Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Λοιπον επειδη μου στελνετε αρκετα παιδακια μηνυμα και σας ευχαριστω για την τιμη και τα καλα σας λογια σας γραφω τα εξης.Παιδια μεσα δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ... ΝΕΚΡΑ τελειως. Αν οντως υπηρχε κατι να βγει, θα ειχε βουηξει ο τοπος. Αυτο με οδηγει σε 2 συμπερασματα.
1) οτι αν βγει δε θα βγει τωρα κοντα...
2) οτι εχει ηδη ξεχαστει.
για τον μαρτιο δεν υπαρχει καμια σχεδον ελπιδα οπως ειχα γραψει και για τον φλεβαρη.
Ειναι κριμα. Χρειαζεστε. Ολοι.
Μην χαλιεστε, μην τσακωνεστε και μην ακουτε αρθρα που λενε αρλουμπες. Και να θυμαστε το εξης. Καποιοι θησαυριζουν απο τα κλικ και τις διαφημισεις σε σαιτ κλπ πουλωντας ελπιδα. Μην τους βοηθατε. Να στε καλα όλοι και μακαρι να γινουμε συναδελφοι.
για τον μαρτιο δεν υπαρχει καμια σχεδον ελπιδα οπως ειχα γραψει και για τον φλεβαρη.
Μην χαλιεστε, μην τσακωνεστε και μην ακουτε αρθρα που λενε αρλουμπες. Και να θυμαστε το εξης. Καποιοι θησαυριζουν απο τα κλικ και τις διαφημισεις σε σαιτ κλπ πουλωντας ελπιδα. Μην τους βοηθατε. Να στε καλα όλοι και μακαρι να γινουμε συναδελφοι.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
σε ευχαριστουμε ηλεκτρολόγε. Να εισαι στο φόρουμ οπότε μπορείς να μας λες για το ναυτικο και οτι μαθαίνεις. Οι συμβουλές σου ειναι χρησιμες και οι πληροφορίες σου αναγκαίες σε ευχαριστούμε.HLEKTROLOGOS έγραψε:Λοιπον επειδη μου στελνετε αρκετα παιδακια μηνυμα και σας ευχαριστω για την τιμη και τα καλα σας λογια σας γραφω τα εξης.Παιδια μεσα δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ... ΝΕΚΡΑ τελειως. Αν οντως υπηρχε κατι να βγει, θα ειχε βουηξει ο τοπος. Αυτο με οδηγει σε 2 συμπερασματα.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Σε ευχαριστουμε πολυ Ηλεκτρολογε. Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες πληροφοριες για την ειδικοτητα του δυτη του πολεμικου ναυτικου γιατι ενδιαφερομαι; Παρατηρησα οτι αναφερεται και στο ΦΕΚ και εαν προκηρυχθουν θεσεις για την ειδικοτητα σκεφτομαι να την δηλωσω μιας και εχω αδεια δυτη απο το ΛΣ/ΕΛ. ΑΚΤ.
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 25
2.643 αιτησεις για πολιτικο προσωπικο στο ναυτικο
https://www.armyvoice.gr/2021/03/asep-1k-2021-2643-aitiseis-gia-proslipseis-sto-polemiko-naytiko/
https://www.armyvoice.gr/2021/03/asep-1k-2021-2643-aitiseis-gia-proslipseis-sto-polemiko-naytiko/
-
- Υποστράτηγος
απο οτι ειδα και στους σοφρωνιστικους θελει αθληματα ψυχοτεχνικα και στους οππι... Αρα ο κορονοιος δεν θα παιξει ρόλο δε γίνεται να μη βγάλει καμια προκυρηξη λογω ιού και ειδικα οι εποπ που είναι η πιο λαοφιλες... Και αναμενόμενη με φεκ τα πάντα ολα... Αλήθεια δε συνταχτηκε το πρόεδρικο διαταγμα εδω και 1 εβδομάδα εχει φυγει απο το ΣτΕ εδω και 2 εβδομαδες...theodoros έγραψε:2.643 αιτησεις για πολιτικο προσωπικο στο ναυτικο
- Buddha
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Vodafone
https://www.armyvoice.gr/2021/03/prokiryxi-epop-2021-sigi-ichthyos-ypetha-gia-tis-kataggelies/amp/ Και καταγγελίες για την προκήρυξη ΠΝ. Μάλιστα μάλιστα. Και μετά απορούμε γιατί αργεί
-
- Posts in topic: 59
Χωρίς να είναι 100% έγκυρο και ξεκινήσουν οι άλλοι λιντσαρισμα,2 διαφορετικές πήγες μου απο ΓΕΝ μου είπαν σε 10 μέρες οι 300 του ΠΝ και μετά από ένα μήνα οι 100 νοσηλευτες, η άλλη πηγή είπε μέσα Απρίλη. Ασκούν γενικότερα πίεση οι διοίκησεις και τα κλιμάκια για κόσμο!
-
- Υποστράτηγος
μακαρι φιλε μου.Andri έγραψε:Χωρίς να είναι 100% έγκυρο και ξεκινήσουν οι άλλοι λιντσαρισμα,2 διαφορετικές πήγες μου απο ΓΕΝ μου είπαν σε 10 μέρες οι 300 του ΠΝ και μετά από ένα μήνα οι 100 νοσηλευτες, η άλλη πηγή είπε μέσα Απρίλη. Ασκούν γενικότερα πίεση οι διοίκησεις και τα κλιμάκια για κόσμο!
Καθε μηνα και τον επομενο λενε... Βαρεθηκαμε.
-
- Υποστράτηγος
ακριβως φιλε μου εχουμε κουραστεί απο τις ανακρίβειες και απο την αθέτηση υποσχεσεων η θα κάνουνε ενισχυση αμεσα η θα παιζουν τριλιζα βρισκοντας δικαιολογίες. Όποιος δε θελει να ζυμώσει.Paris23 έγραψε:Καθε μηνα και τον επομενο λενε... Βαρεθηκαμε.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
Καλησπέρα!Politis1994 έγραψε:ακριβως φιλε μου εχουμε κουραστεί απο τις ανακρίβειες και απο την αθέτηση υποσχεσεων η θα κάνουνε ενισχυση αμεσα η θα παιζουν τριλιζα βρισκοντας δικαιολογίες. Όποιος δε θελει να ζυμώσει.Paris23 έγραψε:Καθε μηνα και τον επομενο λενε... Βαρεθηκαμε.
Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα μεχρι στιγμης απο μεσα. Δεν ακουγεται τιποτα. Μην πιστευετε φημες και αρθρα το κανουν για να πατατε like. Επισης χαλιεστε. Αν ειναι να βγει θα βγει. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι το 2021 η πρωτη φορα που λενε οτι θα βγει. Το εχουνε πει τοσα χρονια αμετρητες φορες. Μακαρι πάντως γιατι μεσα εχουμε πολλες ελειψεις και χρειαζεστε ολοι. Καλο κουραγιο και μην τρελενεστε...
-
- Posts in topic: 59
ΔΥΚ με πρόλαβες! Καλή επιτυχία σε όλους! Όπως είχα γράψει πιο πάνω, σε 10 μέρες και οι νοσηλευτές ξεχωριστά!
Που ειναι βρε παιδια η θεση φυσικοθεραπευτη που λεγανε;3 προκυρηξεις κ πουθενα δε την ειδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες