Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vaskos

Δημοσίευση από Vaskos »

Φίλε ranger94 μπορείς να ανατρέξεις στα σχόλια σου να δεις τι έλεγες... Πρασινογάλαζο ΠΑΣΟΚ κλπ. Είναι εν μέρη λογικό να τρελαίνεσαι γτ οι προκηρύξεις των ΣΦ απέκλεισαν τεράστιο κομμάτι της χώρας κ όχι μόνο την Αττική. Αυτό σου λέμε... Έμειναν απέξω κεντρική Μακεδονία, δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, στερεά Ελλάδα, Κρήτη κλπ κλπ... Και τώρα που ενδεχομένως έφτασε η στιγμή του τόπου σου κάνεις τούμπα στα λεγόμενα σου ότι είναι αδικία και λες ναι καλύτερα να τα κάνουν μόνο Αθηναίοι... Αν δεν θυμάσαι τι λες φίλε μου ξαναδιάβασε τα... Κ πες μ αν έχουμε δίκιο ή άδικο... Πες ότι κοιτάς μόνο τον εαυτό σου κ άσε τα περί αδικίας.
Αιολεύς

Δημοσίευση από Αιολεύς »

Καλημέρα σε όλους! Το να τρωγομαστε για τα μόρια ποιος έχει ποια και

Απο ποια κατηγορία δν ωφελεί.. ολα τα μόρια ειναι αξιοκρατικά, και οπως πρέπει!

Καλύτερα να υπάρχει ενημέρωση ΜΌΝΟΝ οσον απασχολούν οι ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ προκηρύξεις ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ (ΈΒΡΟΥ/Β. Ν ΑΙΓΑΙΟΥ)

Οι υπόλοιποι καλυτερα να σχολιάζουν στις επομενες κ ΑΝ !! (ΑΘΗΝΑΣ ΚΤΛΠ)

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Από 100 θέσεις θα παρουν οι υπόλοιπες περιοχές ( Ξάνθη, Παρανεστι, Κόρινθος).Οι θέσεις για Αθήνα και Κόρινθο, θα είναι χωρίς εντοπιότητα.

Chrys92

Δημοσίευση από Chrys92 »

ΜΑΡΙΝΑ έγραψε:Για του 400 του Έβρου γνωρίζουμε που θα δοθούν τα αθλήματα; Αθήνα Θεσσαλονίκη ή κάπου μέσα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ;

Ρωτησα τον αξκο στην Ξανθη και μ είπε είτε Ξάνθη είτε Κομοτηνή οι εξετάσεις και τα αθλήματα.

Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kamp_john »

Φίλε μου Stam93 2390 με την εντοπιοτητα.. τα άτομα που λες εσυ σε ποια κατηγορία ανήκουν στην Α ή την Β κ; μ; φαίνεται λίγο περίεργο να υπάρχουν τόσο υψηλά μόρια και να μην πηγανε Ε. Φ καθώς με τόσο υψηλά μόρια θα ήταν μέσα αν σκεφτείς ότι η βάση ήταν γύρω στα 2500..
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από StefanosPap »

Το ΠΕΙ για Γ και για Δ κατηγορία διπλώματος δεν χρειάζεται μόνο αν είσαι από 24 κ πάνω
FURY 13

Δημοσίευση από FURY 13 »

Ειμαι 25 εχω Γ κατηγοριας μηχανη απεριοριστο ΔΕΑ ΕΔ C2 αγγλικα Β1 ισπανικα και 15 απολυτηριο ΓΕΛ δηλαδη εχω 3400 λεται να τα ριξω τωρα για της 180 θεσεις Συνοριοφυλακων η να περιμενω Ειδικων Φρουρων οταν βγηκε περσυ ηπηρετουσα στο ΕΤΕΘ της Σαμου.
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Έχει δώσει κάνεις πει για Γ κατηγορία να μας πει τι παίζει; Γτ φένεται λίγο παλούκι
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 224

Δημοσίευση από Police7 »

kamp_john έγραψε:Φίλε μου Stam93 2390 με την εντοπιοτητα.. τα άτομα που λες εσυ σε ποια κατηγορία ανήκουν στην Α ή την Β κ; μ; φαίνεται λίγο περίεργο να υπάρχουν τόσο υψηλά μόρια και να μην πηγανε Ε. Φ καθώς με τόσο υψηλά μόρια θα ήταν μέσα αν σκεφτείς ότι η βάση ήταν γύρω στα 2500..
δεν υπήρχε εντοπιότητα στις εφ, γιαυτό είναι μεγάλα τα μορια τώρα! Δεν είναι λογική ότι πήγαν τα μεγάλα στους εφ
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Μαυρος94 δε χρειαζεται να βγαλεις Πει αν το δπλωμα το θες μονο για τα μορια! Αν εχεις σκοπο να δουλεψεις με το Γ κατηγοριας τοτε βγαλε πει αλλα ναι ειναι δυσκολο θελει πολυ διαβασμα!
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Πωωω μαλάκια εγώ το έχω ξεκιηνησει με πει το διπλομα γίνεται να μν το δώσω;
FURY 13

Δημοσίευση από FURY 13 »

Εχω 3400 αλλα υπηρετουσα ΔΕΑ ΕΔ στο 79 ΕΤΕΘ Σαμου οταν βγηκε για ΕΦ το 2019 λετε να τα κανω τωρα για της 180 θεσεις η να περιμενω για ΕΦ;
FURY 13

Δημοσίευση από FURY 13 »

Στην 79 ΑΔΤΕ 4 ΕΤΕΘ Σαμου μπερδευτηκα

Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kamp_john »

Police7 το ίδιο πράγμα λέμε.. ένας για να φτάσει τα 3000 μόρια με την εντοπιοτητα θα πρέπει να χει 2500 κοντά χωρίς αυτή .. και όσον αφορά τη Λέσβο δεν είδα πολλούς στους Ε. Φ να έχουν τόσο ψηλά μόρια και οποία παλικάρια είχανε αυτή τη στιγμή είναι μέσα ! Για αυτό και ρώτησα σε πια κατηγορία ανήκουν Α Ή Β..
Stam93
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stam93 »

Kamp_john 2480 ήμουν Α κατηγορία Ε. Φ κ έμεινα 2102 θέση τώρα σε ποια κατηγορία είναι τα παιδιά π σ λέω θα σε γελάσω.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες