Κ μένα μ Κάνει εντύπωση.. πάντως τ δεχόνται.. εμένα μπροστά μ Πήρα τηλ π διοικητής να ρωτήσει..Bill931 έγραψε: Απλά μου κάνει εντύπωση που σε γνωστό μου τ γράφει.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Vasiliki
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Παιδιά καλησπέρα. Εφόσον οι περισσότεροι βλέπω έχετε καταθέσει τα χαρτιά σας με τις γυναίκες τι γίνετε; Δεν τα εχω καταθέσει ακόμη κ δεν έχω εικόνα κ ούτε έχω αντιληφθεί κ εδώ μέσα.
Ν.2190/1994(Φ. Ε. Κ Α28^) σύσταση ανεξάρτητης Αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων όπως ΙΣΧΥΕΙ
Ο. Π. Κ. Ε
Κ για αυτόν π είπε πως το 2011 Δεν είχε στο νομοθετικό πλαίσιο τον νομο 2190/1994 αν κοιτάξει καλύτερα.. γιατί κ τότε υπήρχε αλλά Ανέφερε ξεκάθαρα για την ιδιότητα του τρίτεκνου.. πράγμα Το οποίο κανεί κ σε αυτήν βγάζοντας τ όρια !!
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Τώρα να ρωτάω κάτι και να πετάγεται ο καθένας και να κράζει δεν το βρίσκω σωστό το να διαφωνεί ναι συμφωνώ... αλλά κάτι μάγκες που κράζετε ότι πει καθένας εσείς σκεφτείτε αν πρέπει να μπείτε στο σώμα της αστυνομια γιατί εκτός από δικαιολογητικά θέλει να είσαι άνθρωπος όχι γάιδαρος... να μιλάτε σωστά κοινωνική μόρφωση αν ξέρετε... σε κάθε ερώτηση που κάνει κάθε άτομο που είναι σεβαστή μην κράζετε για αυτό έχουμε το σάιτ να ρωτάμε να μιλάμε και όχι ειρωνίες...
Ξανθός το διάβασες Όλο αυτό υπ ΦΕΚ ;Xanthos έγραψε: Ν.2190/1994(Φ. Ε. Κ Α28^) σύσταση ανεξάρτητης Αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων όπως ΙΣΧΥΕΙ
Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 64 προβλέπεται ότι όπου στις διατάξεις του ν.2190/ 1994 αναφέρεται η ιδιότητα τρίτεκνου γονέα και η ιδιότητα τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί : α) Ως τρίτεκνος γονέας νοείται ο γονέας που έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και όσα έχουν οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας. β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων. Επισημαίνεται ότι με την ανωτέρω ρύθμιση εισάγονται οι ορισμοί του τρίτεκνου γονέα και του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ειδικά και μόνο για την εφαρμογή των διατάξεων του ν.2190/1994, που αφορούν τις προσλήψεις προστατευόμενων ατόμων στο Δημόσιο Τομέα, με σκοπό να προσαρμοστούν τα ισχύοντα όρια ηλικίας στα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα και να παρασχεθεί ουσιαστική στήριξη στην τρίτεκνη οικογένεια, ως εκ τούτου τα όρια ηλικίας, τα οποία ετίθεντο από το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο, αυξάνονται ώστε να περιορίζεται όσο το δυνατό λιγότερο το χρονικό διάστημα εντός του οποίου τα μέλη τρίτεκνης οικογένειας δύνανται να κάνουν χρήση των προστατευτικών διατάξεων του ν.2190/1994. Ενόψει των ανωτέρω το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού και οι φορείς της παρ.1 του άρθρου 14 του ν.2190/94, όπως ισχύει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους τις ανωτέρω διατάξεις, προκειμένου να τις εφαρμόσουν από την έναρξη ισχύος τους στις προκηρύξεις που θα εκδοθούν για την πλήρωση θέσεων τακτικού και αορίστου χρόνου προσωπικού, καθώς και για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2190/1994, όπως ισχύει.
Ο. Π. Κ. Ε
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Ευχαριστώ Dea Pz
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Οι τριτεκνοι δεν εχουν ηλικιακα ορια.. οποιος διαβαζει αυτο Ν.2190/1994(Φ. Ε. Κ Α28)και το λεει συγγνωμη αλλα δεν ξερει τι διαβαζει, δεν εχει ιδεα τι ειναι αυτο και τελος καλο θα ηταν να παει κανει μαθηματα κατανόησης κειμενων...Πολλοι δεν ξερετε καν τι σημαινει το 2190/1994
Το πως οριζεται η τριτεκνια το γραφει ακριβως η προκηρυξη, αν αναφεροταν σχετικος νομος θα ειχε υποσημειωση, βλεπε σχετικες διαταξεις σελιδα ταδε παραρτημα ταδε, νομος ταδε!
Σε μια προκηρυξη τπτ δεν εννοειται, ολα διευκρινιζονται οπως ακριβως το 11...
Οσοι λενε το αντιθετο, κατι μαθιουδες και λοιποι εχουν προβλημα πραγματικα και λυπαμαι...
Το πως οριζεται η τριτεκνια το γραφει ακριβως η προκηρυξη, αν αναφεροταν σχετικος νομος θα ειχε υποσημειωση, βλεπε σχετικες διαταξεις σελιδα ταδε παραρτημα ταδε, νομος ταδε!
Σε μια προκηρυξη τπτ δεν εννοειται, ολα διευκρινιζονται οπως ακριβως το 11...
Οσοι λενε το αντιθετο, κατι μαθιουδες και λοιποι εχουν προβλημα πραγματικα και λυπαμαι...
... το ίδιο υπάρχει κ στου 2011 Αλλά Αναφέρει τ όρια κ ότι χρειάζεται βεβαίωση σπουδών γ άνω των 25.. ίσως η κάθε προκ Να ορίζει τ σχετικά περί ηλικίας η όχι.. δεβ ξέρω.. από υπ αρχηγείο. Δεν ξέρουν ;Xanthos έγραψε: Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 64 προβλέπεται ότι όπου στις διατάξεις του ν.2190/ 1994 αναφέρεται η ιδιότητα τρίτεκνου γονέα και η ιδιότητα τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί : α) Ως τρίτεκνος γονέας νοείται ο γονέας που έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ο) έτος της ηλικίας τους. Στα τέκνα αυτά συνυπολογίζονται και όσα έχουν οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας. β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων. Επισημαίνεται ότι με την ανωτέρω ρύθμιση εισάγονται οι ορισμοί του τρίτεκνου γονέα και του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας ειδικά και μόνο για την εφαρμογή των διατάξεων του ν.2190/1994, που αφορούν τις προσλήψεις προστατευόμενων ατόμων στο Δημόσιο Τομέα, με σκοπό να προσαρμοστούν τα ισχύοντα όρια ηλικίας στα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα και να παρασχεθεί ουσιαστική στήριξη στην τρίτεκνη οικογένεια, ως εκ τούτου τα όρια ηλικίας, τα οποία ετίθεντο από το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο, αυξάνονται ώστε να περιορίζεται όσο το δυνατό λιγότερο το χρονικό διάστημα εντός του οποίου τα μέλη τρίτεκνης οικογένειας δύνανται να κάνουν χρήση των προστατευτικών διατάξεων του ν.2190/1994. Ενόψει των ανωτέρω το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού και οι φορείς της παρ.1 του άρθρου 14 του ν.2190/94, όπως ισχύει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους τις ανωτέρω διατάξεις, προκειμένου να τις εφαρμόσουν από την έναρξη ισχύος τους στις προκηρύξεις που θα εκδοθούν για την πλήρωση θέσεων τακτικού και αορίστου χρόνου προσωπικού, καθώς και για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2190/1994, όπως ισχύει.
Και γιατί έχει τον συγκεκριμένο νομο στην σελίδα 27 ;
Και σου ξαναλέω εγώ ότι και να γίνει ειμαι πορεμενος με ότι μόρια έχω.. Δεν εχω κακία είτε τα πάρετε είτε όχι.. απλά σαν δίνω ότι έμαθα κ οτ είδα.. απλά. βαζω κ την πονηραδα κ λέω μήπως είναι παγίδα; αυτό είναι αναρτημένο από τον Μάιο αν δν κάνω λάθος.. Κ ξαναλέω το 2011 δεν υπήρχε αυτό στις νομοθεσίες το άρθρο 3.. υπήρχε μόνο κ έλεγε γραπτός ότι όσοι είναι πχ μέχρι 25 η παραπάνω για να πάρουν τη τριτεκνια έπρεπε να προσκομίσουν κάποια χαρτιά.. απλά τώρα ίσως να μη το γράφει κ να πρέπει να το δεις από τη νομοθεσία π έχει το φεκ; δεν ξέρω λέω υποθέσεις κάνω απλές.. συζήτηση να γίνεται Κ επισεις βοήθεια προς όλους να ξέρουν τι τουςγίνετε. τωρα άμα ακούω πήγα στο τμήμα τα έκανα κ δεν μ είπαν τίποτα εγώ τα ακούω βερεσέ... εδώ καλά καλά δεν ξέρουν μερικοί τα χαρτιάπου χρειάζονται.. τον άλλον ο άλλος τον έβγαλε επιτυχών κιόλας.. ακόμη όπουκ. να. πάρετε ιδέα δεν έχουν.. εγώ πήρα στα. κεντρικά για μια ερώτηση κ ο άλλος μόλις παρέμειναν είχε ξυπνήσει τον ζήτησα κ συγγνώμη που τον ξύπνησα γιατί του επερνα κουβέντα με το ζόρι.. μόνος μ μιλούσα μόνος απαντούσα
Ο. Π. Κ. Ε
Ρε δεα που να τον έχει; εκεί βλέπεις 50 νόμους.. Είναι η σελίδα 27 που έχει όλους τους νομούς που θες να το έχει;
Ο. Π. Κ. Ε
Όλα Τ λέει ξεκάθαρα.. δλδ εγώ παίρνω τ μόρια λόγο φοίτησης που θα το γνωρίζω να δώσω βεβαίωση όταν δεν μ Λέει τ δικαιολογητικό πρέπει να προσκόμισω
ΔΕν το λέω σε σένα αλλά στον στορμXanthos έγραψε: Ρε δεα που να τον έχει; εκεί βλέπεις 50 νόμους.. Είναι η σελίδα 27 που έχει όλους τους νομούς που θες να το έχει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες