Γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας

Αστυνομία, ειδικοί φρουροί, ΕΚΑΜ, λιμενικό, πυροσβέστες κ.λπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kerveros έγραψε:Ε τί να κάνω, αφού δεν καταλαβαίνεις την αποψή μου με Δυο γραμμές &Βγάζεις ότι συμπέρασμα θες αναγκάζομαι να γράφω έκθεση όπως λες... Αλλά μάλλον τσάμπα κουράζομαι.Πρέπει να'χεις ένα θέμα με τις γυναίκες΄πάντως...

ειδικά με τις γυναίκες στα σώματα ασφαλείας. Όταν βγήκανε τα αποτελέσματα πανηγύριζα που περάσανε τόσες λίγες Εικόνα

Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

'Αρα επειδή πέρασαν λίγες σώθηκε η ελ. Ασ; Μάλλον εσύ τα ισοπεδώνεις τώρα... Στην ασφάλεια όμως Είναι πολύ χρήσιμες ξέρεις... Αυτές οι λίγες που μπήκαν φρουροί Βέβαια δεν θα ξέρουν ούτε ένα όπλο να κρατάνε γιατί δυστυχώς δεν έχουν πάει στρατό... Αλλά αυτή η συζήτηση δεν είναι γι'αυτή τη σελίδα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Kerveros έγραψε:'Αρα επειδή πέρασαν λίγες σώθηκε η ελ. Ασ; Μάλλον εσύ τα ισοπεδώνεις τώρα... Στην ασφάλεια όμως Είναι πολύ χρήσιμες ξέρεις... Αυτές οι λίγες που μπήκαν φρουροί Βέβαια δεν θα ξέρουν ούτε ένα όπλο να κρατάνε γιατί δυστυχώς δεν έχουν πάει στρατό... Αλλά αυτή η συζήτηση δεν είναι γι'αυτή τη σελίδα.

Δεν σώθηκε γιατί έχουνε μπει ήδη αρκετές. Αλλά είναι ένα θετικό βήμα για μένα
Kerveros

Γιατί, επειδή μένουν έγκυες ή γιατί κάποιες πάνε σε γραφεία;'Οπως αντίστοιχα πάνε και αντρες βέβαια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Kerveros έγραψε:Γιατί, επειδή μένουν έγκυες ή γιατί κάποιες πάνε σε γραφεία;'Οπως αντίστοιχα πάνε και αντρες βέβαια...

γιατί δεν κάνουνε για δρόμο. Και στα γραφεία δεν χρειάζεται να είναι 15 άτομα (90% γυναίκες) και με 3-4 γίνεται η δουλειά.Πως να το κάνουμε μερικά θέματα και καταστάσεις οι άντρες μπορούνε να τα χειριστούνε καλύτερα

...
Κerveros

Δημοσίευση από Κerveros »

Φυσικά &Δεν χρειάζονται 15 άτομα στα γραφεία. Για το δρόμο συμφωνώ, αν &Κάποιες εξαιρέσεις υπάρχουν.'Ομως υπάρχουν &Άντρες που δεν κάνουν για δρόμο... Πριν 3 χρόνια ο φιλόλογος που μου'κανε μάθημα ήταν καθηγητής &Στη σχολή αξιωματικών ελ. Ας &Ένας σπουδαστής του έλεγε ότι 'εμένε δε με νοιαζει να πιάσω τους εγκληματίες αλλά να μπω σ'ενα γραφείο να βάζω σφραγίδες'... Στην ασφάλεια όμως οι γυναίκες είναι πάρα πολύ χρήσιμες και πρέπει να υπάρχουν...

sta8hsss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sta8hsss »

Greek_Army έγραψε:
Kerveros έγραψε: Ε τί να κάνω, αφού δεν καταλαβαίνεις την αποψή μου με Δυο γραμμές &Βγάζεις ότι συμπέρασμα θες αναγκάζομαι να γράφω έκθεση όπως λες... Αλλά μάλλον τσάμπα κουράζομαι.Πρέπει να'χεις ένα θέμα με τις γυναίκες΄πάντως...

ειδικά με τις γυναίκες στα σώματα ασφαλείας. Όταν βγήκανε τα αποτελέσματα πανηγύριζα που περάσανε τόσες λίγες Εικόνα

συμφωνω... !ΕικόναΕικόναΕικόνα
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andrikoss »

sta8hsss έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
Kerveros έγραψε: Ε τί να κάνω, αφού δεν καταλαβαίνεις την αποψή μου με Δυο γραμμές &Βγάζεις ότι συμπέρασμα θες αναγκάζομαι να γράφω έκθεση όπως λες... Αλλά μάλλον τσάμπα κουράζομαι.Πρέπει να'χεις ένα θέμα με τις γυναίκες΄πάντως...

συμφωνω... !ΕικόναΕικόναΕικόνα

και εγω Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε:

εγω παντως εριξα βεγγαλικα και αναψα καπνογοναΕικόναΕικόναΕικόνα... Χαμος εγινε σου λεω greek_army. Το ελα να δεις... Κριμα που ελειπες απο το παρτυ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
Kerveros

Δηλαδή ρε παιδιά αν είχατε νε διαλέξετε ανάμεσα σε δυο γυναίκες όπου η μία θα ήταν πωλήτρια με 600 ευρώ μισθό ή 400 ή ακόμα χειρότερα άνεργη &Σε μία που θα ήταν στην ελ. Ας ή π. Σ ή λ. Σ με το 1000άρικο (στο περίπου) στάνταρ κάθε μήνα ποια θα προτιμούσατε; Εκεί μήπως θα κοιτούσατε Το συμφέρον σας &Δεν θα είχατε πρόβλημα; Λέω τώρα...
sta8hsss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Kerveros έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά αν είχατε νε διαλέξετε ανάμεσα σε δυο γυναίκες όπου η μία θα ήταν πωλήτρια με 600 ευρώ μισθό ή 400 ή ακόμα χειρότερα άνεργη &Σε μία που θα ήταν στην ελ. Ας ή π. Σ ή λ. Σ με το 1000άρικο (στο περίπου) στάνταρ κάθε μήνα ποια θα προτιμούσατε; Εκεί μήπως θα κοιτούσατε Το συμφέρον σας &Δεν θα είχατε πρόβλημα; Λέω τώρα...
σαφως και θα Διαλεγαμε την γυναικα με το 1000αρικο... Αλλα δεν εχει σχεση με την δουλεια! Εδω μιλαμε για συνεργασια... Και δεν θα διαλεγα εγω τουλαχιστον γυναικα! ...
Kerveros

Στάθη είσαι μέσα; Γιατί τόσο προληπτικός; Τί φοβάσαι μήπως δε σε καλύψει σε κάποιο περιστατικό ή δεν δράσεις σωστά επειδή θα'χεις το νου σου να την Καλύψεις; Εν μέρη σε καταλαβαίνω, αλλά μην είσαι απόλυτος... Εξαιρέσεις υπάρχουν... Θα μου πεις βέβαια Σιγά μην περιμένεις Να πέσεις στην εξαίρεση... Αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν &Άντρες που μπορεί να Κάνουν βλακεία...

sta8hsss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Kerveros έγραψε: Στάθη είσαι μέσα; Γιατί τόσο προληπτικός; Τί φοβάσαι μήπως δε σε καλύψει σε κάποιο περιστατικό ή δεν δράσεις σωστά επειδή θα'χεις το νου σου να την Καλύψεις; Εν μέρη σε καταλαβαίνω, αλλά μην είσαι απόλυτος... Εξαιρέσεις υπάρχουν... Θα μου πεις βέβαια Σιγά μην περιμένεις Να πέσεις στην εξαίρεση... Αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν &Άντρες που μπορεί να Κάνουν βλακεία...

μαζι σου... Υπαρχουν και αντρες οπως λες... Αλλα οσοι ειναι οι αντρες που θα κανουν την βλακεια τοσες ειναι και αντιστοιχα οι γυναικες που δεν θα την κανουν! Τεσπα ολα αυτα ειναι υποθεσεις... Δεν περναει απο το χερι μας!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Περνάει από αλλονών τα χέρια και η αύξηση μορίων σε κατηγορίες που οι γυναίκες δεν μπορούνε να μοριοδοτούνται τα λέει όλα ...
Kerveros

Τί να πω ρε παιδιά... Πάντως από προσωπική εμπειρία νομίζω ήταν καλύτερα πριν με την ποσόστωση... Τελικά και που έριξα με πιστόλι και με MAG 7,62 και φυσικά με Μ16-Α2 και Μ4 δυστυχώς δεν έφτασε για να μπω ελ. Ας και μου έμεινε μόνο η εμπειρία... Αλλά έχουν μπει όντως πάρα πολλές γυναίκες και κάπου χάθηκε η ισορροπία. Εγώ προσωπικά δεν θελω ν'αλλάξω φύλλο. Κάποιες πάνε να το παίξουν άντρες πηγαίνοντας κόντρα Στην ίδια μας τη φύση. Ή με δέχονται κάπου με τις ιδιαιτερότητες του φύλλου μου ή ας μεριμνήσουν οι ίδιοι για το που θα με βάλουν.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες