Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Jerry έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:
Επηδη δεν ξέρεις τι λες ήδη εδώ μέσα έχουνε παραδεχτεί 2-3 άτομα ότι έχουνε πιστοποίηση Κεμεα και η δικαιολογία του είναι εάν 50-60 άτομα από ΙΕΚ δεν έκαναν σωστά τα χαρτιά τους λογικό να πάρουνε από ΚΕΜΕΑ... Είναι ατομα με ΚΕΜΕΑ μέσα αλλά δεν γίνεται να τους ξέρεις όλους... Οπότε όλοι από το ΙΕΚ με πιστοποίηση κάντε ενστασεις έτσι ώστε να πετάξετε έξω τα άτομα με ΚΕΜΕΑ... Είναι άδικο για όσους έφαγαν 2 χρόνια στο ΙΕΚ και άλλα τόσα για να δώσουνε πιστοποίηση...

Κατσε ρε αγορι γιατι μπερδευεσαι; Προσεξε: Μπηκαν οντως ατομα που εχουν αδεια κεμεα. Συμφωνουμε! Δεν μπηκαν ομως με την πιστοποιηση κεμεα αλλα με το απολυτηριο λυκειου. Για παραδειγμα ας πουμε πως εχω τελειωσει μανικιουριστ. Στην προκηρυξη ομως δηλωσα απολυτηριο λυκειου και με πηραν. Αυτο δεν σημαινει πως με πηραν επειδη ειμαι μανικιουριστ. Με πιανεις; Μην το βλεπεις οπαδικα, κεμεα-ιεκ, παλιοι-νεοι, ολυμπιακοι-παναθηναικοι.

Ρε φίλε γράφει πουθενά πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ; εάν δεις για ΙΕΚ έχει μονο... Άμα ήτανε έτσι να εκανα κγω και ο καθένας τα χαρτιά του και να μπαίναμε μόνο με απολυτήριο λυκείου... Εδώ μιλάμε για προσόντα εκπαίδευση κλπ... Άμα είναι να μπαίνει ο καθένας και όπως νανε χαιρετά μας τον πλάτανο

Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Διασωστης31 έγραψε:Β επικουρια ήμουν.Τα αθλήματα θα γίνουν μετά τα οριστικά.

Οι ενστάσεις είναι μέχρι 18 Μαρτίου. Αν ο ασεπ βγάλει τα οριστικά τον Μάιο, τότε θα αρχίσουν να γίνονται πρώτα υγειονομικα κλπ.

Μέχρι εκείνα τότε θα μας έχουν καλέσει ήδη όμως με σύμβαση έτσι δεν είναι;

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Petros_Gnou έγραψε:
Ρε φίλε γράφει πουθενά πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ; Εάν δεις για ΙΕΚ έχει μονο... Άμα ήτανε έτσι να εκανα κγω και ο καθένας τα χαρτιά του και να μπαίναμε μόνο με απολυτήριο λυκείου... Εδώ μιλάμε για προσόντα εκπαίδευση κλπ... Άμα είναι να μπαίνει ο καθένας και όπως νανε χαιρετά μας τον πλάτανο

Πάντως πολύ τα έκαναν τα χαρτιά τους με άδεια σεκιούριτι. Τώρα άμα δεν τα έκανες εσύ δεν σου φταίνε οι άλλοι.

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Επησεις το άλλο... Ας μπούνε πρώτα άτομα από τα ΙΕΚ με πιστοποίηση γιατί έχουνε κάνει ήδη τα μαθήματα του ΙΕΚ και ξέρουνε 30 πράγματα περισσότερα από κάποιον που είναι ΚΕΜΕΑ και μετά ότι θέση μείνει την δίνεις σε Κεμεα... Καταρχάς ένας από ΙΕΚ είναι ανώτερος με έναν από ΚΕΜΕΑ στο θέμα πτυχίου και ας έχει κάνει και 20 χρόνια προϋπηρεσία... Η πιστοποίηση Κεμεα είναι καθαρά για να δουλέψεις πιο πολύ στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή κανένα Σούπερ Μάρκετ, σε καμικ ιδιωτική εταιρεία κλπ και όχι να πάρεις μόρια και να μπεις στο δημοσιο
Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Petros_Gnou έγραψε:Επησεις το άλλο... Ας μπούνε πρώτα άτομα από τα ΙΕΚ με πιστοποίηση γιατί έχουνε κάνει ήδη τα μαθήματα του ΙΕΚ και ξέρουνε 30 πράγματα περισσότερα από κάποιον που είναι ΚΕΜΕΑ και μετά ότι θέση μείνει την δίνεις σε Κεμεα... Καταρχάς ένας από ΙΕΚ είναι ανώτερος με έναν από ΚΕΜΕΑ στο θέμα πτυχίου και ας έχει κάνει και 20 χρόνια προϋπηρεσία... Η πιστοποίηση Κεμεα είναι καθαρά για να δουλέψεις πιο πολύ στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή κανένα Σούπερ Μάρκετ, σε καμικ ιδιωτική εταιρεία κλπ και όχι να πάρεις μόρια και να μπεις στο δημοσιο

Τωρα εσυ ή πιτσιρικας εισαι και θες χρονο για να καταλαβεις πως δουλευει το συστημα με τις προκηρυξεις, η δημοσια διοικηση κλπ ή τρολαρεις κανοντας πωςδεν καταλαβαινεις λεξη

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Αυτοί που έχουν πιστοποίηση από στέλεχος ασφαλειας επιπέδου 5 έχουν μπει όλοι.. γιατί κλαίγεστε;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Jerry έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:Επησεις το άλλο... Ας μπούνε πρώτα άτομα από τα ΙΕΚ με πιστοποίηση γιατί έχουνε κάνει ήδη τα μαθήματα του ΙΕΚ και ξέρουνε 30 πράγματα περισσότερα από κάποιον που είναι ΚΕΜΕΑ και μετά ότι θέση μείνει την δίνεις σε Κεμεα... Καταρχάς ένας από ΙΕΚ είναι ανώτερος με έναν από ΚΕΜΕΑ στο θέμα πτυχίου και ας έχει κάνει και 20 χρόνια προϋπηρεσία... Η πιστοποίηση Κεμεα είναι καθαρά για να δουλέψεις πιο πολύ στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή κανένα Σούπερ Μάρκετ, σε καμικ ιδιωτική εταιρεία κλπ και όχι να πάρεις μόρια και να μπεις στο δημοσιο

Τωρα εσυ ή πιτσιρικας εισαι και θες χρονο για να καταλαβεις πως δουλευει το συστημα με τις προκηρυξεις, η δημοσια διοικηση κλπ ή τρολαρεις κανοντας πωςδεν καταλαβαινεις λεξη

Μια χαρά είμαι φιλαράκι και είμαι Από ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... Εσύ δεν θες να καταλάβεις... Μου λες τώρα ότι άτομο που έχει πιστοποίηση Κεμεα με σεμινάριο 5 ημερών να είναι μέσα και άτομο που πήγε 2 χρόνια σε ΙΕΚ με πιστοποίηση να είναι εκτός... Μας δουλεύεις ή μας κάνεις πλάκα τώρα; Το ΚΕΜΕΑ ξέρεις γιατί έγινε η όχι;

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Panos έγραψε:Αυτοί που έχουν πιστοποίηση από στέλεχος ασφαλειας επιπέδου 5 έχουν μπει όλοι.. γιατί κλαίγεστε;

Δεν έχουνε μπει όλοι... Έχουνε μείνει αρκετοί εκτός... Δεν κλαίγεται κανένας... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι και άτομα Κεμεα μέσα και αν δεν γίνουνε ενστασεις θα μπούνε και άτομα με ΚΕΜΕΑ

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Παίρνεις απολυτηριο λυκείου με 9; Στο λιμενικο θυμάμαι λέει αποδεκτός κατώτατος το 10 πχ.

Αν δε βρεθεί κάποιος με τα κριτήρια στην ειδική κατηγορία, οι θέσεις πανε σε άλλη κατηγορία.

Ο φίλος που παραπονιέται για το κεμεα, εννοεί ότι δεν είναι δυνατόν να μπήκαν μέσω του κυρίου πίνακα, οχι μέσω του Β επικουρικου.

Οσοι βαλαν κεμεα και είναι διοριστεοι σαν κύριο προσόν, στα οριστικά πρέπει να απορριφθουν.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Διασωστης31 έγραψε:Είναι απο ειδική κατηγορία β επικουρια μόνο με 495 μορια, δηλαδή 9 *55.Το 10 δεν είναι ο κατώτατος αποδεκτός βαθμος; Η θέση του δε πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία;

Εχω φίλους που μείναν απ εξω με 18 απολυτηριο ΓΕΛ και proficiency, και βλέπω 495 μορια...

Ο ΑΣΕΠ δε χρειάζεται λάσπη, ξέρουμε τι είναι... Πέρυσι τέτοια περίοδο ερχόταν οι Ευρωπαίοι και ακυρωναν προκήρυξη γιατί φωτογραφίζαν συγκεκριμένα άτομα (πχ πτυχίο ρωσικών περισσότερα μορια απο τα άλλα) και ο υπουργός ζητούσε τους φακέλους των υποψηφίων και τους έπαιρνε. Πάλι στο δικαιοσύνης.

Οτι μπήκαν τα ΙΕΚ αξιοκρατικά και μερικά άτομα με πολλά μόρια, δε σημαίνει ότι δε χωσαν βυσματα.

Και αυτή την εξυπνάδα με τα ιεκ, το έκαναν γιατί βουλευτές του συριζα έχουν ποσοστά σε ιεκ, έτσι έκοψαν τις ΕΔ και μοριοδότησαν όσους πήραν το π... Στις πανελλήνιες και ο μπαμπάς τους πλήρωσε το ιεκ.

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Διασωστης31 έγραψε:Παίρνεις απολυτηριο λυκείου με 9; Στο λιμενικο θυμάμαι λέει αποδεκτός κατώτατος το 10 πχ.

Αν δε βρεθεί κάποιος με τα κριτήρια στην ειδική κατηγορία, οι θέσεις πανε σε άλλη κατηγορία.

Ο φίλος που παραπονιέται για το κεμεα, εννοεί ότι δεν είναι δυνατόν να μπήκαν μέσω του κυρίου πίνακα, οχι μέσω του Β επικουρικου.

Οσοι βαλαν κεμεα και είναι διοριστεοι σαν κύριο προσόν, στα οριστικά πρέπει να απορριφθουν.

Όχι δεν παίρνεις απολυτήριο με 9... και αυτό που λες λέω και εγώ γιατί 600 άτομα από ΙΕΚ με πιστοποίηση υπάρχουνε και δεν είναι δυνατόν να είναι εκτός και να μπει κάποιος με ΚΕΜΕΑ μόνο και μόνο επηδη εργάζεται σαν security και έχει μόρια από εκεί αλλά και μόρια να έχει κάποιος που έχει πιστοποίηση από ΙΕΚ χωρίς προϋπηρεσία πετάει εκτός κάποιον από ΚΕΜΕΑ... Ότι έγινε με την 3Κ αυτά γίνονται και τώρα... εγώ αυτό βλεπω

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Διασωστης31 έγραψε:Παίρνεις απολυτηριο λυκείου με 9; Στο λιμενικο θυμάμαι λέει αποδεκτός κατώτατος το 10 πχ.

Αρα τι λες οτι εγινε; Επειδη ηταν βισμα απο το σχολειο του δωσαν χαριστικά απολυτηριο με 9; Δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο.

Οσο για τον γιλο που παραπονιεται για το κεμεα, αν μπει στην λιστα απορριπτεων θα δει οτι πολλοι απορριφθηκαν ηδη γιαυτο τον λογο. Επομενως ελεγθηκε και οσοι ειναι στον κυριο πινακα ειναι ιεκ. Αλλωστέ το λεει και το ασεπ. Πριν παραπονεθειτε τηλεφωνηστε τους. Οσοι εβαλαν κυριο τιτλο κεμεα απορριφθηκαν.

ak

Δημοσίευση από ak »

Σας μέτρησαν τα μόρια από ξένες γλώσσες ή δεν μετράνε για τους φυλακες;
Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

ak έγραψε:Σας μέτρησαν τα μόρια από ξένες γλώσσες ή δεν μετράνε για τους φυλακες;

Μετρανε κανονικα. Αν εχεις στειλει και μεταφραση ομως.

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ειμαι και εγώ διοριστεος στα προσωρινά! Πρώτη επίλογη Κορυδαλλό και δεύτερη Αυλώνα! Με έχει στον Αυλώνα! Πώς γίνεται να είναι Αυλώνα και στον Κορυδαλλό να έχει β επικουρια εφόσον είμαι με κύριο προσόν ΙΕΚ; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Θα αλλάξει αυτό στα οριστικά η πρέπει να κάνω ένσταση;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες