Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Λαθος μου παιδια χιλια συγνωμη εχω περαση τα αθλημτα κ εχω θεσει πολυ κοντα στον 334 κ ελπιζω κ αμα δεν ειμαι στην λιστα μπας κ γηνει κανα θαυμα απα ποινικα κ φρουρους
Η αναμονή με σκοτώνει 
Μια πληροφορία που βρήκα και ψιλοκολάει με του άγγελοσσσς
http://forestfirefightersgreece.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

Μια πληροφορία που βρήκα και ψιλοκολάει με του άγγελοσσσς
http://forestfirefightersgreece.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html
Α ξεχασα μου ειπε η ακρη μου σχολες 30 γεναρη κατα 99%
paman αυριο η παρασκευη τελειωνει το μαρτηριο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Τελικα θα μας πει καποιος τι γινετε με τους επιλαχοντες; Θα καλεσουν ολους οσους περασαν τα αθληματα. Αφου εχετε ακρες ρωτηστε ρε μαγκες τα βασικα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στο ειχα ξαναγραψει και την προηγουμενη βδομαδα... Αν δεν σε καλεσουνε τωρα θα σε καλεσουνε οταν βγει η αλλη προκηρηξη γιατι πολυ θα φυγουν για εκει... Δεν γινετε αυτο που λες να μπουν οσοι περασαν τ αθληματα... Δηλαδη αν μεσα σ ενα μηνα φυγουν 20 ατομα ποιος θα τους αναπληρωσει; Πρεπει να χουν καβατζα καμια 50αρια επιλαχοντες και καλα κανουν Για να μην τρεχουν τελευταια στιγμη... Και η πυροσβεστικη δεν εχει την πολυτελεια που εχουν οι σχολες της αστυνομιας οι οποιες λειτουργουν ολο το χρονο (λογω δοκιμων αστυφυλακων) και να βαζουν οποτε θελουν σχολεια επιλαχοντων... Γιατι ετσι γινετε 27 γεναρη φευγουν οι πρωτοι φρουροι και μετα μπαινουν καμια 100 ατομα ποσοι ειναι επιλαχοντες αλλα στην πυροσβεστικη δεν μπορει να γινει κατι τετοιο... Μη βλεπετε τα πραματα μονοπλευρα καλα εκαναν οι ανθρωποι και καλεσαν τοσους δεν ειπαν θα σας παρουμε ειπαν θα σας ειδοποιησουμε... Οποιος σας ειπε σιγουρα θα σας παρουμε ειναι μεγαλος μα... Κας και εδωσε ψευτικες ελπιδες...
dim23 έγραψε:Βγαλαμε λαβρακι μαγκες παρακαλατε να αργισουν η πινακες κιαλλο θεε μου οτι θα φταναμε σταυτο επιπεδο εμαθα πως η φρουρη απ την σχολη πανε αθηνα στης 27 ιαν κ μετα δεν εχουν δικαιομα περετησεις ποσο ειναι σωςτο αυτο γιατη αν πεζη θα βγουνε κιαλες θεσεις;
Έχουνε αδερφέ γιατί θα είναι σε πρακτική άσκηση για τους 2 πρώτους μήνες που θα κατέβουν Αθήνα. Είναι κομμάτι της βασικής εκπαίδευσης.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Δεν ξέρω για σας πάντως παίδες είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Να περιμένεις να μπαίνεις και να ξαναμπαίνεις και τπτ, να έχεις και όλους αυτούς του Μακακές τους βουλευτές (βλ. Καράολου) που για λίγα ψηφαλάκια νετελώς τυχαία διαπιστώνουν παρατυπίες στον διαγωνισμό και παίζουν με την αγωνία 4000 ανθρώπων...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Ταξίαρχος
Αγγελε μετα απο εμενα εχω 65+ ατομα περιπου επιλαχοντες. Η αστυνομια εχει λεμε 20 κενα, θα καλεσει 30! Στην β κατηγορια καλεσαν μεχρι τον 334 σε θεση διορισμου ετσι. πως ειναι δυνατον να καλουν η να κρατανε καβατζα 60 ατομα; Το θεωρω λιγο ακυρο κ γι'αυτο το λεω! Στις προηγουμενες προκηρυξεις ξερεις να αφησαν κανεναν ετσι εξω; Που να εχει περασει υγειονομικες, αθληματα κτλ; Απο ατομα που εχω μιλησει μεσα στο σωμα δεν μου ειπαν κατι τετοιο! Την δευτερα πηγα να κανω τα χαρτια μου κ μιλησα με μια αξιοματικο εκει, δες μερικες σελιδες πριν τι μου ειπα!
Πάει το refresh σύννεφο σε όλα τα σαιτ πυροσβεστικού ενδιαφέροντος.Μπορώ να βγάζω άμα θέλετε κάθε βράδυ ενημερωτικό δελτίο τύπου για τα συμβάντα της ημέρας.
-
- Ταξίαρχος
Δεν εισαι μονος φιλαρακι!keep refresh.
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
δημητρης25 έγραψε:Δεν εισαι μονος φιλαρακι!keep refresh.
Πραγματικά δεν είναι ο μόνος... Όλοι το ίδιο κάνουμε... Και σε blog και στο fb και στο forum.
Κι οτι αρπάξουμε...
Η αγωνία στο κατακόρυφο...
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
δημητρης25 έγραψε:1-2 ημερες ακομη μαγκες.
Μακάρι Δημήτρη... Μακάρι...
Γίναμε Μπεκρήδες Από τη αγωνία...
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
Χαχαχα! Πορτοκαλα χωρις. Σταθερες αξιες εγω! Κατσε να δεις λιγο μπαλα κ αστα για αυριο τα υπολοιπα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες