Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Εφόσον υπάρχει πιθανότητα γ εκλογές θα τη βγάλει στην ώρα της όποτε να είναι καλυμμένη με την άποψη εφόσον έβγαλε κ μπηκε κόσμος θα ψηφίσει την κυβέρνηση αυτή παλι
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Συμφωνώ άρα μιλάμε για τώρα μέχρι Μάιο αν όχι μέχρι τότε το ξεχνάμε μέχρι του χρόνου σωστά ;
Gg
Κοίτα εμείς και Ιούνιος να πάει θα περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο μήπως βγάλει τότε. 

- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Μακάρι να βγάλει σεμπτεμβριο έμενα προσωπικά με συμφέρει θα έχω κ παραπάνω μορια. Κ γω φίλε κάθε μισή ώρα μπαίνω Μπας κ δω τπτ καινούριο μακάρι
Gg
Άμα δεν βγει πάντως ακούγεται ποιο σίγουρα για του χρόνου... Για να δούμε παίδες.
Εγώ προσπαθώ και στην δουλειά όταν είμαι να ρίχνω μια ματιά τι γίνεται με την πυροσβεστική αν βρω έστω 5 λεπτά. Όλοι στα μπάι είμαστε φίλε.
Παιδιά με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν εγώ είμαι στην πυροσβεστικη εποχικους και βγάλει μια προκυρηξη για αστυνομία θα μπορώ να δηλώσω στην αστυνομία δίχως κυρώσεις η είμαι δεσμευμένος απέναντι στην πυροσβεστικη;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι θα μπορείς να παραιτηθεις διότι δν θα είναι μόνιμη θέση από όσο γνωρίζω. Το έκαναν πολλοί φίλοι μου κ μπήκα αστυνομία έτσι
Κατά 99% μπορείς το θέμα και πιο σημαντικό είναι αν για το Φ Χ ψ λόγο θες να γυρίσεις πυροσβεστική ή να ξαναμπείς θα μπορείς?Pk9 έγραψε: Παιδιά με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν εγώ είμαι στην πυροσβεστικη εποχικους και βγάλει μια προκυρηξη για αστυνομία θα μπορώ να δηλώσω στην αστυνομία δίχως κυρώσεις η είμαι δεσμευμένος απέναντι στην πυροσβεστικη;
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου
Άπαξ και παραιτηθείς από εποχικός ΔΕΝ μπορείς να ξαναμπείς στο σώμα αν αλλάξεις πάλι γνώμη μελλοντικά !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 18, 2021 6:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι θα συμφωνήσω αν παραιτηθεις δεν μπορείς να ξανά πάρεις μέρος σε προκήρυξη της πυροσβεστικής ή αν παραιτηθεις σε οποιοδήποτε σώμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ιουνιο πάντως λένε για εκλογές ... Με κάθε επιφύλαξη αυτό το λέω
-
- Posts in topic: 41
Όχι αδερφέ αυτό δεν ισχύει που λες.(για το οποιαδήποτε σώμα που λες)Predator έγραψε:Ναι θα συμφωνήσω αν παραιτηθεις δεν μπορείς να ξανά πάρεις μέρος σε προκήρυξη της πυροσβεστικής ή αν παραιτηθεις σε οποιοδήποτε σώμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Στο στρατό σίγουρα πάντως και στηβ πυροσβεστική το ξέρω σίγουρα... Θα το ψάξω βέβαια με έβαλες σε σκέψεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες