Εντάξει ρε κοπέλα μου αλλα δεν μπορει απο τις 10 δουλειες που πηγες και στις 10 να εγινε αυτο ετσι; Δεν μπορουμε να το πουμε εμεις γιατι δεν σε ξερουμε, αλλα αναρωτησου μονη σου αν οντως εγιναν ετσι τα πραγματα. Μην νιωθεις ασχημα, γιατι ειναι ενα υπαρκτο φαινομενο... Εδω και παρα πολλα χρονια. Απλα αν εσυ εχεις σεβασμο στον εαυτο σου τοτε θα κάνεις και τους άλλους να σε σεβαστούν και ας κοιμάσαι και στο ιδιο δωμάτιο με 800 αντρες. Αυτη ειναι η γνωμη μου!Rania_23 έγραψε:Επειδη το θεμα αυτο ανοιξε εξ΄αιτιας μου και δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε αυτο το forum και επισης επειδη νιωθω ασχημα θα ηθελα σας παρακαλω να σταματησει να συζητιεται. Το μονο που ειπα εγω ειναι οτι επειδη αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα με τους αντρες οχι επειδη προκαλω αλλα επειδη απλως τυχαινει, και επειδη ειμαι παντρεμενη και πιστευω οτι στο στρατο εχουν ενα σεβασμο για το θεσμο της οικογενειας απλα γι΄αυτο πιστευω οτι θα ειναι καλα για μενα εκει. Αυτα και ελπιζω να μην συνεχιστει το θεμα κι αναγκαστω να φυγω απο το forum γιατι μου αρεσει εδω και δεν θελω.
Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Ρε με δουλευετε; Τι αλλα θα διαβασω; Αρα δηλαδη κ... Τριβεται η κοπελα! Κ μας λεει ψεμματα οτι δεν της αρεσει κ μας το παιζει σιγανοπαπαδια... Μαλιστα! Τι εχει να κερδισει απο μας λεγοντας μας ψεμματα; Αρα κουκλα μου εισαι μαζοχα, ψυχολογικα αρρωστη, ψωναρα... Ειναι κατι αλλο ρε παιδια; Κακως που το ανεφερες κουκλα μου διοτι δυστυχως οπως βλεπεις το παρεξηγησαν... Βλεπεις υπαρχουν κ κακοπροαιρετοι ανθρωποι
Dum spiro spero
Μάγκες έχουμε ξεφύγει απο το θέμα.
ΥΓ :anna.nikos ούτε εγώ το λέω ειρωνικά. Άστο δεν πειράζει.
ΥΓ :anna.nikos ούτε εγώ το λέω ειρωνικά. Άστο δεν πειράζει.
ΙΛΛΙ μου ελπίζω αυτο να μην αναφέρεται σε εμενα... Εγω ειπα την γνωμη μου οπως το βλέπω εγω... Και δεν την επέβαλα σε άλλον.illy έγραψε:Ρε με δουλευετε; Τι αλλα θα διαβασω; Αρα δηλαδη κ... Τριβεται η κοπελα! Κ μας λεει ψεμματα οτι δεν της αρεσει κ μας το παιζει σιγανοπαπαδια... Μαλιστα! Τι εχει να κερδισει απο μας λεγοντας μας ψεμματα; Αρα κουκλα μου εισαι μαζοχα, ψυχολογικα αρρωστη, ψωναρα... Ειναι κατι αλλο ρε παιδια; Κακως που το ανεφερες κουκλα μου διοτι δυστυχως οπως βλεπεις το παρεξηγησαν... Βλεπεις υπαρχουν κ κακοπροαιρετοι ανθρωποι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καλησπερα illy, τι νεα;
Μην το συζητας αλλο το θεμα. Δηλωσα στρατο για τα λεφτα επρεπε να ειχα πει να τελειωνουμε. Τι την ηθελα την ειλικρινεια!
[xx (Χαχαχα! Ευχαριστω παντως για την υποστηριξη.

[xx (Χαχαχα! Ευχαριστω παντως για την υποστηριξη.
-
- Στρατηγός
Και κατι τελευταιο: Υπαρχουν ξεχωριστοι κοιτωνες για αντρες κ για γυναικες οποτε θα κοιμαται με γυναικες...
Υγ: Ρατα μου, αν το θεωρεις μ... Ες τοτε μη τα διαβαζεις κ μην συμμετεχεις στη συζητηση καλε μου... Εγω το θεωρω πολυ σημαντικο!
Υγ: Ρατα μου, αν το θεωρεις μ... Ες τοτε μη τα διαβαζεις κ μην συμμετεχεις στη συζητηση καλε μου... Εγω το θεωρω πολυ σημαντικο!
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Διάβασα να δω τι το τόσο σημαντικό λέτε και εξέφρασα την άποψη, δεν μπήκα στον κόπο να συμμετάσχω στην συζήτηση σας, έναν σχολιασμό έκανα και τίποτα άλλο.
-
- Στρατηγός
Οχι ρανια, ανοιξες ενα θεμα που το αντιμετωπιζουν πολλες γυναικες στον εργασιακο τους χωρο... Ας γινει ξεχωριστη ενοτητα, θα ηταν ενδιαφερον να ειπωθουν διαφορες αποψεις... Οπως το ιδιο μπορει να συμβει κ σε αντρες...
Dum spiro spero
ΙΛΛΙ μου επειδη καταλαβαινω ολες οι σποντες οτι πηγαινουν για εμενα... Πρεπει να απαντησω τα εξης:illy έγραψε:Και κατι τελευταιο: Υπαρχουν ξεχωριστοι κοιτωνες για αντρες κ για γυναικες οποτε θα κοιμαται με γυναικες...
1) Δεν εχω "πληρη επαφη με το θεμα", ανα πας λιγο πιο πάνω θα το καταλαβεις
2) Ειμαι εντελως αντιθετη στο αντιομετωπίζουν τις γυναικες αντιεπαγγελματικά οτι δουλεια και αυτες να κάνου, απο καθαρίστριες μεχρι και καθηγήτριες πανεπιστημιου.
3) Θεωρω ζωο το ειδος του αντρα που βλέπει μια γυναικα και την αντιμετωπίζει έτσι
ΑΛΛΑ
μου φαινεται και εντελως περιεργο το γεγονός οτι οπου πηγαινε της την πέφτανε! Ετσι για το τιποτα δεν ειχε ας πουμε τι να κάνει σήμερα και την Επεφτε πχ στη Μαρίνα.
συμφωνω οτι ο ιδιωτικος τομέας ειναι γεμάτος από καθίκια, αλλα δεν ειναι ολοι έτσι! Αν μου ελεγε αλλαξα 10 δουλειες και στις 3 μου την πέσανε θα εβριζα τον καθε μαλ. Αλλα οχι 10/10.
Τέλος θα το ξαναπω οτι ειμαι της γνωμης πως αν σεβεσαι τον εαυτο σου θα σε σεβαστουν και οι άλλοι γιαυτο έφερα και το παραδειγμα να κοιμηθεις στον ιδιο χωρο με 800 αντρες... Ηξερα οτι εχουν ξεχωριστους κοιτωνες για τις γυναικες, απλα σαν παραδειγμ. Το ειπα. Αυτη ειναι η γνωμη μου και μόνο. Δεν την ξέρω τι κοπέλα για να την κρινω προσωπικα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 57
illy έγραψε: Ρε με δουλευετε; Τι αλλα θα διαβασω; Αρα δηλαδη κ... Τριβεται η κοπελα! Κ μας λεει ψεμματα οτι δεν της αρεσει κ μας το παιζει σιγανοπαπαδια... Μαλιστα! Τι εχει να κερδισει απο μας λεγοντας μας ψεμματα; Αρα κουκλα μου εισαι μαζοχα, ψυχολογικα αρρωστη, ψωναρα... Ειναι κατι αλλο ρε παιδια; Κακως που το ανεφερες κουκλα μου διοτι δυστυχως οπως βλεπεις το παρεξηγησαν... Βλεπεις υπαρχουν κ κακοπροαιρετοι ανθρωποι
βρε ιλλι γιατι βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου; Δεν ειπαμε οτι τα λεει ψεμματα, οπως λεει η μαρινα ο καθενας λεει την αποψη του
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Μα τι λες τωρα; Θεμα; Αν δεν κουνησεις την ουρα σου τιποτα δε γινεται. Σωστα; Λες να με κοψουν στις υγειονομικες επειδη εχω ουρα; Δεν το αναφερει στην προκυρηξη.
Σοβαρα τωρα συμφωνω, πρεπει να υπαρχει κι ενα τετοιο θεμα στο φορουμ.

Σοβαρα τωρα συμφωνω, πρεπει να υπαρχει κι ενα τετοιο θεμα στο φορουμ.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 57
Μαρίνα1 έγραψε:ΙΛΛΙ μου επειδη καταλαβαινω ολες οι σποντες οτι πηγαινουν για εμενα... Πρεπει να απαντησω τα εξης:illy έγραψε:Και κατι τελευταιο: Υπαρχουν ξεχωριστοι κοιτωνες για αντρες κ για γυναικες οποτε θα κοιμαται με γυναικες... Υγ: Ρατα μου, αν το θεωρεις μ... Ες τοτε μη τα διαβαζεις κ μην συμμετεχεις στη συζητηση καλε μου... Εγω το θεωρω πολυ σημαντικο!
1) Δεν εχω "πληρη επαφη με το θεμα", ανα πας λιγο πιο πάνω θα το καταλαβεις
2) Ειμαι εντελως αντιθετη στο αντιομετωπίζουν τις γυναικες αντιεπαγγελματικά οτι δουλεια και αυτες να κάνου, απο καθαρίστριες μεχρι και καθηγήτριες πανεπιστημιου.
3) Θεωρω ζωο το ειδος του αντρα που βλέπει μια γυναικα και την αντιμετωπίζει έτσι
ΑΛΛΑ
μου φαινεται και εντελως περιεργο το γεγονός οτι οπου πηγαινε της την πέφτανε! Ετσι για το τιποτα δεν ειχε ας πουμε τι να κάνει σήμερα και την Επεφτε πχ στη Μαρίνα.
συμφωνω οτι ο ιδιωτικος τομέας ειναι γεμάτος από καθίκια, αλλα δεν ειναι ολοι έτσι! Αν μου ελεγε αλλαξα 10 δουλειες και στις 3 μου την πέσανε θα εβριζα τον καθε μαλ. Αλλα οχι 10/10.
Τέλος θα το ξαναπω οτι ειμαι της γνωμης πως αν σεβεσαι τον εαυτο σου θα σε σεβαστουν και οι άλλοι γιαυτο έφερα και το παραδειγμα να κοιμηθεις στον ιδιο χωρο με 800 αντρες... Ηξερα οτι εχουν ξεχωριστους κοιτωνες για τις γυναικες, απλα σαν παραδειγμ. Το ειπα. Αυτη ειναι η γνωμη μου και μόνο. Δεν την ξέρω τι κοπέλα για να την κρινω προσωπικα.
μαρινα1 με καλυψες απολυτα. Αυτο λεω και εγω και ολοι μα ολοι βαλθηκαν να με φανε!
-
- Στρατηγός
Οχι μαρινακι μου, καμια σποντα σε σενα
ειναι δυνατον σε σενα;
απλα το θεωρω τεραστιο θεμα την σεξουαλικη παρενοχληση στον εργασιακο σου χωρο κ δυστυχως ειναι παρεξηγησιμο

Dum spiro spero
Εγω σε καμία περιπτωση δεν λεω οτι λεει ψεμματα... Γιατι ουτε μας ξερει ουτε θα την μαθουμε, λεω ομως οτι ειναι πολυ περιεργο και λεω μονο τις αμφιβολίες τις δικές μου... Εσεις μπορει να την γνωρίζετε καλυτερα την κοπέλα, εγω δεν ηθικολογω γιατι κανενας δεν ειναι πιο ηθικος απο τον άλλο. Εκφραζω μονο αμφιβολίες για τον τροπο που εισέπραξε κάποια πραγματα, οπως ενα κοπλιμέντο κααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Ρανια ωραιο αυτο που ειπες με την Ουρα μονο αυτο δεν εχουν βρει σαν αφορμή να μς κόψουν μεχρι τωρα... Γελασα πολυ! Χαχαχα
Εντάξει χαρα μου ολα καλά απλα δεν ηθελα να νομισει κανενας οτι εκφράζομαι επι προσωπικού. Κανενας δεν ξέρει κανεναν μας για να το κάνει αυτο! Φιλακια ζουζουνα.illy έγραψε:Οχι μαρινακι μου, καμια σποντα σε σενα:-) ειναι δυνατον σε σενα;:-) απλα το θεωρω τεραστιο θεμα την σεξουαλικη παρενοχληση στον εργασιακο σου χωρο κ δυστυχως ειναι παρεξηγησιμο:- (
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες