Κούρεμα στο στρατό: Ανάγκη ή κόμπλεξ;
Πρωτον υπηρετησα κυριε βαλερεφοντη και αρα το μετρο με αφορουσε και δευτερον το σωστο λεω και αυτο που τα στελεχοι σας φοβουντε να σας πουν καταμουτρα, και απλα συνβηβαζοντε θα μπορουσαν να ειναι πιο αγαπιτοι στα στελεχοι οι διοικητες αν ειχαν αποψη και πρωσπαθουσαν να αλλαξυν καπια πραγματα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
KΑι οταν υπηρετουσες δεν κουρευοσουνα; Ή ηασουνα τοσο μαγκας και κυκλοφορουσες με μαλλακι φρανταζα και φαβοριτα μεχρι το σαγονι;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Υπηρετησα προεδρικη φρουρα και μαλιστα ημουν κουρεας (αρα δικαιουμε να εχω αποψη) πρωτον δεν πηρα μορια για καμια προκυρηξη που περνουν πολοι αλλοι γιατι δεν εχει προβλεψει κανεις για τα παιδια της φρουρας ασχετο θεμα αυτο. και δευτερον δεν νομιζω οτι διαφωνουμε αγαπητε βαλερεφοντη ημουν απο τους αγαπημενους στους λοχαγους μου γιατι ακριβως δεν ειχα φαβορητα απλα ειδα οτι πολλα αναξια στελεχοι ειχαν πατημα για να καμπανιαζουν για ενα ποντο μαλλακι οχι μονο εμενα αλλα οσους θελαν να κανουν παρατηρηση καικατα; την γνωμη μου το μαλλακι τους ηταν μια χαρα με καθαρο σβερκο και ολα τα προβλεπε. απλα ειπαμε καποιοι κοπλεξικοι...
ενας λογος που υπηρετησες προεδρικη φρουρα να εισαι αψογος καθ ολα. Δεν ειναι κομψος χαρακτηρισμος περι αναξιων στελεχων απλα εφαρμοζουν τις διαταγες και τιποτε παραπανω. Οταν λεει οτι προβλεπεται το μαλλι ως εκει ειναι ως εκει. Στρατος ειναι και οχι οταηγετησ έγραψε:Υπηρετησα προεδρικη φρουρα και μαλιστα ημουν κουρεας (αρα δικαιουμε να εχω αποψη) πρωτον δεν πηρα μορια για καμια προκυρηξη που περνουν πολοι αλλοι γιατι δεν εχει προβλεψει κανεις για τα παιδια της φρουρας ασχετο θεμα αυτο. Και δευτερον δεν νομιζω οτι διαφωνουμε αγαπητε βαλερεφοντη ημουν απο τους αγαπημενους στους λοχαγους μου γιατι ακριβως δεν ειχα φαβορητα απλα ειδα οτι πολλα αναξια στελεχοι ειχαν πατημα για να καμπανιαζουν για ενα ποντο μαλλακι οχι μονο εμενα αλλα οσους θελαν να κανουν παρατηρηση καικατα; Την γνωμη μου το μαλλακι τους ηταν μια χαρα με καθαρο σβερκο και ολα τα προβλεπε. Απλα ειπαμε καποιοι κοπλεξικοι...
Το πιοι ειναι αξιοι στο ελλαδισταν και πιοι δεν ειναι αφηστε να το κρινει ο κοσμος που εχει περασει απο τον στρατο... Και δεν ζει στα στεγανα του. Δεν μπορει να υπηρετης προεδρικη φρουρα ολοι οι λογαχοι να ειναι 1.80 και πανω και να διοικουν λοχους και να υπαρχουν καπιοι λοχαγοι καθαρα βυσματα στο 1.70 επειδη π. Χ ο πατερας του ηταν ταξιαρχος ας μην αναφερθω σε ονοματα. Οσο για το μαλλακι δεν μπορει να μας φωναζει ο καθενας για το 2 ποντος μαλλακι οταν θυμαμε οταν μου ηρθε το χαρτι να υπηρετησω εγραφε οτι πρεπει να παρουσιαστω αυλονα και το μαλλακι να ειναι μεχρι 2-3 ποντους αν θυμαμε καλα εσεις θα τα ξερετε καλητερα, βεβαια δεν μπορω να πω πως ολα τα στελεχοι και οι διοικητες το κυνηγανε στον ιδιο βαθμο ειναι και καπιοι ωραιοι που δεν ειναι τοσο κολημενοι... Αλλα υπαρχουν πολλοι ψαραδεσ, στον βαθμο να γινονται γραφικοι στους υφισταμενους τουσ. Λες και ο στρατος εκει πασχη στο μαλλι. Ολα τα αλλα τα εχουν λυση τα προβληματα.
Αυτο με το μαλι δεν λεει οι μισοι προβλεπομενοι ι και οι αλοι 8 ποντους μαλι και να σου τη λενε επειδη αυτοι ειχαν τον βαθμο φυσικα
Παιδια ειναι στρατος. Για τον φανταρο θα Το ανεχτει 1 χρονο ενταξη. Ο μονιμος ειναι επιλογη του που εγινε μονιμος. δεν ειναι κουβεντα για τριχες τωρα
Ακριβως το αντιθετο πρεπει να γινει μεγαλε ο φανταρος και να κουρευτει δεν θα μεινει μια ζωη και ας πουμε ειναι μετρο πειθαρχιας (που ειναι λαθος και αυτο δεν κρινεις την πρωσοπικοτητα απο το κουρεμα) ο μονιμος ομως μια ζωη θα ειναι μεσα δεν μπορει να καταπιεζετε για καπιους λαθος λογουσ, μποριε να ειναι επιλογη του οπως λες αλλα πρεπει ο στρατοσνα πηγαινει μπροστα οχι πισω και το θεμα το ανεβασα για να αλλαξει κατι αλλιως δεν θα το εκανα θεμα θα λεγαμε επιλογης τους κι ας προσεχαν, ειναι σαν να λεμε ειναι στραβος ο δρομος και επικυνδηνος και ειναι επιλογη σου να πας βολτα αντι να απαιτεις και να συμετεχεις να φτιαξει ο δρομοσ... Υμαρτον με τις λογικες σασ... Σκεφτειται λιγο...
Απορω βρε παιδια πως κολλατε στο κουρεμα και στις τριχες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
ηγετησ έγραψε:Ακριβως το αντιθετο πρεπει να γινει μεγαλε ο φανταρος και να κουρευτει δεν θα μεινει μια ζωη και ας πουμε ειναι μετρο πειθαρχιας (που ειναι λαθος και αυτο δεν κρινεις την πρωσοπικοτητα απο το κουρεμα) ο μονιμος ομως μια ζωη θα ειναι μεσα δεν μπορει να καταπιεζετε για καπιους λαθος λογουσ, μποριε να ειναι επιλογη του οπως λες αλλα πρεπει ο στρατοσνα πηγαινει μπροστα οχι πισω και το θεμα το ανεβασα για να αλλαξει κατι αλλιως δεν θα το εκανα θεμα θα λεγαμε επιλογης τους κι ας προσεχαν, ειναι σαν να λεμε ειναι στραβος ο δρομος και επικυνδηνος και ειναι επιλογη σου να πας βολτα αντι να απαιτεις και να συμετεχεις να φτιαξει ο δρομοσ... Υμαρτον με τις λογικες σασ... Σκεφτειται λιγο...
ρε ηγέτη εσύ τι σκαλώμα έχεις φάει; Είσαι μόνιμος η θες να γίνεις; Όταν πηγαίνεις σε μια δουλειά και ειδικά αν είσαι μέσα στον στρατό πρέπει να τηρείς του νόμους πως να το κάνουμε; Ήρθες εσύ να ξεκινήσεις την αντεπίθεση; Θα γίνεις το είδωλο όλων των αριστερών;
Καποιος μου ειχε πει οτι τα μαλλια τα κουρευουνε για να μη πιασουνε ψειρες.
συμφωνω απολυτα. Το μουσι ομως ρε παιδια γιατι; Ποιος θα το εξηγησει;
συμφωνω απολυτα. Το μουσι ομως ρε παιδια γιατι; Ποιος θα το εξηγησει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Πρεπει και οι γυναικες να κουρευονται;
Ηγετης χαχαχα ειμαι και αριστερος και καυλοτσολι; χαχαχαχαταιριαζει;
Ηγετη ; Προσεχε τις εκφρασεις σου λιγο
Μέλη σε σύνδεση