καπως ετσι!basilis.lok έγραψε:Αν ειναι ετσι οπως λεμε τοτε με 2350 ειναι απο τους τελευταιους επιλαχον!

καπως ετσι!basilis.lok έγραψε:Αν ειναι ετσι οπως λεμε τοτε με 2350 ειναι απο τους τελευταιους επιλαχον!
δεν μηλαμε με σιγουρια εδω να θυμασαι!asimike έγραψε:χμμ, εισαι σιγουρος για αυτο π λες;basilis.lok έγραψε:Αν ειναι ετσι οπως λεμε τοτε με 2350 ειναι απο τους τελευταιους επιλαχον!
κατσε ρε μαν. Και που ξερεις οτι αυτη δεν ειναι ισοψηφια στην 100 και στην 101 θεση και μεχρι την 120 να μην υπηρχε αλλη ισοψηφια;μανωλης έγραψε:Φιλε δημητρη με τα 2350 μορια εσυ και ο αλλος ειστε οι 2 τελευτεοι επιλαχωντες στην α κατηγωρια. Δηλαδη αφου η απερνει 30% επιλαχωντες δηλαδη 120 ατομα, πατε για κληρωση για το ποιος θα ειναι ο 119 και ποιος ο 120.
asimike έγραψε:κατσε ρε μαν. Και που ξερεις οτι αυτη δεν ειναι ισοψηφια στην 100 και στην 101 θεση και μεχρι την 120 να μην υπηρχε αλλη ισοψηφια;μανωλης έγραψε:Φιλε δημητρη με τα 2350 μορια εσυ και ο αλλος ειστε οι 2 τελευτεοι επιλαχωντες στην α κατηγωρια. Δηλαδη αφου η απερνει 30% επιλαχωντες δηλαδη 120 ατομα, πατε για κληρωση για το ποιος θα ειναι ο 119 και ποιος ο 120.
g_tanasis έγραψε:asimike έγραψε:κατσε ρε μαν. Και που ξερεις οτι αυτη δεν ειναι ισοψηφια στην 100 και στην 101 θεση και μεχρι την 120 να μην υπηρχε αλλη ισοψηφια;μανωλης έγραψε:Φιλε δημητρη με τα 2350 μορια εσυ και ο αλλος ειστε οι 2 τελευτεοι επιλαχωντες στην α κατηγωρια. Δηλαδη αφου η απερνει 30% επιλαχωντες δηλαδη 120 ατομα, πατε για κληρωση για το ποιος θα ειναι ο 119 και ποιος ο 120.
σωστος. Εγω είμαι στην 134 α/α με 2380 μόρια. Θα πηγαίνατε ρε παιδιά στη Αθήνα για μία κλήρωση πού ουτε σε ποια θέση θα σας οδηγούσε δε θα ξέρατε;
δηλαδη απο την 181 μεχρι την 134 υπαρχει διαφορα 30 μοριων και δηλαδη αναμεσας ειναι περιπουg_tanasis έγραψε:asimike έγραψε:κατσε ρε μαν. Και που ξερεις οτι αυτη δεν ειναι ισοψηφια στην 100 και στην 101 θεση και μεχρι την 120 να μην υπηρχε αλλη ισοψηφια;μανωλης έγραψε:Φιλε δημητρη με τα 2350 μορια εσυ και ο αλλος ειστε οι 2 τελευτεοι επιλαχωντες στην α κατηγωρια. Δηλαδη αφου η απερνει 30% επιλαχωντες δηλαδη 120 ατομα, πατε για κληρωση για το ποιος θα ειναι ο 119 και ποιος ο 120.
σωστος. Εγω είμαι στην 134 α/α με 2380 μόρια. Θα πηγαίνατε ρε παιδιά στη Αθήνα για μία κλήρωση πού ουτε σε ποια θέση θα σας οδηγούσε δε θα ξέρατε;
Έχει γίνει χαμός... Και απ'οτι φαίνεται δεν υπάρχουν μόνο ''στρογγυλά'' απολυτήρια. Δηλαδή σε δέκατα... Δεν είναι το ίδιο 14,5/10 και 14,5/11... Γενικά χαμός!asimike έγραψε:δηλαδη απο την 181 μεχρι την 134 υπαρχει διαφορα 30 μοριων και δηλαδη αναμεσας ειναι περιπουg_tanasis έγραψε:asimike έγραψε:κατσε ρε μαν. Και που ξερεις οτι αυτη δεν ειναι ισοψηφια στην 100 και στην 101 θεση και μεχρι την 120 να μην υπηρχε αλλη ισοψηφια;μανωλης έγραψε:Φιλε δημητρη με τα 2350 μορια εσυ και ο αλλος ειστε οι 2 τελευτεοι επιλαχωντες στην α κατηγωρια. Δηλαδη αφου η απερνει 30% επιλαχωντες δηλαδη 120 ατομα, πατε για κληρωση για το ποιος θα ειναι ο 119 και ποιος ο 120.
50 ατομα! Και συνολικα περνει 120 επιλαχοντες... Συμπερασματα;
...
basilis.lok έγραψε:Αν ειναι ετσι οπως λεμε τοτε με 2350 ειναι απο τους τελευταιους επιλαχον!
dimitris έγραψε:Δεν παιζει να ειναι επιλαχοντες! Ο νουμερο 2 ειναι σειρα μου δοκιμος ειδικων δυναμεων με 3000+ μορια! Οποτε δεν νομιζω η λιστα να ειναι για επιλαχοντες
για τους κατω κατω λεμε!Greek_Army έγραψε:dimitris έγραψε:Δεν παιζει να ειναι επιλαχοντες! Ο νουμερο 2 ειναι σειρα μου δοκιμος ειδικων δυναμεων με 3000+ μορια! Οποτε δεν νομιζω η λιστα να ειναι για επιλαχοντες
αυτό το είπε και ο nikoslok αλλά όσο δεν διαβάζεται τις πίσω σελίδες θα λέτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης