Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Nick greek »

Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητηρια στους επιτυχόντες. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής ! Λέγαμε για αδιαφάνεια και για βύσματα και τέτοια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι έγιναν δίκαια όλα αυτά ; Ε ; Λέτε εβγαλαν τα μόρια δίπλα Ε και εβγαλαν αναλυτική βαθμολογία των μορίων (πχ απολυτήριο 15, αγγλικά, γερμανικά, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ όπως τα βγάζουν στην αστυνομία ξεκάθαρα πέρα πέρα όνομα και αναλυτικά από που παίρνει τα μόρια ο καθένας ! Τώρα να βάζουν έναν αριθμό δίπλα στον πίνακα των εποπ δεν μου λέει κάτι ! Ότι αριθμό Θέλουν βάζουν δεν δικαιολογούνται τα μόρια ! Λοιπον αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Flawless »

Nick greek έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητηρια στους επιτυχόντες. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής ! Λέγαμε για αδιαφάνεια και για βύσματα και τέτοια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι έγιναν δίκαια όλα αυτά ; Ε ; Λέτε εβγαλαν τα μόρια δίπλα Ε και εβγαλαν αναλυτική βαθμολογία των μορίων (πχ απολυτήριο 15, αγγλικά, γερμανικά, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ όπως τα βγάζουν στην αστυνομία ξεκάθαρα πέρα πέρα όνομα και αναλυτικά από που παίρνει τα μόρια ο καθένας ! Τώρα να βάζουν έναν αριθμό δίπλα στον πίνακα των εποπ δεν μου λέει κάτι ! Ότι αριθμό Θέλουν βάζουν δεν δικαιολογούνται τα μόρια ! Λοιπον αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Ισχύει. Του παιδιού με τα 199 μόρια του τα παραφούσκωσαν!

Ρambo No8

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Για εμένα καλά έκανε που πέρασε... Ας βρεθεί αν υπάρχει κάποιος επιλαχών με 200 Μόρια να κάνει ότι πρέπει να κάνει... Κύριοι τα πάντα έπαιξαν ρόλο... Και τα έχει αυτά η ζωή... Κάποιος με 700 μόρια να μην πέρασε και κάποιος με 200 να περνάει γιατί έκανε καλύτερη επιλογή
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Flawless έγραψε:
Nick greek έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, και συγχαρητηρια στους επιτυχόντες. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω το εξής ! Λέγαμε για αδιαφάνεια και για βύσματα και τέτοια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι έγιναν δίκαια όλα αυτά ; Ε ; Λέτε εβγαλαν τα μόρια δίπλα Ε και εβγαλαν αναλυτική βαθμολογία των μορίων (πχ απολυτήριο 15, αγγλικά, γερμανικά, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ όπως τα βγάζουν στην αστυνομία ξεκάθαρα πέρα πέρα όνομα και αναλυτικά από που παίρνει τα μόρια ο καθένας ! Τώρα να βάζουν έναν αριθμό δίπλα στον πίνακα των εποπ δεν μου λέει κάτι ! Ότι αριθμό Θέλουν βάζουν δεν δικαιολογούνται τα μόρια ! Λοιπον αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Ισχύει. Του παιδιού με τα 199 μόρια του τα παραφούσκωσαν!

Εσυ νομίζεις ότι είναι μόνο ένας 😂😂😂😂😂 Πάνω από 150-200 άτομα μπήκαν χωρίς να τους αξίζουν ! Τεσπα μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Chris00 έγραψε:Εγώ επιλαχών Παιδιά πέρασε άτομο που δίναμε στο ίδιο γκρουπ και κόπηκε στο μήκος .

Εγω ειχα γραψει κατι πριν μερες, για ατομα που κοπηκαν και θα τα δειτε μια χαρα Κεντρο αλλα δεν με πιστευες.

Δεν πειραζει ομως, σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις ειτε μπεις ως επιλαχων αργοτερα ειτε οχι, ψηλα το κεφαλι κομμαντο !
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Gpap95 »

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σας εύχομαι παιδιά!
Chris00
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Chris00 »

Λευτέρη όντως δεν το πίστευα και αν δεν είμασταν από το ίδιο νησί δεν θα την θυμόμουν καν γιατί ήταν κοπέλα. Είχα πει αν δεν μπω θα το ξανά προσπαθήσω αλλά όχι να μπουν άτομα που κόπηκαν εκεί μπροστά μου Απίστευτο.. Καλή τύχη και σε εσενα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από XristosMP »

Εχει ''πλακα'' παντως να βλεπεις ονοματα που βουλιαξαν στην πισινα και τωρα ειναι Επιτυχων... ΕικόναΕικόναΓελαει ο κοσμος πραγματικα.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Τι να κάνουμε έτσι είναι το σύστημα καλή σταδιοδρομία από εμένα σε όλους και Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σε όλους εμάς που θα περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία... Καλή αντάμωση
Chris00
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Chris00 »

Τελικά το παιδί που ήταν επιτυχών και στρατό και πολεμικό ναυτικό πως επέλεξε Μικέ αν θυμάμαι καλά λεγόταν
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από re pate kala re »

Το κακο κύριοι είναι ότι μπηκαν και εισαγωμενη απο την τοπικη τεπελενιουκαι την τοπικη τιράνων

Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

re pate kala re έγραψε:Το κακο κύριοι είναι ότι μπηκαν και εισαγωμενη απο την τοπικη τεπελενιουκαι την τοπικη τιράνων

Αλβανοί στον ελληνικό στρατό μπήκαν ; Εδώ θα μου πεις μπήκαν στην αστυνομία

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από EcoMike »

Ποιο κεφάλι να έχεις ψηλά ρε Λευτέρη όταν σου τρώνε τη θέση με παλιά πασοκοκη μέθοδο; Μπήκε χέρι στα μόρια, έβαλαν μέσα αλβανούς. Οι άνθρωποι είναι εμετικό, όσοι έχετε φράγκα πηδηξτε τους στις προσφυγες.

Συρατολογος επιτυχών με 199 μόρια, γελάει η υφήλιος!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από XristosMP »

Ισχυει αυτο με τους Αλβανους.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από re pate kala re »

XristosMP έγραψε:Ισχυει αυτο με τους Αλβανους.

1353

4358

ΣΟΥΣΑ ΑΡΝΤΙΤ

ΑΓΚΡΟΝ

ΦΑΤΜΙΡΑ

9401 Οδηγός οχημάτων ΕΜ

(I1) 710

27 ΕΠΙΤΥΧΩΝ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης