GIOUKAR έγραψε:Θα σας στεναχωρησω αλλα εμαθα οτι τα αποτελεσματα τελικα για αεροπορια θα ανακηνωθουν 23/04/2010 και η καταταξη θα γινει 10/05/2010 μου ειπαν απο τα κεντρικα διοτι υπαρχει το προβλημα με τα παιδια που θα δωσουν μετα το πασχα και εγω περασα ως β. Νοσηλευτρια
Εχει βγει εδώ και ώρες ανακοίνωση στο site της αεροπορίας
ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ έγραψε:Παιδιά συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί η ερώτηση, αλλά είδα την παραπάνω συζήτηση και επειδή έχω ένα φίλο που έχει κανει τα χαρτιά σε αεροπορία και στρατολογικό σώμα, θελω να ρωτήσω, αν είσαι επιτυχών και στα δυο έχεις δικαιώμα επιλογής σε πιο θα πας; Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σε υποχρεώσουν να πας σε ένα συγκεκριμένο.
Οχι δε σε υποχρεώνει κανένας για τίποτα. Οταν πάρεις τα χαρτιά κατάταξης, απλώς διαλέγεις σε ποιο κέντρο θα καταταγείς - οπότε αυτομάτως με την παρουσίαση και κατάταξη σου εκεί γίνεται και η επιλογή
Ρε φιλε ημουν εννατος επιλαχων, ειχα παει εδωσα εξετασεις με επιτυχια και μου ειχαν πει οτι θα βγουν 31 μαρτιου τα τελικα αποτελεσματα! Και τωρα λενε πως καλουν αλλα 13 ατομα γιατι δε συμληρωσανε τον αριθμο εποπ για καταταξη! Τα τελικα λεει θα βγουν τον αλλο μηνα! Εγω τελικα τί ειμαι; Μεσα΄σιγουρα ή να φοβαμαι?
antonis1070 έγραψε:Ρε φιλε ημουν εννατος επιλαχων, ειχα παει εδωσα εξετασεις με επιτυχια και μου ειχαν πει οτι θα βγουν 31 μαρτιου τα τελικα αποτελεσματα! Και τωρα λενε πως καλουν αλλα 13 ατομα γιατι δε συμληρωσανε τον αριθμο εποπ για καταταξη! Τα τελικα λεει θα βγουν τον αλλο μηνα! Εγω τελικα τί ειμαι; Μεσα΄σιγουρα ή να φοβαμαι;
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ Η ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΑΡΜΠΑ Κ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠ ΕΞΩ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΜΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΣΑ; Ε;
ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ έγραψε:Παιδιά συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί η ερώτηση, αλλά είδα την παραπάνω συζήτηση και επειδή έχω ένα φίλο που έχει κανει τα χαρτιά σε αεροπορία και στρατολογικό σώμα, θελω να ρωτήσω, αν είσαι επιτυχών και στα δυο έχεις δικαιώμα επιλογής σε πιο θα πας; Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σε υποχρεώσουν να πας σε ένα συγκεκριμένο.
Οχι δε σε υποχρεώνει κανένας για τίποτα. Οταν πάρεις τα χαρτιά κατάταξης, απλώς διαλέγεις σε ποιο κέντρο θα καταταγείς - οπότε αυτομάτως με την παρουσίαση και κατάταξη σου εκεί γίνεται και η επιλογή
Παιδια δεν μπορω να κατεβασω το αρχειο με τους επιτυχοντες με τιποτα. Προσπαθω εδω κ ωρες κ θα σκσω απο την αγωνια... Μηπως μορει να μου στειλει καποιος ενα λινκ να τα δω... ; σας παρακαλω?