Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kreator999

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από kreator999 »

Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από niasimas »

Dhmos33 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:31 am Το ψηλο έψαξα το Δεκέμβριο του 22 έλεγε θά βγει μέσω ασεπ και θα ακολουθήσει τον Ν.4765/2021
Που εκεί ΓΡΑΓΕΙ γΙΑ ειδικές δυνάμεις και όλα τα συναφή

Τώρα τον Ιανουάριο που ξανά ανάρτησαν για την δημοτική αστυνομία έγραψαν θα ακολουθήσει τον ν.5003/2022 όπου δεν αναφέρει τις ΕΔ και εποπ και όλα τα συναφή. Δηλ αναφέρει αυτά που ανάρτησα πιο πάνω απολυτηρίο αγγλικά υπολογιστές κλπ.

Αν έχεις κάτι άλλο εσύ γιατί σε βλέπω πολύ μαμουνι σε αυτά στείλε.
Για διάβασε αυτό: Άρθρο 9 παραγράφος 5,6,7 https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynom ... -2022.html
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:36 am Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
Αν πάρουμε παράδειγμα από άλλες προκ.,10-30 μέρες. Μπορεί να κάτσει και στην μέση. Σίγουρα όχι λιγότερες από 10.
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:42 am
kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:36 am Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
Αν πάρουμε παράδειγμα από άλλες προκ.,10-30 μέρες. Μπορεί να κάτσει και στην μέση. Σίγουρα όχι λιγότερες από 10.
Ευχαριστώ niasimas ίσως δωσουν και λίγο παραπάνω προθεσμία απο τις μέρες που είπες λογο του οτι θα γίνουν πάρα πολλες αιτήσεις και ισως πιάσουμε σίγουρα και Δεκέμβριο για να βγει η προκήρυξη γιατί θα μεσολαβησουν και οι δημοτικές εκλογές
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:39 am
Dhmos33 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:31 am Το ψηλο έψαξα το Δεκέμβριο του 22 έλεγε θά βγει μέσω ασεπ και θα ακολουθήσει τον Ν.4765/2021
Που εκεί ΓΡΑΓΕΙ γΙΑ ειδικές δυνάμεις και όλα τα συναφή

Τώρα τον Ιανουάριο που ξανά ανάρτησαν για την δημοτική αστυνομία έγραψαν θα ακολουθήσει τον ν.5003/2022 όπου δεν αναφέρει τις ΕΔ και εποπ και όλα τα συναφή. Δηλ αναφέρει αυτά που ανάρτησα πιο πάνω απολυτηρίο αγγλικά υπολογιστές κλπ.

Αν έχεις κάτι άλλο εσύ γιατί σε βλέπω πολύ μαμουνι σε αυτά στείλε.
Για διάβασε αυτό: Άρθρο 9 παραγράφος 5,6,7 https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynom ... -2022.html
Ναι αυτό το νομοσχέδιο είναι από τον Δεκέμβριο του 22, τώρα γράφουν μόνο για τον 5003/2023 νταξει δεν τα ξέρω και καλά. Εγώ θέλω να βάλουν ειδικές δυνάμεις.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Άμα βάλουν και εδ εγώ εντοξευομαι σε μόρια. Για αυτό θέλω να το ψηλο διασταυρώσω
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:53 am Άμα βάλουν και εδ εγώ εντοξευομαι σε μόρια. Για αυτό θέλω να το ψηλο διασταυρώσω
Πρέπει να περιμένεις νεότερα και την προκήρυξη, που θα το ξεκαθαρίζει.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:51 am
niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:42 am
Ευχαριστώ niasimas ίσως δωσουν και λίγο παραπάνω προθεσμία απο τις μέρες που είπες λογο του οτι θα γίνουν πάρα πολλες αιτήσεις και ισως πιάσουμε σίγουρα και Δεκέμβριο για να βγει η προκήρυξη γιατί θα μεσολαβησουν και οι δημοτικές εκλογές
Και οι παρατάσεις παίζουν σε τέτοιες προκηρύξεις.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:56 am
Dhmos33 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:53 am Άμα βάλουν και εδ εγώ εντοξευομαι σε μόρια. Για αυτό θέλω να το ψηλο διασταυρώσω
Πρέπει να περιμένεις νεότερα και την προκήρυξη, που θα το ξεκαθαρίζει.
Ελπίζω Οκτωβρίου Νοεμβρίο να έχουμε νέα.
Valantis5

Δημοσίευση από Valantis5 »

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Φύλακες, Σωματοφύλακες, ιδιωτικοί
αστυνομικοί

Αυτά είναι οι τίτλοι απο τα ένσημα μου από την βεβαίωση προϋπηρεσίας για χρήση ασεπ. Θα μετρήσουν στην δημοτική αστυνομία;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pyr »

Valantis5 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 10:22 am ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

αστυνομικοί

Αυτά είναι οι τίτλοι απο τα ένσημα μου από την βεβαίωση προϋπηρεσίας για χρήση ασεπ. Θα μετρήσουν στην δημοτική αστυνομία;
τι ακριβώς δουλειά κάνεις εσυ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜ ΚΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ?
Valantis5

Pyr έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 5:44 pm
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

αστυνομικοί

τι ακριβώς δουλειά κάνεις εσυ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜ ΚΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;
Εμοδε αν γνωρίζεις ήμουν εποχικός από το 19
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pyr »

Valantis5 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 6:29 pm
Pyr έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 5:44 pm
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

αστυνομικοί

τι ακριβώς δουλειά κάνεις εσυ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜ ΚΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;
Εμοδε αν γνωρίζεις ήμουν εποχικός από το 19
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

αστυνομικοί

αυτά ειναι τα ένσημα της ΕΜΟΔΕ; Δηλαδή λαικά να το πώ των ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ?
Valantis5

Γιατί κόλλησες σε αυτό τώρα; Θέλεις να μάθεις κάτι περισσότερο; Εγώ ρώτησα αν μετράμε τα ένσημα. Δεν θα το αναλύσω το τι ακριβώς κάνω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες