Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Μαγκες 366 εδώ από Έβρο , οι δικοί μας 364 φευγουν στις 10 Ιουλίου.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ έγραψε:Στην μονάδα μας το είπαν αλλα και σε αλλα παιδια απο άλλες μονάδες οτι αναμένουν 15 - Max 20 του μήνα να κοινοποιηθούν! Οτι ακουσα σας λεω μάγκες... μακάρι να ισχύει Εσας τι λεει το πρωτο γραφείο; Τα μεσα σας;
Εγω ξερω απο γνωστο οτι θα εχουν ολοκληρωθεί στις 10 του μηνα μηνα στεκει απο απο τις 15 να πανε στις μοναδες!
Λογικα 26 Ιουλιου τελειωνουν τα σπεν 27 θα πανε πισω στις μοναδες
Σε βυσματικες ελπιζουμε ή τις ξεχναμε κ περιμενουμε πενταμηνου;
Οκ επομένως σωστά μας λένε! Άλλος που να επιβεβαιώνει το 15/7 σαν διάστημα; Οι βυσματικές απο οτι φαίνεται φεύγουν πρώτες με την νωρίτερη ημερομηνία παρουσίασης
Μάγκες οι 9μηνοι παίρνουμε στο 5μηνο ή στο 6μηνο μετάθεση;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Αν παρουμε καποιο τηλεφωνο στο ΓΕΣ λετε να βγαλουμε ακρη;
Κωστας1993 έγραψε:Αν παρουμε καποιο τηλεφωνο στο ΓΕΣ λετε να βγαλουμε ακρη;
Μπορεί! Αν και κατα πάσα πιθανότητα θα σου πουν οτι απο βδομαδα θα σταλθούν στις μοναδες
Καλησπέρα παιδιά απ΄ ότι γνωρίζω οι βυσματικές είναι μέχρι της 10 του μήνα και οι τακτικές θα έρθουν σε συγκεντρωτικό σήμα 15-20 Ιουλίου. Από το 1ο Γραφείο μας είπαν ότι συνήθως είναι 3 γκρουπ το 1ο φεύγει 4μήνες και 10 μέρες το 2ο 5μηνο και το 3ο 6μηνο. Προσωπικά θεωρώ ότι αν έχετε βύσμα μικρό ή μεγάλο σίγουρα θα πρέπει να είστε μέσα σε αυτό το σήμα. Οπότε υπομονή λίγο έμεινε
Μπορεί και από Παρασκευή... αλλά ναι γενικά μέσα στην άλλη βδομάδα θα βγουν οι πεντάμηνες.Παντω εγώ πιθανολογω ότι δεν θα αργήσουν και θα φύγουμε όλοι μες στον Αύγουστο από τη στιγμή που σχεδόν αρχες Σεπτέμβρη θα έχουν μπει στις μονάδες δύο σειρές μετά από τη 365.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Το σεπτεμβρη θα μπει και 3η σειρα μετα απο εμας.. δεν βρισκω ουτε εγω λογο να υπαρχει γκρουπ μεταθεσεων τοσο αργα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δηλαδη θες βυσμα για να φυγεις στο 5μηνο η στο 6μηνο; τα βυσματα πηγαν ψιλοακλαυτα για τη σειρα μας νομιζω
Μπαρτο έγραψε:Μπορεί και από Παρασκευή... αλλά ναι γενικά μέσα στην άλλη βδομάδα θα βγουν οι πεντάμηνες.Παντω εγώ πιθανολογω ότι δεν θα αργήσουν και θα φύγουμε όλοι μες στον Αύγουστο από τη στιγμή που σχεδόν αρχες Σεπτέμβρη θα έχουν μπει στις μονάδες δύο σειρές μετά από τη 365.
Και εγω πιστευω οτι θα φυγουμε γρηγορα αντε ενα γκρουπ 20-25 ιουλιου και ενα 10-15 αυγουστου
Βγήκαν μάγκες οποίος έβαλε βησμα θα μάθει μέχρι και αύριο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης