Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
Πολιτης θα μπει αν κοπουν ολοι οι εποχικοι στις πκε
Φίλε μου κάνεις λάθος 10 μόρια πέρνουν συγκεντρωτικά. Αναφέρεται στο εξής σημείο:β) Πέντε (5) μόρια στον υποψήφιο που είναι κάτοχος του πτυχίου της Σχολής Αλεξιπτωτιστών ή Υποβρύχιου καταστροφέα των Ενόπλων Δυνάμεων. Αν υποψήφιος διαθέτει και τα δύο ανωτέρω πτυχία, λαμβάνει συνολικά πέντε (5) μόρια Ένας πολίτης λοιπόν που έχει πχ αλεξίπτωτα, δίπλωμα και πολυτεκνια (1350 μόρια) ξεπερνάει εποχικό του 20 ειδικές και δύο αντιπυρικες (1300 μόρια)
Ναι φιλε αλλα το 40% των εποχικων του 20 που λες δεν ειναι μονο με 2 αντιπυρικες και ειδικες αλλα + διπλωμα ή τριτεκνια ή πολυτεκνια ή αλεξιπτωτα ή ΑΕΙ-ΤΕΙ (με σειρα βαρυτητας τα εβαλα) για τις 200 θεσεις περιπου που μενουν απο τους εποχικους του 19. Οποτε οπως καταλαβαινεις πολιτης πολυ δυσκολα περναει εποχικο ακομα και του 20 ωστε να διεκδικησει θεση... Οτι θα υπαρξουν πολιτες που θα περασουν εποχικους ναι αλλα θα ειναι επιλαχοντες σειρα 800 και μετα.Γνωμη μου τωρα θα φανει απο βδομαδα με τα αποτελεσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος M@ximos την Πέμ Μαρ 31, 2022 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με πόσα μόρια πιστεύετε θα μπει ο τελευταίος?
Συμφωνώ μαζί σου, έγραψα το παράδειγμα για να δούμε ότι ακόμα κι ελάχιστοι εποχικοί θα μείνουν εκτός από πολίτες κι επίσης, επειδή είδα μια παρερμηνεία, να τονίσω ότι δυστυχώς αλεξίπτωτα ή ΟΥΚ μετράνε αθροιστικά με ειδικές, δηλαδή 1000 μόρια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Με 17 ο τελευταίος
Δε γίνεται κάποιος να βγάλει 17... Εκτός αν είναι του 19. Του είκοσι οι εποχικοί δε μπορούν να βγάλουν...
Σωστος φιλε, οσο για τη βαση ελεγα και εγω 1700 βεβαια πιστευα να παει στα 1500 (για να μπω) ομως αυτο μεχρι χθες που μου ειπαν (απο μεσα) οτι θα ειναι 1700-1700+
Υπομονη!
Υπομονη!
Είπε ο sxal
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Αρα λετε η βάση θα είναι 1700 ; Ούτε καν 1600 ;
Φίλε ειρωνικά το είπα το άτομο δεν έχει ιδέα!
DYK πες μας και εσύ καμιά πληροφορία τι πιστεύεις;
DYK Αν έχεις τίποτα νεότερο ενημέρωσε μας!
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα μπουν πολίτες βύσματα με λιγότερα μόρια έστω και επιλαχόντες. Δεν σας φαίνεται παράξενο που δεν θα φαίνονται ονοματεπώνυμα όπως σε ειδικούς φρουρούς κλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Numbrino την Πέμ Μαρ 31, 2022 7:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DYK πες μας κάτι εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες