Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Έχουμε φτάσει να περιμένουμε να δούμε τν Παναγιωτόπουλο σαν να περιμένουμε τν Μεσιά
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
φίλε μου τον παναγιωτοπουλο τον βλέπουμε κάθε μέρα στα πάνελ, στις συνεντεύξεις κλπ. Τα ραφαλ σε λίγο θα τα δούμε κι αυτά! Εποπ όμως οβα κλπ θα αργησουμε αν δούμε κιόλας. Ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία και έχουμε ραφαλ σε λίγο καιρό και πολλά άλλα. Όμως οι ίδιοι λένε πρώτα πάνω απ όλα το προσωπικό στα λόγια καλά το πάνε...ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Έχουμε φτάσει να περιμένουμε να δούμε τν Παναγιωτόπουλο σαν να περιμένουμε τν Μεσιά
Πολιτη αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα σε ενδιαφερει;
-
- Υποστράτηγος
. Για αεροπορία σκυλας. Για όλα τα υπόλοιπα σώματα δε ξέρω ακόμα.XristosMP έγραψε:Πολιτη αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα σε ενδιαφερει;
-
- Υποστράτηγος
είσαι του 1994 γεννήθης;XristosMP έγραψε:Πολιτη αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα σε ενδιαφερει;
-
- Υποστράτηγος
Επίσης κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ πολλές ειδικότητες δεν υπάρχουν στους οβα πχ σκυλας, ίσως αμαδ ειδικών επιχειρήσεων κλπ. Το ίδιο υσχιει για όλα τα σώματα, εκεί λοιπόν οι του απολυτηρίου και οι απλοί πολίτες θα έχουμε προβάδισμα κατά την ταπεινή μου γνώμη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
- Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα. Ερώτηση πάλι. Η προκήρυξη για ΟΒΑ βγαίνει μαζί με τους ΕΠΟΠ (εννοώ πάνω κάτω στα ίδια χρονικά πλαίσια) ή ούτε αυτό μπορούμε να το γνωρίζουμε; Συγχωρέστε την άγνοια μου (και τις ερωτήσεις μου) δεν γνωρίζω και πολλά από στρατό όπως φαίνεται
.ΥΓ. Δεν βρίσκω πουθενά έναν πίνακα με ειδικότητες

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
-
- Υποστράτηγος
διότι δεν έχουν βγει. Θα δείξει η σειρά δεν γνωρίζουμε ακόμη. Εδώ ακόμη δε ξέρουμε αν θα Πάρει τους 100 νοσηλευτές η αν θα βγουν όλοι μαζί οι εποπ που είναι και το δίκαιο. Όλα θα ξεκάθαρισουν. Πάντως μέσα στο Φεβρουάριο κάτι πρέπει να αρχίσει δεν πάει άλλο.Davarick έγραψε:Καλησπέρα. Ερώτηση πάλι. Η προκήρυξη για ΟΒΑ βγαίνει μαζί με τους ΕΠΟΠ (εννοώ πάνω κάτω στα ίδια χρονικά πλαίσια) ή ούτε αυτό μπορούμε να το γνωρίζουμε; Συγχωρέστε την άγνοια μου (και τις ερωτήσεις μου) δεν γνωρίζω και πολλά από στρατό όπως φαίνεται.ΥΓ. Δεν βρίσκω πουθενά έναν πίνακα με ειδικότητες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Στην σελίδα 509 ο ΔΥΚ έχει βάλει ένα άρθρο το διαβάζεις και ανοίγεις το αρχείο που είναι για τους ΕΠΟΠ έχεις τις ειδικότητες και τα προσόντα αναλυτικά, για τους ΟΒΑ υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ. Υ. Γ Χρησιμοποίησε την φόρμα αναζήτησης του φόρουμ, θα σε βοηθήσει να βρεις ότι χρειάζεσαι.Davarick έγραψε:Καλησπέρα. Ερώτηση πάλι. Η προκήρυξη για ΟΒΑ βγαίνει μαζί με τους ΕΠΟΠ (εννοώ πάνω κάτω στα ίδια χρονικά πλαίσια) ή ούτε αυτό μπορούμε να το γνωρίζουμε; Συγχωρέστε την άγνοια μου (και τις ερωτήσεις μου) δεν γνωρίζω και πολλά από στρατό όπως φαίνεται.ΥΓ. Δεν βρίσκω πουθενά έναν πίνακα με ειδικότητες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
- Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Καλημερα. Υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε σε ποιες ειδικοτητες δεν υπαρχουν ΟΒΑ ;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημέρα σε όλους. Μπορείτε να μου πείτε όταν ανοίξει η προκυρηξη που θα μπορώ να κάνω την αίτηση ;
Τι σειρα εισαι Κωστα;
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
πως κρινεται καποιος ακατάλληλος λόγω γραμματικών γνώσεων σε μια ειδικοτητα και αν γινει κατι τετοιο κόβεσαι εντελως ή με ενσταση μπορεις να το διορθωσεις?
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Αν μια ειδικότητα απαιτεί πτυχίο κι εσυ καταθέσεις απολυτήριο λυκείου τότε κόβεσαι. Και ένσταση να κάνεις δε σώζεις κάτι αν δεν έχεις τα προαπαιτούμενα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 4 επισκέπτες