Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)
ΦΙΛΕ ΦΑΝΗ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Μ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑ ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΗ. (12 400) κ η εκτιμηση τ παραπανω φιλου ειναι 'σχετικη'... ; (11 000) ... Επειδη αν παει πανω απο 12 δν μπαινεις; ... δν το καταλαβαινω... Μια προσωπικη εκτιμηση εκανα τν οποια χαρακτηρισες απλα επειδη δν ς βολευει... Τεσπα ς ευχομαι μεσα απο την καρδια μ ν περασεις εκει οπου θες γιατι το 8ες τοσο πολυ... Καλη επιτυχια κ παντα φιλικα

Μαλλον παρερμηνευτηκαν αυτα που ειπα... Δεν ειχα καμια διαθεση να "διαλεξω"καμια εκτιμηση, απλα ετσι οπως το ειπες μου φανηκε σαν κατι ανωριμα ατομα που ακους να λενε στανταρε βασεις χωρις να εχουν βγει καν οι βαθμολογιες... Μαλλον καταλαβα λαθος, συγνωμη...
Φιλε μ ειναι τ αγχος που εχουμε για τ αν θα μπουμε... Ευχομαι ν τ καταφερουμε κ ν τ πουμε κ απο κοντα... Ν σαι καλα κ καλη επιτυχια
Ολο υποθέσεις ειστε... Και εγω ενδιαφερομαι για σμυ παιδες... Αλλα μν τσακωνεστε για ***** ... Παντα φιλικα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
2,5 χιλιάρικα Κόσμος για ούτε 300 θέσεις...
Αχ ρε παιδια κ εγω για σμυ ενδιαφερομαι απο το γυμνασιο κιολλας ελεγα εγω 8α παω σμυ, εχω τοσσο παθος με τον στρατο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορεσω να πιασω τα μορια γιατι δεν εγραψα καθολου καλα οσο ηθελα... Πολυ πατο επιασα οποτε με βλεπω εποπ γιατι αποκλειεται να ξαναπερασω την φρικη των πανελλαδικων. Μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα γενικα για τα ποσσα μορια βγαλαμε; Κ ξερει κανεις ποτε ειναι τα αθληματα; Εγω που ξερω παιδια που μπηκαν περυσι (ΤΙ ΤΥΧΕΡΑΑΑΑΑ) μου ειπαν οτι αρχιζαν απο 1 ιουλιου με αλφαβητικη σειρα κ οτι αν εχω βγαλει 10000 μορια τοτε να παω στα αθληματα αλλιως τσαμπα θα παω! Ουφφφφφφ, τι βασανο κ αυτο...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Aυτο το διαβασες καπου η λες οτι να ναι; Γιατι εγω που ασχολουμαι ειδα οτι η ΣΜΥ εχει τη μικροτερη ζητηση απο ολες τις στρατιωτικες σχολεςAlfa-Kappa έγραψε: 2,5 χιλιάρικα Κόσμος για ούτε 300 θέσεις...
Ειδικα φετος φιλε vesst εγω πιστευω οτι εχει αρκετη ζητηση διοτι τ 9 100 αποτελουν κινητρο κ πολο ελξης... Παντως δν πιστευω ν παρει πανω απο 2000 μορια... Καλη επιτυχια ς ολους!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
vesst έγραψε:Aυτο το διαβασες καπου η λες οτι να ναι; Γιατι εγω που ασχολουμαι ειδα οτι η ΣΜΥ εχει τη μικροτερη ζητηση απο ολες τις στρατιωτικες σχολεςAlfa-Kappa έγραψε: 2,5 χιλιάρικα Κόσμος για ούτε 300 θέσεις...
Αν έβλεπες στην σχολή τον πινάκα με τους υποψηφίους θα ήξερες ότι είναι περί τα 2500 άτομα, χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που την έχουν δηλώσει σαν δεύτερη ή τρίτη επιλογη
Γεια σας παιδια δινο φετος μς το 10% για σμυ και εχω 2600 μορια παραπανω απο την περιση βαση... Τι λετε εχω ελπιδες; Ευχαριστω πολλυ...
Πάρα πολλές... !
Παιδιια τι εχετε ακουσει φετος εχει περισοτερη ζητηση η σμυ σε σχεση με περισυ ; Ευχαρισστω πολλυ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Δες τις έχει γραφτεί και στις προηγούμενες σελίδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες