Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Οχι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν δωσει πανελληνιες μπορουν να τα χρησιμοπιοισουν και τα δυο αλλα δεν ειναι κοροιδα να πανε στην β κατηγορια οποτε καταθετουν το απολυτηριο.
Ευχαριστω Αντωνη που μου ελυσες την απορια γιατι εγω ειχα την εντυπωση οτι επρεπε ΥΠΩΧΡΕΟΤΙΚΑ να εχουν δωσει πανελληνειες ωστε να ανηκουν στην Α ομαδα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Σωτηρης έγραψε:Για μισο λιγο ρε παιδια γιατι με μπερδεψατε λιγο, οσοι τελειωσαν επαλ παιρνουν και πτυχιο και απολυτηριο, οσοι θελουν μπορουν να χρησημοποιησουν το πτυχιο και να πανε Β σωστα; Οσοι χρησημοποιησουν το απολυτηριο για να πανε Α πρεπει να εχουν δωσει πανελληνειες η δεν ειναι απαραιτητο;
Το πτυχίο δεν μετράει ρε παιδιά στην προκήρυξη. Το απολυτήριο θέλουνε και έχω γράψει λίγο ποιο πάνω ποια απολυτήρια του επαλ ανήκουνε στην Α κατηγορία
Οπως τα εξηγεισες ρε αρμυ καταλαβα λαθος, νομιζα οτι αφησες να εννοηθει οτι θα πρεπει να εχουν γραψει πανελληνειες. Στην δικη μου περιπτωση ποθ εκανα 3 χρονια σε επαλ και αποφοιτησα το 2010 Α δεν ανηκω?
-
- Στρατηγός
Ναι α και ποιο πάνω έκανα ένα μικρό λάθος. Εννοώ ότι δεν μετράει το πτυχίο του ΤΕΕ στην Α κατηγορία!

Οκ ρε φιλος σε ευχαριστω!
Ωραια βρε παιδια... Και εγω που εχω τελειωσει β κυκλο τεε και παω σε αντιστοιχη ειδικοτητα σε επαλ για ενα χρον Α δεν θα ειμαι;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Μεχρι ποτε πιστευετε οτι θα βγαζει προκηρυξεις για ειδικους?
Νομιζω οτι θα παιρνουν μεχρι το 2015
αυτο που το εχεις ακουσει?ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Νομιζω οτι θα παιρνουν μεχρι το 2015
καλησπερα army, Τι κανεις φιλε; Τι να πουμε... Αν πανε μερικες σελιδες πισω, θα δουν τι τραβηξαμε κι εμεις και ευχομαι να μην κανουν τα ιδια λα8η με εμας! Μακρια απο ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ παιδια! Χαλασα πολλα λεφτα περσυ και χωρις αποτελσμα! Ειναι ακομα πολυ νωρις εμεις ονομαζομαστε στις 11 μαιου... Μετα το καλοκαιρι να περιμενετε κατι!Greek_Army έγραψε:Νάτος ο κύριος ντούμας... Τα περσινά παιδιά που δώσανε σιμεών θα σου πούνε πόσο αξιόπιστος είναι. Γιατί εγώ θα γίνω πάλι ο κακός του φόρουμ
Στάθη σε καλησπερίζω. Πιστεύω ότι έχεις δίκιο, δύσκολο να ξεκινήσει η διαδικασία Προεδρικό Διάταγμα γιά το άνοιγμα θεσεων, ΦΕΚ, και τέλος προκήρυξη από το Αρχηγείο ΕΛ. ΑΣ. Πριν το καλοκαίρι. Αλήθεια τι παίζει σε σας γιά τις υπηρεσίες που θεωρούνται [καλές] γιά τοποθέτηση στην Αθήνα; Σε περιμένω στο Κ. Ψ. Μ.
-
- Στρατηγός
sta8hsss έγραψε:καλησπερα army, Τι κανεις φιλε; Τι να πουμε... Αν πανε μερικες σελιδες πισω, θα δουν τι τραβηξαμε κι εμεις και ευχομαι να μην κανουν τα ιδια λα8η με εμας! Μακρια απο ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ παιδια! Χαλασα πολλα λεφτα περσυ και χωρις αποτελσμα! Ειναι ακομα πολυ νωρις εμεις ονομαζομαστε στις 11 μαιου... Μετα το καλοκαιρι να περιμενετε κατι!Greek_Army έγραψε:Νάτος ο κύριος ντούμας... Τα περσινά παιδιά που δώσανε σιμεών θα σου πούνε πόσο αξιόπιστος είναι. Γιατί εγώ θα γίνω πάλι ο κακός του φόρουμ
Καλά είμαι στάθη εδώ και φέτος μερικοί νομίζουνε ότι είμαι ο "κακός" του φόρουμ επειδή δεν τους λέω αυτά που θέλουνε.

Καλημέρα και από μένα παιδιά. Πλέον, στην Αθήνα δεν έχω βάλει ακόμα ίντερνετ και αδυνατώ να ενημερώνομαι συστηματικά για τις εξελίξεις, πάντως Βλέπω πως πολλά άτομα αγωνιούν περιμένοντας νέα προκύρηξη και φέτος. Μακάρι τα πράγματα να είναι ευοίωνα και να πάρει 1000 άτομα. Αυτο που χρειάζεται είναι υπομονή, και προπάντων να μην ενθουσιάζεστε με τις φήμες. Γιατίθα βγούν πολλές... Και εμείς στις υπηρεσίες ήδη ακούμε. Την Παρασκευή άκουσα πως το Μάιο μπαίνει νέα σειρά. Φυσικά δεν ισχύει. Τίποτα επίσημο και τελεσίδικο δεν υπάρχει. Να ξέρετε πως έχετε δρόμο ακόμα. Και τέλος να επισημάνω (εκ των έσω αυτή τη φορά) πως το επάγγελμα δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε καβατζωτικό. Πρέπει να το "αγαπάς". Δεν εννοώ να είσαι κα***μένος με αυτό. Αλλά να το θέλεις πραγματικά. Και να μη σε ωθήσει η ανεργία σε αυτή την επιλογή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες