Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Καλησπέρα μάγκες.3.Επειδή είδα κάτι σχετικά με τριτεκνία και μπερδέυτηγκα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι και θα εκτιμήσω την απάντηση σας εσείς που ξέρετε και 5 πράγματα παραπάνω. Έχω απολυτήριο 14,2...proficiency αγγλικά, δίπλωμα μηχανής και αυτοκινήτου... Ειδικές δυνάμεις, είμαι τρίτεκνος και 21 χρονών. Αν τα έκανα σωστά συγκεντρώνω 2.820... 1. Μπαίνω σε υποτιθέμενες προκηρύξεις 500 θέσεων; Παρακαλώ απαντήστε θα με βοηθήσει η γνώ μη σας... 2. Επίσης σπουδάζω γυμναστική ακαδημία αν αυτό λέει κάτι.

1. Ναι μπαίνεις άνετα
2. Δεν λέει κάτι αυτό
3. Για τριτεκνία έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα ποιοι παίρνουνε τα μόρια

Λακεδαιμόνιος

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Άρα Greek για να δω αν κατάλαβα καλά εγώ που είμαι 21 και έχω 2 αδερφές και σπουδάζω πιάνομαι κανονικά και παίρνω τα μόρια έτσι; Τα οποία είναι 200 ε; Φίλε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε ότι λέει το κείμενο νομίζω ότι τα λέει αρκετά αναλυτικά και τα μόρια είναι 200
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

1000 ατομα θα παρει μαγκες και θα δικαιωθω λεια συντομως! Το καλο ειναι οτι πρςτα θα παρει 600 πολιτες στην πυροσβεστικη οποτε τα μεγαλα απολυτηρια θα φυγουν και πιστευω εστω και λιγο να πεσουν οι βασεις!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Βασίλη
gunner

Δημοσίευση από gunner »

Μακαρι ρε φιλε να παρει τοσους που λεσ... Γτ αλλιως δε βλεπω να μπαινω... Εχεις ακουσει κτ και λες για 1000 ατομα... ;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Προσωπικα ναι. Να μας πει ο Βασίλης γιατι τον ακουω πολυ σιγουρο, εγω το ακουω απο ε. Φ και εναν υπαστυνόμο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Προσωπικα ναι. Να μας πει ο Βασίλης γιατι τον ακουω πολυ σιγουρο, εγω το ακουω απο ε. Φ και εναν υπαστυνόμο

Eγκυρότατες πηγές, πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον... Εικόνα κάθε χρόνο μπαίνουνε άτομα εδώ μέσα και γράφουνε " πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και ο σκοπός είπε ότι θα πάρει 2000 ειδικούς φρουρούς " ρε παιδιά κάθεστε και πιστεύετε τον κάθε άσχετο; Επειδή είναι στην αστυνομία γνωρίζει τι γίνεται με τις προκηρύξεις;

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikoslok »

Greek_Army έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Προσωπικα ναι. Να μας πει ο Βασίλης γιατι τον ακουω πολυ σιγουρο, εγω το ακουω απο ε. Φ και εναν υπαστυνόμο

Eγκυρότατες πηγές, πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον... Εικόνα κάθε χρόνο μπαίνουνε άτομα εδώ μέσα και γράφουνε " πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και ο σκοπός είπε ότι θα πάρει 2000 ειδικούς φρουρούς " ρε παιδιά κάθεστε και πιστεύετε τον κάθε άσχετο; Επειδή είναι στην αστυνομία γνωρίζει τι γίνεται με τις προκηρύξεις;

αυτα λεω και εγω Γρεεκ αλλα σε μερικους δεν αρεσει Αλλα Να πεις που στην ουσια Τι με νοιαζει εμενα απλα για μερικα παλικαρια που καθονται και ακουνε Τον καθε @@@@ Ουτε ο ιδιος ο αρχηγος δεν ξερει ακομα ποσα θα παρει και ξερει Ο υπαστυνομος...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είχε ξαναειπωθεί κάτι τέτοιο στο φόρουμ

Mετάταξη από ΕΠΟΠ στην ΕΛ. ΑΣ;

Φυσικά το θέμα είχε κλειδωθεί
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Και καλα λενε πως η τρωικα θελει να διωξει το 30% το προσωπικο τον ενοπλων δυναμεων και αυτους θα τους πανε μεταταξη στο υπουργειο προστασιας του πολιτη οπως τους αγροφυλακες που τους πηγανε αλλου κατι τετοια μου λεγε... τελος παντων θα δειξει
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κατ' αρχην οι αγροφυλακες δεν ανηκουν στις ενοπλες δυναμεις κ δευτερον ακομα ειναι αγροφυλακες δεν τους μετεταξαν πουθενα το πολυ πολυ να τους κανουν δασοφυλακες. Μου αρεσει που εβγαλες και το ποσοστο.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Για 500 ατομα θα βγει προκυρηξη και τα μορια θα ειναι τα ιδια πανω κατω για να μη πω οτι θα αυξηθουν κιολας. Τι 1000 ατομα λετε μερικοι οτι θα παρει και θα πεσουν τα μορια και ενα σωρο ασυναρτησιες; Προσγιωθειτε στην πραγματικοτητα, εχετε καταλαβει σε τι καιρους ζουμε; Μπορει να μην αρεσουν σε μερικους αυτα που λεω αλλα εγω δεν προκειται να σας χαιδεψω τα αυτια οπως μερικοι μερικοι που λενε οτι θα παρει 1000 ατομα και τα μορια θα πεσουν και εχει σαν πηγη τον υπασυνομο η τον φρουρο. Ελεος δλδ με ορισμενους εδω μεσα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Τα ειπαμε Σωτο 1,2,3 τα βλεπω και γελαω με αυτα ου γραφουν μερικοι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Σωτηρη εισαι απο αυτους που εχουν βυσμα και τους λενε ποσα ατομα θα παρουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες