Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητηρια στους επιτυχόντες. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής ! Λέγαμε για αδιαφάνεια και για βύσματα και τέτοια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι έγιναν δίκαια όλα αυτά ; Ε ; Λέτε εβγαλαν τα μόρια δίπλα Ε και εβγαλαν αναλυτική βαθμολογία των μορίων (πχ απολυτήριο 15, αγγλικά, γερμανικά, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ όπως τα βγάζουν στην αστυνομία ξεκάθαρα πέρα πέρα όνομα και αναλυτικά από που παίρνει τα μόρια ο καθένας ! Τώρα να βάζουν έναν αριθμό δίπλα στον πίνακα των εποπ δεν μου λέει κάτι ! Ότι αριθμό Θέλουν βάζουν δεν δικαιολογούνται τα μόρια ! Λοιπον αυτά καλή συνέχεια σε όλους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Ισχύει. Του παιδιού με τα 199 μόρια του τα παραφούσκωσαν!Nick greek έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητηρια στους επιτυχόντες. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής ! Λέγαμε για αδιαφάνεια και για βύσματα και τέτοια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι έγιναν δίκαια όλα αυτά ; Ε ; Λέτε εβγαλαν τα μόρια δίπλα Ε και εβγαλαν αναλυτική βαθμολογία των μορίων (πχ απολυτήριο 15, αγγλικά, γερμανικά, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ όπως τα βγάζουν στην αστυνομία ξεκάθαρα πέρα πέρα όνομα και αναλυτικά από που παίρνει τα μόρια ο καθένας ! Τώρα να βάζουν έναν αριθμό δίπλα στον πίνακα των εποπ δεν μου λέει κάτι ! Ότι αριθμό Θέλουν βάζουν δεν δικαιολογούνται τα μόρια ! Λοιπον αυτά καλή συνέχεια σε όλους
-
Για εμένα καλά έκανε που πέρασε... Ας βρεθεί αν υπάρχει κάποιος επιλαχών με 200 Μόρια να κάνει ότι πρέπει να κάνει... Κύριοι τα πάντα έπαιξαν ρόλο... Και τα έχει αυτά η ζωή... Κάποιος με 700 μόρια να μην πέρασε και κάποιος με 200 να περνάει γιατί έκανε καλύτερη επιλογή
-
Flawless έγραψε:Ισχύει. Του παιδιού με τα 199 μόρια του τα παραφούσκωσαν!Nick greek έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητηρια στους επιτυχόντες. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής ! Λέγαμε για αδιαφάνεια και για βύσματα και τέτοια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι έγιναν δίκαια όλα αυτά ; Ε ; Λέτε εβγαλαν τα μόρια δίπλα Ε και εβγαλαν αναλυτική βαθμολογία των μορίων (πχ απολυτήριο 15, αγγλικά, γερμανικά, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ όπως τα βγάζουν στην αστυνομία ξεκάθαρα πέρα πέρα όνομα και αναλυτικά από που παίρνει τα μόρια ο καθένας ! Τώρα να βάζουν έναν αριθμό δίπλα στον πίνακα των εποπ δεν μου λέει κάτι ! Ότι αριθμό Θέλουν βάζουν δεν δικαιολογούνται τα μόρια ! Λοιπον αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Εσυ νομίζεις ότι είναι μόνο ένας 😂😂😂😂😂 Πάνω από 150-200 άτομα μπήκαν χωρίς να τους αξίζουν ! Τεσπα μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 18
Chris00 έγραψε:Εγώ επιλαχών Παιδιά πέρασε άτομο που δίναμε στο ίδιο γκρουπ και κόπηκε στο μήκος .
Εγω ειχα γραψει κατι πριν μερες, για ατομα που κοπηκαν και θα τα δειτε μια χαρα Κεντρο αλλα δεν με πιστευες.
Δεν πειραζει ομως, σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις ειτε μπεις ως επιλαχων αργοτερα ειτε οχι, ψηλα το κεφαλι κομμαντο !
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σας εύχομαι παιδιά!
-
- Posts in topic: 43
Λευτέρη όντως δεν το πίστευα και αν δεν είμασταν από το ίδιο νησί δεν θα την θυμόμουν καν γιατί ήταν κοπέλα. Είχα πει αν δεν μπω θα το ξανά προσπαθήσω αλλά όχι να μπουν άτομα που κόπηκαν εκεί μπροστά μου Απίστευτο.. Καλή τύχη και σε εσενα
Εχει ''πλακα'' παντως να βλεπεις ονοματα που βουλιαξαν στην πισινα και τωρα ειναι Επιτυχων... 
Γελαει ο κοσμος πραγματικα.

Τι να κάνουμε έτσι είναι το σύστημα καλή σταδιοδρομία από εμένα σε όλους και Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σε όλους εμάς που θα περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία... Καλή αντάμωση
-
- Posts in topic: 43
Τελικά το παιδί που ήταν επιτυχών και στρατό και πολεμικό ναυτικό πως επέλεξε Μικέ αν θυμάμαι καλά λεγόταν
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Το κακο κύριοι είναι ότι μπηκαν και εισαγωμενη απο την τοπικη τεπελενιουκαι την τοπικη τιράνων
-
re pate kala re έγραψε:Το κακο κύριοι είναι ότι μπηκαν και εισαγωμενη απο την τοπικη τεπελενιουκαι την τοπικη τιράνων
Αλβανοί στον ελληνικό στρατό μπήκαν ; Εδώ θα μου πεις μπήκαν στην αστυνομία
Ποιο κεφάλι να έχεις ψηλά ρε Λευτέρη όταν σου τρώνε τη θέση με παλιά πασοκοκη μέθοδο; Μπήκε χέρι στα μόρια, έβαλαν μέσα αλβανούς. Οι άνθρωποι είναι εμετικό, όσοι έχετε φράγκα πηδηξτε τους στις προσφυγες.
Συρατολογος επιτυχών με 199 μόρια, γελάει η υφήλιος!
Συρατολογος επιτυχών με 199 μόρια, γελάει η υφήλιος!
Ισχυει αυτο με τους Αλβανους.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
XristosMP έγραψε:Ισχυει αυτο με τους Αλβανους.
1353
4358
ΣΟΥΣΑ ΑΡΝΤΙΤ
ΑΓΚΡΟΝ
ΦΑΤΜΙΡΑ
9401 Οδηγός οχημάτων ΕΜ
(I1) 710
27 ΕΠΙΤΥΧΩΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης