Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Πάντως μη γράφετε ο καθένας το δικό του παραμύθι για μονάδες στην Αθήνα. Ένας για ΚΑΥ, άλλος για καποτα και ειδικά ένας για 700σε που έχει γράψει 10 ποστ και μας παρακαλαει να πάμε στη μονάδα του. Τα πιο μαύρα στρατόπεδα στην Αθήνα είναι και το ξέρουμε όλοι. Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Βγηκαν οι βυσματικες μονο;
Είναι λογικό να μη με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν εάν ήρθε η μετάθεση μου ενώ έχω βάλει βύσμα; Δηλαδή εσάς σας πήραν τηλέφωνο και σας είπαν πχ ότι πάτε εκεί;
Βγήκαν όλα παιδιά με ημερομηνίες από 20 Ιουλίου μέχρι μέσα Αυγούστου
Καλησπέρα παιδιά φεύγω αύριο με φύλλο πορείας και πρέπει να παρουσιαστώ μετά από 2 μέρες την Κυριακή δηλαδή, αν αργήσω και πάω Δευτέρα πρωί παίζει να με καμπάνιασουν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Φιλε εισαι σιγουρος;
Α/Α θα βγειςJmk έγραψε:Καλησπέρα παιδιά φεύγω αύριο με φύλλο πορείας και πρέπει να παρουσιαστώ μετά από 2 μέρες την Κυριακή δηλαδή, αν αργήσω και πάω Δευτέρα πρωί παίζει να με καμπάνιασουν;

Άμα έχουμε κάνα νέο σήμερα πείτε παιδιά να ξέρουμε αν είναι να περιμένουμε και οι υπόλοιποι
Του 5μηνου είναι αυτές;Steve έγραψε: Βγήκαν όλα παιδιά με ημερομηνίες από 20 Ιουλίου μέχρι μέσα Αυγούστου
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εκει πας; κι αν επιτρεπεται για ποτε σου βγηκε;
Στα περισσότερα παιδιά βγαίνει η έγκριση της μετάθεσης και περιμένουμε να δώσει σήμα η μονάδα για την μετακίνηση. Σε μονάδες που έχουν μικρή δύναμη πραγματικά μπορεί να περιμένεις να ανοίξει μια θέση για να φύγεις. Ξέρω παιδί που θα φύγει 20 Αυγούστου γιατί είναι 3 και ο κούκος εκεί που θα πάει. Αν πάλι έχει κενό η μονάδα θα φύγεις απ' τους πρώτους για εκεί.
Οταν σου λενε μεταθεση στο ταδε στρατοπεδο εως μια συγκεκριμενη ημερομηνια μπορει να φυγεις και πιο νωρις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης