Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Πως εισαι τοσο σιγουρος για την ημερομηνία αυτή;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Το ecdl είναι απαραίτητο. Οποίος δε το χει, απορρίπτεται.
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αχρηστοι συριζαιοι εμεις που ειμαστε λοχιες ειδικων δυναμεων γιατι να μην παρουμε μορια;Τα εχουν ισοπεδωσει ολα. Οι θεσεις για λιμενοφυλακες επρεπε να καλυπτονται απο ειδικοδυναμιτες συν αγγλικα και απολυτηρια!
θα συμφωνησω μαζι σου. Δυστηχως ομως, μονο στους ειδικους φρουρους οι ειδικοδυναμιτες εχουν μεγαλο προβαδισμα. Ας ελπισουμε μετα τις εκλογες να βγει κατι και για εμας. Η ΕΛ. ΑΣ χρειαζεται κοσμο οσο ποτε. Τωρα αυτοι που θα πουνε για περισσοτερες θεσεις πανελληνιων ας πανε σε αλλο θεμα καλυτερα.
Παιδιά χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως για χαλαρώστε λίγο. Όχι το ότι κάποιοι ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις δεν αποτελεί χαρακτηριστικό προσόν για το οποίο πρέπει να μοριοδοτείστε έξτρα απλά για την εισαγωγή σας στη γενική κατηγορία (εκτός και εαν είχατε το βαθμό Δεκανέα ή Λοχία σαν καταδρομείς ή σαν ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων) και αυτό διότι για εσάς όταν μπαίνετε στο Σώμα εκεί σας ζητείται εαν θέλετε να πάτε στα ΚΕΑ, ΜΥΑ κλπ όπου εκεί αυτό μετράει.
Επίσης εαν θέλουν να "απομονώσουν" τις γυναίκες από κάποια κατηγορία, μπορούν να βγάλουν και κάποιες θέσεις με ειδικότητες που αποκτήθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως και παλαιότερα.(όπου και τα άτομα από Ειδικές Δυνάμεις έχουν τέτοιες ειδικότητες
)
Υ. Γ. Χωρίς δόση μισογυνισμού η τελευταία μου πρόταση, η οποία βέβαια έχει υπόσταση καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι το Λιμενικό είναι υπερπλήρες από γυναίκες και προσωπικά μπορεί να το περιορίσει μόνον έτσι αυτό.
Επίσης εαν θέλουν να "απομονώσουν" τις γυναίκες από κάποια κατηγορία, μπορούν να βγάλουν και κάποιες θέσεις με ειδικότητες που αποκτήθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως και παλαιότερα.(όπου και τα άτομα από Ειδικές Δυνάμεις έχουν τέτοιες ειδικότητες

Υ. Γ. Χωρίς δόση μισογυνισμού η τελευταία μου πρόταση, η οποία βέβαια έχει υπόσταση καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι το Λιμενικό είναι υπερπλήρες από γυναίκες και προσωπικά μπορεί να το περιορίσει μόνον έτσι αυτό.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Ποιος κυριος ξέρεις να απαντησει αν παίρνω τα μόρια ε. δ... έχω απολυτηριο που λέει ειδικότητες: Σκοπευτής/πυροβόλητης πυροβολικού μαχης - Πεζοναυτης. Πέρασα Πεν στη 32ταξ/ΠΝ στο Βόλο.
Σε τηλέφωνα που εκανα δεν μου το σιγουρεψαν αλλά ήταν θετικές οι απαντήσεις τους.
4 και σήμερα Γιάννη90... Χαχα μην ξεχνιομαστε
Σε τηλέφωνα που εκανα δεν μου το σιγουρεψαν αλλά ήταν θετικές οι απαντήσεις τους.
4 και σήμερα Γιάννη90... Χαχα μην ξεχνιομαστε
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Πρέπει να πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για να πάρεις πιστοποιητικό που υπηρέτησες για χρίση ως δικαιολογητικό σε προκήρυξη. Τώρα από εκεί και πέρα δεν νομίζω να έχει μοριοδότηση για ειδικότητες, εκτός αν απολύθηκες με κάποιο βαθμό (π. Χ δεκανέας, λοχίας). Σίγουρα όμως θα ισχύει η μοριοδότηση για ειδικές δυνάμεις γενικά. Μια ερώτηση, γιατί μετράτε μέρες ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι; 

Το ότι πιστεύετε τις ημερομηνίες που σας λένε εδώ μέσα είναι απίστευτο ποσό βλακεία υπρχει... εδώ ο αναμενων έδινε ημερομηνίες από τα Χριστούγεννα και countdown. μιλαμε για πολύ βλακεία εδώ μέσα
Τον γιαννη 1990 πειραζω. Δες τα ποστ του , ... Συμφωνα με αυτον τοσες μεινανε. Δεν τον λέω για μοριοδοτηση. Απλα ειναι κριμα να μην κανω τα χαρτια μου στην κατηγορια ειδικων δυναμεων απ τη στιγμη που ειχα περασει την εκπαιδευση των πευζοναυτων... ΠΑΝΤΩΣ τα αθληματα των ε. Δ. Συμφωνα με την προκυρηξη του 2015 ειναι σχετικα ευκολα θα ελεγα. Εσεις?
35MK έγραψε:Πρέπει να πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για να πάρεις πιστοποιητικό που υπηρέτησες για χρίση ως δικαιολογητικό σε προκήρυξη. Τώρα από εκεί και πέρα δεν νομίζω να έχει μοριοδότηση για ειδικότητες, εκτός αν απολύθηκες με κάποιο βαθμό (π. Χ δεκανέας, λοχίας). Σίγουρα όμως θα ισχύει η μοριοδότηση για ειδικές δυνάμεις γενικά. Μια ερώτηση, γιατί μετράτε μέρες ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι;
Μην δίνεις σημασία. Είναι ο συγκεκριμένος τύπους που εδώ και 1 χρόνο μετράει μέρες. Άλλοτε εμφανίζεται ως "Αναμένων" άλλοτε ως Γιάννης και πάει λέγοντας. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ζούνε με αυταπάτες!
Ναι ρε παιδιά τι παίζει με τις μέρες που μετράτε; Πείτε και σε εμάς να χαρούμε..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
http://www.hcg.gr/node/19971
Τεχνικές Προδιαγραφές Εξαρτήσεων 255 ΔΟΚ. Λ/Φ
Τεχνικές Προδιαγραφές Εξαρτήσεων 255 ΔΟΚ. Λ/Φ
https://www.facebook.com/292582594513653/posts/638191943286048/
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-limeniko-kleidose-i-prokiryxi-ton-monimon
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης