Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- Batman1122
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι Αν γνωρίζει κάποιος αν σε περίπτωση με πάρουν μπορώ να αρνηθώ τη θέση ή θα έχω κάποια κύρωση?; Ή δεν γίνεται να αρνηθείς;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
@batman μπορεις να παραιτηθεις.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- Batman1122
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Οποτε για να κανω την αιτηση μου ηλεκτρονικα πρεπει να εκτυπωσο την αιτηση και να την συμπληρωσω και να την στειλω ηλεκτρονικα, αλλα πως θα την στειλω σαν pdf?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Βασικα κατεβαζω την αιτηση την εκτυπωνο την συμπληρωνω την υπογραφω και την βγαζω φωτογραφια και την στελνω στο email σαν pdf μαζι με φωτοαντιγραφω της ταυτοτητας μου σωστα?
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ακριβως φιλε. Και περιμενεις μετα να βγει ο πινακας για γιατρους με το ονομα σου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Βασικα μου ειπαν επειδη ειμουν διαβιβαστης μπορει να μην με παρουν αλλα εγω τα εκανα τα χαρτια YOLO ποτε και που θα βγει ο πινακας με τους γιατρους παιδια αν ξερεται
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
αμα δεν ειναι πολλα τα ατομα λογικα συντομα, αλλιως θα παρει πανω απο βδομαδα μπορει και δυο βδομαδες.Dim93 έγραψε:Βασικα μου ειπαν επειδη ειμουν διαβιβαστης μπορει να μην με παρουν αλλα εγω τα εκανα τα χαρτια YOLO ποτε και που θα βγει ο πινακας με τους γιατρους παιδια αν ξερεται
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μαγκες καλησπερα εχω περασει εδω γιατρους εδω και εναν μηνα ισως και λιγο παραπανω.. μηπως ξερει κανεις να μου πει ποτε περιπου θα μας καλεσουν; (δεν ειμαι ΕΔ)
- GerP.
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπερα παιδια, γνωριζει κανεις αν για ΟΒΑ ΕΔ περιμενουμε αλλους πινακες; Ευχαριστω εκ των προταιρων!
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
αυτη θα πρεπει να ειναι η τελευταια γιατι λογικα ειναι ολα τα ατομα που εκαναν τα χαρτια τους μεχρι 15/6.GerP. έγραψε:Καλησπερα παιδια, γνωριζει κανεις αν για ΟΒΑ ΕΔ περιμενουμε αλλους πινακες; Ευχαριστω εκ των προταιρων!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδια εχει κανενας καποιο νεο για το ποτε θα μπουμε επιτελους; ολοι εχουμε το ιδιο προβλημα θελουμε να δουλεψουμε και δεν μπορουμε επειδη σκεφτομαστε οτι μπορει απο στιγμη σε στιγμη να μας φωναξουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ολοι μας αλλα εγω εχω γραψει πολλάκις οτι εκτιμώ θα μας καλέσουν σεμπτεμβρη και βάλε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Εγω φίλε πιστεύω θα καλέσουν τους οβα απο σεμπτεμβρη και βαλε... Μην περιμένουμε πολλα ακόμα... Εχει δουλειά ολο αυτο.. Μακάρι να βγω εγω λάθος αλλα κατι μ λέει για σεμπτεμβρη και βάλε... Αν μεχρι της 15 Ιουλίου δεν έχουν βγάλει κατι τοτε οδεύουμε ολοταχώς για σεμπτεμβρη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Φιλε μου πως εισαι τοσο σιγουρος; τι δουλεια δηλαδη θελει σιγα το πραγμα ουτε 600 ατομα εχουν δηλωσει τι αλλη διαδικασια θελει; εχει παρει κανεις τηλ; εγω καθε φορα που παιρνω διαφορετικα μου λενε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες