεζα.
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από MakisD »

ΕΛ. ΑΣ έγραψε:Ναι. Ετσι. Έχω ένα θείο στον οπαπ. Θα μου πει τους αριθμούς τζοκερ. Δεν πάω τραπεζα.

Οπαπ πήγαινε γιατί δεν τα ξέρεις καλά τι έγινε με την προκήρυξη εδώ. Εγω τυχαία το έμαθα έχει βουίξει ο τόπος κύριε ΕΛ. ΑΣ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες