Δικιο εχεις οταν μπω θα το εχω βουλωμενο αλλα εχω τρομερο αγχος.johnnieknoxville έγραψε:Του διπλανού σου χάρη θα του κάνεις και θα τον γλιτώσεις από τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε αφήσει και γενίκα σε βλέπω λίγο τσιτωμένο δεν χρειάζεται. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και με το να είσαι ψαρωμένος αλλα και πολυλογάς δεν θα βοηθηθείς. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σε χρήσουν δικιγόρο στο λόχο σου
Κατάταξη στις στρατιωτικές σχολές (2009)
Πάρε και καμιά καραμέλα για το λαιμό θα χρειαστεί! Και πάνω από όλα να μην πάρεις τίποτα 100% στα σοβαρά η σχολή τους πρώτους μήνες είναι θεατράκι
Οι περισσοτεροι ευελπιδες δεν ειναι προθυμοι να μιλησουν και οταν ρωταει κανενας του λενε θα φας καλα εσυ πως και δινεις τοσες συμβουλες;johnnieknoxville έγραψε:Πάρε και καμιά καραμέλα για το λαιμό θα χρειαστεί! Και πάνω από όλα να μην πάρεις τίποτα 100% στα σοβαρά η σχολή τους πρώτους μήνες είναι θεατράκι
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Γιαννηςς έγραψε:Οι περισσοτεροι ευελπιδες δεν ειναι προθυμοι να μιλησουν και οταν ρωταει κανενας του λενε θα φας καλα εσυ πως και δινεις τοσες συμβουλες;johnnieknoxville έγραψε:Πάρε και καμιά καραμέλα για το λαιμό θα χρειαστεί! Και πάνω από όλα να μην πάρεις τίποτα 100% στα σοβαρά η σχολή τους πρώτους μήνες είναι θεατράκι
Συμβουλες σου δινει, δε σε τρωει. Χαλαρωσε και ακουσε τον, κατι παραπανω θα ξερει
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Δεν είναι κακό να έχεις μια μικρή πληροφόριση και εξάλλου αν είναι να παραιτηθείς θα παραιτηθείς και το Στρατηγό να έχεις πατέρα.
Δικιο εχεις ολο ***** σε ρωταω. Καλυτερα να σε Αφησω σε επρηξα ισως συναντηθουμε μεσα γιατι εχω πολυ καλη σειρα μπορει να σε εχω και 4ετη.johnnieknoxville έγραψε:Δεν είναι κακό να έχεις μια μικρή πληροφόριση και εξάλλου αν είναι να παραιτηθείς θα παραιτηθείς και το Στρατηγό να έχεις πατέρα.
Ευχαριστούμε πολύ Κύριε Δεκανέα για τις συμβούλες! Μια απορία που εχω είναι δυσκολο γα καποιον που είναι στην ηλικία σας να ειναι στην σχολή σαν πρωτοετης; Εννοω την αντιμετώπιση που θα έχει απο τους συμμαθητές του και βεβαια τους ανωτέρους του...
Δεν σε κατάλαβα αρχηγέ μπορείς να ξανακάνεις την ερωτησή σου;
Για να σας μιλήσω ανοιχτα Κύριε Δεκανέα ειμαι στην ηλικία σας αλλα φέτος μπαίνω στην σχολή σαν πρωτοετής! Απλά θέλω να μάθω εαν είναι ιδια η αντιμετώπιση απο τους συμμαθητές μου και απο τουυς ανωτέρους μου.
Οχι οτι θα με αποτρεψει να παραστώ στις 10/9 απλα θα ήθελα να γνωριζω εαν βεβαια μπορείτε και εσείς να μου πείτε.
Οχι οτι θα με αποτρεψει να παραστώ στις 10/9 απλα θα ήθελα να γνωριζω εαν βεβαια μπορείτε και εσείς να μου πείτε.
Κοιτα τον πρωτο καιρο σιγουρα θα σου φαινεται περιεργο που θα πρεπει να μιλας στον πληθυντικο σε ατομα που σε περνανε μονο 3 χρονια ή ακομα και 1, ομως ετσι ειναι ο στρατος και κοιταει τους βαθμους και οχι ηλικιες! Παντως μην το σκεφτεσαι ετσι παρτο χαλαρα και θα δεις οτι σαν 1ετης θα εχει και πολυ χαβαλε αναλογα και με το διπλανο σου βεβαια...
Εισαι απο ΣΜΥ; Σαφως και δεν πρεπει να περιμενεις διαφορετικη αντιμετωπιση γιατι αυτο θα προκαλει αρνητικα σχολια και απο τους προισταμενους σου αλλα κυριως απο τους συμμαθητες σου. Θα πρεπει με τη σταση σου να κερδισεις αυτη τη διαφορετικη αντιμετωπιση που καταλαβα οτι περιμενεις να εχεις ενδεχομενως
Να σας ρωτησω και κατι αλλο ξερετε ποτε θα βγει η σχετικη ανακοινωση που θα λεει ποτε μπαινουμε μεσα και επισημα αν και η σελιδα καπου γραφει οτι η βασικη ειναι απο 10 μεχρι 9 οκτ.
Σας Ευχαριστώ πολυ Κυριε Δεκανέα και συγνώμ για τον χρόνο σας! Ελπίζω ο διπλανός μου να με βοηθήσει να γινω σωστος αξιωματικός και ας μην εχει χαβαλε (οχι βεβαια πως θα με πείραζε να συμβάδιζαν και τα 2). Καληνυχτα σας ελπίζω να σας πετύχω στην σχολη εξαλλου σεν θα είναι και δυσκολο να με βρείτε
και παλι σας ευχαριστώ!

Οχι δεν προέρχομαι απο σχολη στρατιωτικη. Η αλήθεια είναι πως περιμενα χειροτερη αντιμετώπιση απο τους υπολοπους...
Η καταταξη σας θα γινει στις 10 σεπ και ειναι τελεσιδικο οσο για τη βασικη σας εκπαιδευση δεν ξερω ακομα ποσο θα κρατησει. Μην αγχωνεσαι με την καταταξη ειναι ωραια εμπειρια και θα τη θυμασαι ευχαριστα για παντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης