Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Tiberius έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, τα όρια ηλικίας θα είναι τα ίδια με την προηγούμενη προκήρυξη; 25 για ειδικές,28 για πεζικό;

Φίλε, τα ηλικιακά όρια για όλους στην προηγούμενη προκήρυξη ήταν μέχρι 28. Τα 25 π λες ισχύει για τους ΟΒΑ.

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 239

Δημοσίευση από lancecorporal »

Κρατα μικρο καλαθακι για τις προσληψεις, μεγαλο αριθμο ειπε αντε να δουμε.
You couldn't beat me even if you wanted to.
ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ils »

Καλησπερα όσοι ενδιαφέρονται για ΕΠΟΠ να έχουν κατα νου ότι 50 ετών αποστρατεύονται αυτεπάγγελτα.. Αυτο σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση ακόμα και 18 ετών να μπεις δεν θα έχεις στα 50 τα 40 συνταξημα χρονια που θέλουν όλοι οι εργαζόμενοι για να πάρουν κανονική σύνταξη .Οι ΕΠΟΠ είναι οι μοναδικοί εργαζόμενοι στην Ελλάδα που δεν εχουν το δικαίωμα να δουλέψουν όσο οι άλλοι εργαζόμενοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα Δηλαδη μιλάμε για σύνταξη πείνας σε μια ηλικία που δεν θα βρισκεις πουθενά δουλειά .Φυσικα με μικρό εφάπαξ.Επισης οι ΕΠΟΠ αποστρατεύονται μόνο με το βαθμό του αρχιλοχία δλδ ακόμα μικρότερη σύνταξη και μερίσματα. Αυτα είναι πράγματα που δεν τα ξέραμε ιδιαίτερα αυτό με τα 50. Ακομα να έχετε στο μυαλό σας ότι η συμπεριφορά είναι χειρότερη από το να κανείς θητεία σε αντιμετωπίζουν σαν πληρωμένο φαντάρο σαν αγράμματο και όχι σαν υπαξιωματικό και αν παραπονεθείς θα σου λένε επιλογή σου ήταν .Η μονιμότητα που λένε και δημόσιο είναι απλά ένας μύθος ,δεν είναι δημόσιο αλλά στρατός .καθε χρόνο σε βαθμολογούν αν δεν τους κανείς φευγεις . Ακομα και σε σοβαρά προβληματα υγείας αντί να σε κρατήσουν σε σουτάρουν με σύνταξη πείνας .Ο μισθός τώρα αν εχεις στο μυαλο σου ότι δεν εχεισ δωρα είναι ότι παίρνεις έξω δλδ από 700-800 ξεκινάει .Εγω με 19 χρονια και παιδια παιρνω 1150e. με 5-6 βαρδυες 24ωρες απλήρωτες .Να σκεφτεί πολύ καλα οποίος θέλει να μπει ΕΠΟΠ .Μεγαλη προσοχη στο σώμα και στην ειδικότητα που θα επιλέξουν .Εγω με 19 χρονια και χωρίς ποινές με 10 άρια σ αξιολογήσεις Νοιώθω ότι έκανα τη χειρότερη επιλογή που μπορούσα να κάνω απλά έχω τα παιδια και είμαι μεγάλος για να φυγω .Ο στρατός είναι δύσκολος ακόμα και για τα παιδια που πήγαν σε σχολές ποσό μάλλον για τους ΕΠΟΠ .Τα λεφτά που δίνουν είναι λίγα ψάχνουν για απελπισμένους νέους κυριως από προβληματικές οικογένειες . Αυτα είδα 19!χρονια και αυτά βλέπω Μεγάλη προσοχη μη καταστρέψετε τη ζωή σας ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν άνθρωπο να τους βοηθάει .Η επιλογή σας θα είναι μόνο αν σας αρέσει αν το δείτε δημόσιο θα είστε δυστύχισμενοι .
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ARN »

Έτσι στην συνάντηση του με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη εξασφάλισε την πίστωση για 17.000 προσλήψεις στρατιωτικών όλων των ειδικοτήτων για την προσεχή πενταετία. Πρόκειται για Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ),"

.. " "" "Οπλίτες Βραχύβιας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) οι οποίοι μετά το πέρας της θητείας τους μπορούν να παραμείνουν επί έξι χρόνια συνολικά (3+3) στο Στρατό και αργότερα να μονιμοποιηθούν αλλά και αξιωματικούς-υπαξιωματικούς των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων (Σχολή Ευελπίδων κ. α)."" ""

Δείτε για οβα τι αναφέρει

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω μυριζομαι προωρες εκλογες και τα λενε αυτα, ο αριθμος ειναι παρα πολυ μεγαλος, αν ηταν εξαρχης να επαιρναν εποπ και οχι οβα. Τα νουμερα ειναι απλα πολυ μεγαλα και πολυ ξαφνικα, θετικο αυτο αλλα ολα εγιναν πολυ ξαφνικα; Κρατατε μικρο καλαθι.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Απο 5000 εποπ τα απογειωσε σε 17000 εποπ; Απιστευτο, μονο σε εμενα ακουγεται περιεργο;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ARN »

Έδωσε τα πετρέλαια Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από GreekGod »

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι υπερβολικά πολλές οι θέσεις αλλά στο άρθρο λέει "την προσεχή πενταετία". Επίσης περιλαμβάνει ΕΠΟΠ, ΟΒΑ και όλους τους απόφοιτους από τις στρατιωτικές σχολές.
The only easy day was yesterday.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

GreekGod έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα. Είναι υπερβολικά πολλές οι θέσεις αλλά στο άρθρο λέει "την προσεχή πενταετία". Επίσης περιλαμβάνει ΕΠΟΠ, ΟΒΑ και όλους τους απόφοιτους από τις στρατιωτικές σχολές.
μηπως μυριζονται προωρες εκλογες; Και τραβηξαν χαρτι σαν το παλιο καλο ενδοξο πασοκ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lancecorporal την Σάβ Σεπ 05, 2020 11:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και τί χαρτί; Άσσος στο μανίκι είναι.
Γερόλυκος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

lancecorporal έγραψε:Απο 5000 εποπ τα απογειωσε σε 17000 εποπ; Απιστευτο, μονο σε εμενα ακουγεται περιεργο;
Μα δεν αναφέρεται μονό σε ΕΠΟΠ Ι 17.000 προσλήψεις στρατιωτικών όλων των ειδικοτήτων για την προσεχή πενταετία. Πρόκειται για Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ), Οπλίτες Βραχύβιας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) οι οποίοι μετά το πέρας της θητείας τους μπορούν να παραμείνουν επί έξι χρόνια συνολικά (3+3) στο Στρατό και αργότερα να μονιμοποιηθούν αλλά και αξιωματικούς-υπαξιωματικούς των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων (Σχολή Ευελπίδων κ. Α)
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οι εισακτέοι των στρατιωτικών σχολών είναι περίπου 1000 ανά έτος οπότε σε πέντε χρόνια ανέρχονται στους 5000.
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Βρε παιδιά διαβάστε λίγο τα άρθρα..17000 μέσα στην πενταετία αλλά περιλαμβάνει εποπ, οβα και στρατιωτικες σχολες κλπ. Μην βλέπεται απλά έναν αριθμό κ νομίζεται πως είναι όλοι για εποπ.

Άβαταρ μέλους
MarkosCrete
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MarkosCrete »

Καλησπέρα σε ολους, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Μου αρέσουν πολύ οι ειδικές δυνάμεις και πρόσφατα διάβασα ότι μπορώ να καταταχθω στους ΟΥΚ ακόμη και ως ναύτης σε συγκεκριμένες εσσο. Επειδή όμως σπουδάζω στο Εμπορικό Ναυτικό και παίρνω πτυχίο σε δύο χρονια και φοβάμαι πως θα γίνει κάποια ατυχία και θα το ξανακαταργησουν αυτό που και οι ναύτες μπορούν να πάνε ουκ , θέλω κάποιος να μου πει λίγο τι παίζει με τους ΕΠ.ΟΠ και αν όντως ισχύει αυτό με τους ναύτες και τους ΟΥΚ και δεν είναι παπατζα. Εγώ θέλω απλώς να μπω, να κάνω το σχολείο των Υ/ΚΤ και τίποτα παραπάνω. Με λίγα λόγια να κάνω την καύλα μου και να γυρίσω στα καράβια του εμπορικού ναυτικού (αν όντως ισχύει όπως είπα αυτό με την θητεία στους ΟΥΚ ως ναύτης.) Αν όμως το βγάλουν αυτό όπως προανέφερα και πάω σαν εποπ, θα μπορώ μετά να σηκωθώ να φύγω και να γυρίσω στο επάγγελμα που διάλεξα η θα είμαι δεσμευμένος στο στρατό ως επ.οπ; Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω απλα λεω μη δενετε κομπο οτι λεει, κρατηστε μικρο καλαθι γιατι αν δε τα κανει θα πεσετε απτα συννεφα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες