Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Κανείς δε πρόκειται να κοπεί. Εδω δεν έκοβαν το 2019 που ήταν μάχιμοι υποτίθεται.
Με χαρτάκι απ την ΔΑΠ κατευθείαν στις ΠΚΕ. Όλες 1,60 μέσα θα είναι
Με χαρτάκι απ την ΔΑΠ κατευθείαν στις ΠΚΕ. Όλες 1,60 μέσα θα είναι
Από χθες κάθεστε και κατηγορείτε τις γυναίκες ότι θα σας "φάνε τις θέσεις" και θα κάνουν την αστυνομία "μπαλέτο". Πάτε καλά; Ακόμη και αν οι κοπέλες έχουν καλά μόρια δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση λόγω του ύψους και είναι στην ίδια δυσμενή θέση με όλους εσάς. Αυτές που θα μπούνε θα είναι και πάλι ελάχιστες.
Μεγαλη ξευτιλα Λευτερη αστα να πανε!300 ο πολυτεκνος και 200 το ΙΕΚ. Νομιζω αυτο τα λεει ολα!
ΕΜΕΤΟΣ!
ΕΜΕΤΟΣ!
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Έχετε ιδέα πότε θα βγει η προκήρυξη?
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 104
EcoMike έγραψε:Μεγαλη ξευτιλα Λευτερη αστα να πανε!300 ο πολυτεκνος και 200 το ΙΕΚ. Νομιζω αυτο τα λεει ολα!
ΕΜΕΤΟΣ!
Είναι π τον ενδιαφέρει η γνώση κατάλαβες; Χαχα σεκιουριτας σ λέει δν είναι γνώση τενεκές να πουμε
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
Μην σκυβεις το κεφαλι αδερφε μην χαλας την υγεια σου δεν τελειωσε η ζωη για μια προκυρηξη κανε χαρτια και περιμενε ετσι κι αλλιως γιοτομπαλα θα μπουν θα κοπουν πολλοι ειτε απο αθληματα ειτε μολις δουν τι παιζει θα γυρισουν σπιτια τους...EcoMike έγραψε:Μεγαλη ξευτιλα Λευτερη αστα να πανε!300 ο πολυτεκνος και 200 το ΙΕΚ. Νομιζω αυτο τα λεει ολα!
ΕΜΕΤΟΣ!
Είσαι μέσαjohny2 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, έχω 15,6 απολυτήριο ΓΕΛ, πτυχίο ΑΕΙ, Δεα, ειδικές δυνάμεις, Αγγλικα Γ1, Γερμανικα Γ2 και διπλωμα αυτοκινήτου. Πιστεύετε αξίζει να δώσω 200? για ECDL, ή τζάμπα ο κόπος;
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
- Scott1926

Μην σκυβετε το κεφαλι αλανια η ζωη συνεχίζεται και ειναι αγώνας καθημερινος καντε την προσπαθεια σας ολοι θα την κανουμε και στο τελος θα δειξει... Μοριοδοτηση για γελια και για κλαμματα τα ειπαν αλλοι πριν απο εμενα δεν χρειαζεται να πω κατι... Συνεχιζουμε δυνατα
johny2 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, έχω 15,6 απολυτήριο ΓΕΛ, πτυχίο ΑΕΙ, Δεα, ειδικές δυνάμεις, Αγγλικα Γ1, Γερμανικα Γ2 και διπλωμα αυτοκινήτου. Πιστεύετε αξίζει να δώσω 200? για ECDL, ή τζάμπα ο κόπος;
ECDL δε μπορείς να βγάλεις καθώς τα εξεταστικά κέντρα είναι κλειστά.
Μόνο τα μαθήματα μπορείς να παρακολουθήσεις και αυτά μόνο online.
Και πάλι όμως θεωρώ ότι μπαίνεις και με αυτά που έχεις ήδη.
Δε θα με πειραζε να εμενα εκτος αν η μοριοδοτηση ηταν ΣΩΣΤΗ και ΔΙΚΑΙΗ. Και απλα δεν εφταναν τα μορια μου, αλλα τωρα ειναι απλα ξευτηλισμενη η μοριοδοτηση!
- Scott1926

Και για να κανουμε λιγο χαβαλε... Η αλήθεια είναι οτι οταν με ελεγε ο θειος μου εκει στην σιατιστα κοζανης πανε ρε μαλ@@α ζαμπονοκοπτικη με λειζερ καπου θα σε χρειαστει το χαρτι δεν φανταζομουν αυτο ακριβως.Τα παραπανω ειναι για χαβαλε δεν ειμαι απο κοζανη μην βγει κανενας και με πει τιποτα για κοζανη 🤣🤣🤣🤣🤣
johny2 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, έχω 15,6 απολυτήριο ΓΕΛ, πτυχίο ΑΕΙ, Δεα, ειδικές δυνάμεις, Αγγλικα Γ1, Γερμανικα Γ2 και διπλωμα αυτοκινήτου. Πιστεύετε αξίζει να δώσω 200? για ECDL, ή τζάμπα ο κόπος;
Είσαι σίγουρα μέσα χωρίς το ecdl παίχτη !
Αλλά και να ήθελες να βγάλεις ecdl είναι κλειστά τα εξεταστήρια !
Ανεξάρτητου ηλικίας είναι τελικά ;
Μπραβο συγχαρητηρια για την μοριοδοτηση ΝΤΡΟΠΗΗ... Και τωρα ποιο ειναι το περιεργοοο θα μπαινουν ολη στο νημα και θα μας ρωτανε με τοσα μορια με πτυχιο ταδεε ειμαι καλα; Και εμεις θα πρεπει να απανταμε;το μονο που ισως να εχω μια ελπιδα στην ακρη του τουνελ ειναι οτι θα ισχυουν μονο αυτα τα μορια στην ΟΠΠΙ και ισως βγαλει καποια χρονια μετα το πολυ σε 2 χρονια τιποτα αλλο δν μας δινει ελπιδα αλλα φοβαμαι οτι και κατι αλλο θα βρουν να χωσουν και τοτεε ποιος ξερει ισως βαλουν να εχουν τελιωσει πιανο και γαλλικα!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΠΡΑΒΟΟΟ!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΠΡΑΒΟΟΟ!

-
dimitris13
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 35
Δοκιμος07 έγραψε:Ανεξάρτητου ηλικίας είναι τελικά ;
Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα αλλαξει κατι στο θεμα ηλικια... Στο χαρτι του φεκ δεν φαινεται να αλλαζει κατι... Τωρα στην προκήρυξη τα παραπανω !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης