Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ακριβως! Και εγω οσα ατομα γνωριζω απο επαλ εχουν κατι απολυτηρια κατω του 14! Να λεμε παλι καλα που τα πτυχια ειναι στην Β
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Bill931 έγραψε:Τα πτυχία όπου συνήθως έχουν βαθμαρες πάνε β κατηγορία οπότε χαλαρά...
Ναι bill έχει δίκιο το διευκρινησες σωστά! Διότι πάρα πολλοί Απόφοιτοι γελ με μικρά απολυτηρια πήγαν μετά να πάρουν πτυχίο επαλ για να έχουν μεγάλο βαθμό αυτοί πάνε Β σπάνια βρίσκεις άτομο απολυτήριο επαλ πάνω από 17 18 διότι ήταν ένα μεγάλο ποσοστό που ήθελε Παλιά να πάει τεχνικό Λύκειο και έγινε η αλλαγή και πήγε επαλ αλλά να βγάλει το Λύκειο

ΔΕΑ ΒΜΚ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΒΜΚ »

Ρε πάτε καλά; η β κατηγορία πάντα είναι ανεβασμένη και πάντα εκεί πάνε αυτοί που εχουνε μεγάλα πτυχία. ειδικα τώρα που είχε να βγάλει τόσα χρόνια αρκετοί με χαμηλό απολυτήριο από ΓΕΛ πήγανε σε ΕΠΑΛ μόνο ειδικότητα και πήρανε μεγάλο πτυχίο. εκτος από το πτυχίο όμως έχουν βγάλει κι επαγγελματικά διπλώματα Κτλπ. βαση για την β την βλέπω 3100+ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου δεν υπήρχε κάποιος για β με κάτω από 2800. οταν πήγα στρατολογία πάλι δεν υπήρχε κάποιος για β με κάτω από 3000
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Strike13 έγραψε:
Vasiliki έγραψε: Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να "ανταγωνιστεί" με όλους εσάς με τόσα μόρια που παίρνεται από στρατό κτλ; Κ από ότι είδα δεν αναγράφεται πουθενά τον αριθμό γυναικών που θέλει να πάρει.
Συγνώμη Βασιλική αλλά οι γυναίκες στην αστυνομία σαν Ε. Φ είναι φύρα. Αν σε προσβάλλω σόρρυ αλλά είναι η αλήθεια. Δεν είσαι αστυφ ή αξιωμ να είσαι στο γραφείο και να χεις ανακριτικά καθήκοντα. Πρέπει να σαι στο δρόμο και καλός ή κακός έχουμε άλλες αντοχές, από το να τρώμε βροχή και να πονάνε τα μητρικά σας.. μέχρι που θα πάτε για wc. Στη σειρα μου από τα 1200 άτομα ζήτημα είναι αν ήταν 20 μαχιμουμ 30 γυναίκες(και λέω πααααρα πολλές). Δεν αναγράφει αριθμό γυναικών διότι αν βρεθούν 1500 ικανές και με μόρια θα πάρει 1500.
υπάρχουν και κάποιες μάχιμες γυναίκες απλά στις 100 είναι 5 ! Βασιλική δεν υπάρχει διαχωρισμός ότι θα πάρει 100. άντρες πχ και 50 γυναίκες παίρνει 1500 άτομα άνδρες γυναίκες και τα αθλήματα είναι ίδια και για τα 2 φύλλα! Άνετα βέβαια μια γυναίκα με 18 απολυτήριο με προφισενσι, δεύτερη ξένη γλώσσα διπλωμα αμαξιού και μια τριτεκνια φτάνει 2500 ! Επίσης ξέρω αρκετές γυναίκες με δίπλωμα μηχανής ωστόσο άνετα έφτανε 2800 πχ η συγκεκριμένη
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Β κατηγορία δεν θα δηλώσει κανείς το είχα πει και παλιότερα η βάση θα ναι πιο κάτω στην β θα το δείτε στην α θεωρώ μπορεί να φτάσει 2500 2 600 αν και θεωρώ πως αν κάποιος έχει επαλ 15 16 απολυτήριο μπορεί να μην έχει τα αλλά διπλώματα ειδικές δυνάμεις αγγλικά που είναι τα μόρια δλδ και 16 να έχει είναι 1600 μόρια αγγλικά δεν θα χει θα χει μηχανή 300 αυτοκίνητο 100 2000 μόρια άντε και ειδικές δυνάμεις 500;2500 όσο θα πάει η βάση και δεν θα χουν ειδικές δυνάμεις πολύ
Άβαταρ μέλους
Vasiliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasiliki »

Strike13 έγραψε:Συγνώμη Βασιλική αλλά οι γυναίκες στην αστυνομία σαν Ε. Φ είναι φύρα. Αν σε προσβάλλω σόρρυ αλλά είναι η αλήθεια. Δεν είσαι αστυφ ή αξιωμ να είσαι στο γραφείο και να χεις ανακριτικά καθήκοντα. Πρέπει να σαι στο δρόμο και καλός ή κακός έχουμε άλλες αντοχές, από το να τρώμε βροχή και να πονάνε τα μητρικά σας. Μέχρι που θα πάτε για wc. Στη σειρα μου από τα 1200 άτομα ζήτημα είναι αν ήταν 20 μαχιμουμ 30 γυναίκες (και λέω πααααρα πολλές). Δεν αναγράφει αριθμό γυναικών διότι αν βρεθούν 1500 ικανές και με μόρια θα πάρει 1500.
Αυτή η άποψη περι φυρας υπάρχει γενικότερα σε ανδροκρατουμενες υπηρεσίες όπως αυτή αλλά δεν την εστερνιζομαι διότι υπάρχουν γυναίκες που μπορούν κ άντρες που δεν μπορούν. Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τα μητρικα που αναφέρεις. Κανένας φαντάζομαι που θέλει να κάνει τα χαρτιά του είτε άντρας είτε γυναίκα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα κάτσει σε γραφείο. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ολες οι γυναικες στο πισω μερος του μυαλου τους το εχουν. Το βλεπεις και απο μονη σου οτι το μεγαλυτερο ποσοστο στα γραφεια το καλυπτουν γυναικες. Δες ενα ρεπορταζ της ερτ στο κεντρο της αμεσης δρασης στα τηλεφωνα. Να δεις ποσες γυναικες ειναι εκει και ποσοι αντρες. Ειναι λογικο οι γυναικες να καβατζονονται στα γραφεια και οχι οι αντρες! Και το γνωριζουν και οι ιδιες!
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Οπως και να χει καποιοι εχουν και καποιοι δεν εχουμε μοριαΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Άβαταρ μέλους
Vasiliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σε γενικό πλαίσιο ναι υπάρχει η κατηγορία που θέλει το γραφειακι της αλλά όχι όλες.. όποιος θέλει μπορεί κ αυτό δεν έχει σχέση με το φύλο.
I5emploki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από I5emploki »

Καλησπέρα, Ρωταω παλικαρια που βλεπω πως ενδιαφερονται και γραφουν πολυ εδω μεσα να μουν πουν την αποψη τους. Λογω του οτι περιμενω μεταφραση c2 αγγλικων απο δικηγορο δεν τα εχω κανει τα χαρτια. Τα μορια μου ειναι 2300 θεωρω πως δεν περναω ουτε απεξω στην Α κατηγορια. Λετε να κανω τη "βλακεια" να δηλωσω για β κατηγορια; Εχω 14 γελ απολυτ.- ειδικες- c2- διπλωμα αυτοκινητου απο μορια. Τι μου προτεινουν οι ειδικοι επι του θεματος. ευχαριστω και καλη επιτυχια
Άβαταρ μέλους
Vasiliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Slade7 έγραψε:υπάρχουν και κάποιες μάχιμες γυναίκες απλά στις 100 είναι 5 ! Βασιλική δεν υπάρχει διαχωρισμός ότι θα πάρει 100. Άντρες πχ και 50 γυναίκες παίρνει 1500 άτομα άνδρες γυναίκες και τα αθλήματα είναι ίδια και για τα 2 φύλλα! Άνετα βέβαια μια γυναίκα με 18 απολυτήριο με προφισενσι, δεύτερη ξένη γλώσσα διπλωμα αμαξιού και μια τριτεκνια φτάνει 2500 ! Επίσης ξέρω αρκετές γυναίκες με δίπλωμα μηχανής ωστόσο άνετα έφτανε 2800 πχ η συγκεκριμένη
Με αυτά τα παραδειγματα που εδωσες ίσως είμαι σε καλό δρόμο.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

I5emploki έγραψε:Καλησπέρα, Ρωταω παλικαρια που βλεπω πως ενδιαφερονται και γραφουν πολυ εδω μεσα να μουν πουν την αποψη τους. Λογω του οτι περιμενω μεταφραση c2 αγγλικων απο δικηγορο δεν τα εχω κανει τα χαρτια. Τα μορια μου ειναι 2300 θεωρω πως δεν περναω ουτε απεξω στην Α κατηγορια. Λετε να κανω τη "βλακεια" να δηλωσω για β κατηγορια; Εχω 14 γελ απολυτ.- ειδικες- c2- διπλωμα αυτοκινητου απο μορια. Τι μου προτεινουν οι ειδικοι επι του θεματος. Ευχαριστω και καλη επιτυχια

Β με απολυτήριο από γενικό λύκειο; Δεν θα σε αφήσουν ή θα στην βγάλουν άκυρη την αίτηση,

Νίκος4

Δημοσίευση από Νίκος4 »

Καλημέρα σε όλους.. θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ειδικοι φρουροι πριν την πενταετία και πριν πάρουν τον βαθμό του αστυφύλακα μπορούν να παίρνουν αποσπασεις όπως 2μηνες η 3μηνες σε νησια και αν περνούν αποσπασεις μειώνονται μηπως τα μόρια της μετάθεσης που θα έπαιρναν; σας ευχαριστώ πολύ !
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Είναι ξεκάθαρο όπως αναγράφεται... Το 80% καλύπτεται μόνο από απολυτήρια όλων των λυκείων και το εκτός των ΤΕΕ α κύκλου, ΕΠΑΣ, ΤΕΣ ΚΑΙ ΟΑΕΔ...

Το 20% καλύπτεται από τα πτυχία (όχι απολυτήρια) των λυκείων αυτών...

*Σημείωση ότι όσοι έχουν ΤΕΕ Β ΚΎΚΛΟΥ στους οποίους αποδίδεται και απολυτήριο και πτυχίο ειδικότητας μπορούν να κάνουν αίτηση και στις 2 κατηγορίες, στην Α με το απόλυτηριο και στην Β με το πτυχίο αντίστοιχα...

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Εγώ θα σου πρότεινα β όπως και σε όποιον έχει πτυχιο καλύτερο βαθμό από απολυτήριο έστω και λίγο γιατί στην β δεν βλέπω να συμπληρώνονται άτομα θα το δείτε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες