Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δεν έχεις θέμα Τυπικά πιο πολύ είναι αυτά πιστεύωPezonauths 575 έγραψε: Καλησπέρα Κύριοι σήμερα έκανα την αίτηση μου στο Α. Τ Ιωαννίνων ο αξιωματικός υπηρεσίας μου ανέφερε ότι είχα από τις 30 αιτήσεις την τρίτη καλύτερη και ότι είμαι σίγουρα μέσα τεσπά ... το μόνο που ήθελα να ρωτήσω εγώ τα εκλογικά δικαιώματα και η ταυτότητα μου αναγράφει άλλη περιοχή στα Γιάννενα έχω 2 χρόνια που μένω και έβαλα τόπο κατοικίας Ιωάννινα και το ΑΜΚΑ μου Ιωάννινα λέει απλά η ταυτότητα αλλάζει ο αστυνόμος μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα θέλω την γνώμη σας ευχαριστώ...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Χαχαχαχαχα.. κι ομως κατι τετοιοι πανχαζοι θα μπουν στην αστυνομια!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Δεα με το ζόρι να τα πάρεις ρε σειρουλα; Δεν θα τα πάρεις Δεν θα εθελοτυφλούμε.. μην σκας ότι είναι να γίνει θα γίνει..
Φίλε τ παίρνω έτσι κ άλλιως απλά να ήμαστε ξεκάθαροιGuppie έγραψε: Δεα με το ζόρι να τα πάρεις ρε σειρουλα; Δεν θα τα πάρεις Δεν θα εθελοτυφλούμε.. μην σκας ότι είναι να γίνει θα γίνει..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μ γράφει Ι1 μόνο στην αρχή στο τέλος εκεί που λέει ορκίστηκε έφεδρος ανθυπολοχαγις με ειδικότητα τάδε δεν το αναφέρει ενώ σε γνωστό μου δεα το γράφει?; Ξέρετε τ παίζει?; Μάλλον πάλι στρατολογια αυριο
Κομαντα κανεις δεν ασχολειται με το πιος θα κανει την επιλογη. Τριμελης επιτροπη για τοσες αιτησεις βγαινει το χρονοδιαγραμα; Θα προλαβουν να ελεξουν τη γνησιοτητα των δικαιολογητικων; Ποση συμμετοχη θα εχει ο ΑΣΕΠ;
Φιλε μου την εχω διαβασει! Και εχω δει τι γραφει... εχει στο τελος οριο δεικτη μαζας σωματος! Αν πας στην 402 η 403 σελιδα εδω του forum ενας φιλος γραφει 3 ατομα κοπηκαν ως υπερβαροι... οποτε ρωτησα το αυτονοητο αν ισχυει κατι τετοιο... τις εξυπναδες καλο ειναι να τις αφησεις για αλλου... και αν εισαι σοβαρος ανθρωπος να απαντησεις σοβαρα σε παρακαλω πολυ... Αλλιως θα ηθελα να κοιταξεις την δουκεια σου! Ευχαριστω!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι πηγαινε να σαι σιγουρος ουτως η αλλως αμεσω βγαινει!
Όχι φίλε σωστό είναι κ εμένα μόνο στην Τρίτη σειρά τ λέει κ τ δέχτηκαν.. όταν τ πήρα από την στρατολογία τους είπα να αναγράφεται το Ι και το λέει στην 3 σειρά ... τ δέχτηκαν κ μπροστά μ πήρε τηλ π διοικητής ν ρωτήσειBill931 έγραψε: Στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μ γράφει Ι1 μόνο στην αρχή στο τέλος εκεί που λέει ορκίστηκε έφεδρος ανθυπολοχαγις με ειδικότητα τάδε δεν το αναφέρει ενώ σε γνωστό μου δεα το γράφει?; Ξέρετε τ παίζει?; Μάλλον πάλι στρατολογια αυριο
-
- Αντισυνταγματάρχης
Οκ ευχαριστώ!
Αν διαβάσεις την προκ λέει να αναγράφει ότι μέχρι το τέλος υπηρετήσες ως εφ αξιωματικός.. ειδικές κτλπ.. κ να αναγράφει την σωματική ικανότητα κατά την διαρκεί της θητείας τ ! Όποτε εισια οκ
Παιδιά καλησπέρα.. γυναίκες υποψήφιες έχετε δει; Εγώ δεν κατέθεσα ακόμη τα χαρτιά αλλά ούτε κ εδώ δεν έχει πέσει κάποια στην αντίληψή μου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Απλά μου κάνει εντύπωση που σε γνωστό μου τ γράφει.
Nikos123 έγραψε:Φιλε μου την εχω διαβασει! Και εχω δει τι γραφει... Εχει στο τελος οριο δεικτη μαζας σωματος! Αν πας στην 402 η 403 σελιδα εδω του forum ενας φιλος γραφει 3 ατομα κοπηκαν ως υπερβαροι... Οποτε ρωτησα το αυτονοητο αν ισχυει κατι τετοιο... Τις εξυπναδες καλο ειναι να τις αφησεις για αλλου... Και αν εισαι σοβαρος ανθρωπος να απαντησεις σοβαρα σε παρακαλω πολυ... Αλλιως θα ηθελα να κοιταξεις την δουκεια σου! Ευχαριστω!
Δεν είπε ο, τι κόπηκαν εννοεί πως η αναλογία τους φαίνεται πως θα κοπούν, μάθετε να διαβάζετε έλεος.
Εσύ παρόλα αυτά κάτσε και δίνε σημασία μόνο σε ένα φόρουμ και τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα και μην δίνεις σημασία στην προκήρυξη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες