Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 32
Σημερα εμαθα δεν ειχε κοσμο γενικα! Απ ο, τι μου ειπε ο φιλος μου ηταν αρκετα τα παιδια απο Αεν.(εγω και ο φιλος μου Αει)
Αντε με το καλο παιδακια! Να δουμε τα ονοματακια μας στους συμμετεχοντες...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Καλησπέρα παιδιά κ εγω πηγα σημερα να καταθέσω τα χαρτια μου 1920 ατομα! ΑΕΙ ειμαι! Πρεπει να εχουν σκάσει μύτη ολα τα ΕΛΤΑ !! Παντως ακούγεται οτι πολλες θα ειναι άκυρες !!! Παντως η προκηρυξη γενικά δεν ειχε μεγάλη συμμετοχή!! Πιστευω θα μας καλεσουν όλους!! Είπαν οτι μεχρι την παραςκευη θα εχει βγει ο πινακας ! Καλη επιτυχία !
Παρη ρωτησες στην επιτροπη και ειπαν μεχρι τελος της αλλης εβδοαμδας θαχει βγει ο πινακας; Η στο ειπε καποιος αλλος?
-
- Επιλοχίας
Η επιτροπή μου το ειπε! κ μάλιστα μου είπαν οτι η συμμετοχή ηταν πολυ μικρή σε σχέση με το 2008 κ την Αλλη βδομάδα θα βγουν οι πινακες ! Παντως ρε παιδιά εγω απο οτι κατάλαβα επειδη έκατσα κ μίλησα με τους αξιωματικούς της επιτροπής υπαρχουν πολλες αιτησεις απο ΕΛΤΑ παρα απο αυτοπρόσωπη κατάθεση! Υπαρχει κόσμος που εχει στειλει τα χαρτια του κ δεν εχει πτυχίο αγγλικών ´ η υπολογιστών!!! Κάποιοι άλλοι δεν εχουν επικυρώσει πτυχια ! Θα φαει άκυρο πολύς κόσμος!!!
Χαμός δηλαδή! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Πάντως εμένα μου είχαν πει στην επιτροπή ότι θα έβγαιναν τα αποτελέσματα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου... Μάλλον επειδή δεν ήξεραν τι συμμετοχή θα υπήρχε 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 32
2000 ατομα ρε παιδια πολλα θεωρουνται...
Αρα τα εχουν μηχανογραφησει ηδη τα πιο πολλα... Λογικα να εχεςι πολλα ελτα γτ απο την επαρχια και τα νησια ειναι δυσκολο να κατεβεις πειραια...
-
- Επιλοχίας
Τι να πω ρε παιδιά κ οτι μου είπαν σας το λέω! Εκανα λαθος που δεν ρώτησα αν θα μας καλεσουν όλους! Μακαρι να να μας καλεσουν παντως! Θέλουν να δουν πόσες ειναι οι έγκυρες κ μετα μάλλον θα αποφασίσουν!!!
Κ εγώ για αρχές ιουλίου ξέρω οτι θα βγεί ο πίνακας, μου το είπαν όταν κατέθεσα κ είχα αριθμό πρωτ κοντά στο 170
-
- Επιλοχίας
Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατι το εχω απορία, κ επειδη δεν εχω εμπειρία απο τέτοιους διαγωνισμούς , οκ ειναι τωρα 2000 ατομα... πείτε οτι δνε θα καλεσουν το τριπλάσιο αλλα κατι παρα πανω για να καληψουν ενα λογικό αριθμό συμμετεχόντων... δηλ πόσους περιπουν θα καλεσουν; Υπαρχει κάποιος που να εχει εμπειρία απο τέτοιους διαγωνισμούς για να μας κατατοπίσει; ευχαριστω
Δεν γνωρίζω ουτε κ εγώ απλά ένα παραδειγμα θα σου φέρω για 60 σημαιοφόρους περυσι κάλεσαν γύρω στους 1200 εάν δεν με απατά η μνήμη μου.
Ρε παιδια οκ πειτε οτι μας καλλουν οσους ειναι να καλεσουν αλλα το θεμα εινα ποτε; αν πχ βγουν παρασκευη οι πινακες καλουμενων θα πουν τη δευτερα ελατε για υψομετρηση; η θα υπαρχει μια διορια μιας εβδομαδας πχ για να ερθουν τα παιδια απο επαρχια και νησια;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Λογικα θαφησουν καμια δεκαρια μερες διορια για να κανουν τπτ ανστασεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες