Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Τι να σου πω!
50 - 50 οι πιθανοτητες!
Μακαρι παντως!
50 - 50 οι πιθανοτητες!
Μακαρι παντως!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Πρωί-πρωί τίποτε παιδιά ίσως αργότερα.
Αν δεν βγουν και σημερα παμε για 6 με 10 ιουλιου οπως καταλαβαινετε!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 43
εγω πιστευω θα βγουν 6-10 ιουλιου ποιο νωρις λιγο δυσκολο [μακαρι βεβαια να βγουν ποιο νωρις να ξερουμε τι μας γινεταιΔ. Υ. Κ έγραψε:Αν δεν βγουν και σημερα παμε για 6 με 10 ιουλιου οπως καταλαβαινετε!

Παντως μεχρι στιγμης οπως παει η δουλεια δεν το κοβω να εχουμε και σημερα νεα! Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δε νομιζω!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
Καλημερα παιδια! Ξαναπηρα σημερα τηλ στη στρατολογια κ μ ειπαν να παρω 6 ιουλιου... Οποτε καταλαβαινετε... Υπομονη.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
καλησπερα! Εμενα μου ειπαν να επικοινονησω την δευτερα με το στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου εχω μπερδευτει πολυ... Βοηθειααααατινα έγραψε:Καλημερα παιδια! Ξαναπηρα σημερα τηλ στη στρατολογια κ μ ειπαν να παρω 6 ιουλιου... Οποτε καταλαβαινετε... Υπομονη.

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
aggelikhsamos έγραψε:καλησπερα! Εμενα μου ειπαν να επικοινονησω την δευτερα με το στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου εχω μπερδευτει πολυ... Βοηθειααααατινα έγραψε:Καλημερα παιδια! Ξαναπηρα σημερα τηλ στη στρατολογια κ μ ειπαν να παρω 6 ιουλιου... Οποτε καταλαβαινετε... Υπομονη.
εγω που ειχα παρει τις προαλλες μου λενε παρε την παρασκευη η την δευτερα κ πηρα σημερα κ μου λεει 6 ιουλιου... Μας δουλευουν μου φαινεται. Εχω μεσα στο γες εναν γνωστο θα δω μηπως μπορω να μαθω νωριτερα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ρε παιδια γιατι περιμενατε ανακοινωσεις ημερομηνιας σημερα; Ηταν ξεκαθαρο στην προκηρυξη οτι απο τις 6-10 Ιουλιου θα ενημερωνεται ο καθενας με δικη του ευθυνη!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 78
ΔEN EIXAME KANENA NEO ε;EΓΩ TO EIΠA MHN πάρετε THΛ.OYTE THN ΔEYTEPA ΣTA σ. Γ άδικα ΘA πάρετε TA αποτελέσματα ΘA βγουν 6-10 IOYΛIOY ΣTHN ιστοσελίδα TOY γες KAI AN 6 IOYΛIOY ΔEN δει κάποιος TO ONOMA TOY καθώς TO πληκτρολογεί MHN ανησυχεί ΘA βγουν THN επόμενη MEPA ΔEN βάζουν AΠ THN πρώτη MEPA OΛA TA ονόματα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Ποντίκια XAXA
Αφου ρε παιδια λεει η προκηρυξη οτι μεχρι τις 26 θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα για οσους εχουν στειλει σωστα τα χαρτια τους και 6-10 ιουλιου θα βγει το προγραμμα για την συνεντευξη. Γιατι δεν εχει βγει κατι ακομα;
akarnanas έγραψε:Αφου ρε παιδια λεει η προκηρυξη οτι μεχρι τις 26 θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα για οσους εχουν στειλει σωστα τα χαρτια τους και 6-10 ιουλιου θα βγει το προγραμμα για την συνεντευξη. Γιατι δεν εχει βγει κατι ακομα;
Οχι φιλε μου! Μεχρι τις 26 ιουνιου θα ενημερωνοταν η επιτροπη ενδουπηρεσιακα για το ποιοι εχουν στειλει σωστα τα χαρτια τους!
Δηλαδη ουσιαστικα η επιτροπη που ελεγχει καθημερινα το ποιοι εχουν στειλει σωστα και ποιοι οχι τα χαρτια τους θα ενημερωνε μεχρι 26 ιουνιου το ΓΕΣ και απο εκει μετα απο τις 6 μεχρι τις 10 ιουλιου θα ενημερωθει και το κοινο για το αν εχει στειλει σωστα τα χαρτια του!

Γεια σας! Είναι η πρώτη φορά που δίνω και έχω πολύ άγχος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καλη επιτυχία σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης