Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2009)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οσοι ομως εισαστε στο 80% με 2200 μορια + δεν εχετε να φοβηθειτε. Οσον αφορα το 20% εκει τα πραγματα δυσκολευουν δεδομενου οτι παιρνει λιγοτερα ατομα οποτε εκει τα μορια επιτυχιας ειναι περιπου τα 2600 με 2700.

Η προθεσμια υποβολης των αιτησεων ληγει στις 18/5

Καλη επιτυχια σε ολους.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kallitexnis »

Εγώ αναφέρομαι σε όσους δηλώνουν να πάνε μόνιμοι καταδρομείς.
HellenicEagle
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από HellenicEagle »

Εγώ που μίλησα με κάτι παλικαράκια στο τμήμα που είχα πάει για τις σχολές, μου είπαν πως όλοι αυτοί που ήταν εκεί ήταν κυρίως απο Ε. Δ... Και στο τμήμα απο τα 20 άτομα πχ που ήταν μέσα και έξω τα 10+ ήταν Ειδική Φρουροί

HellenicEagle
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από HellenicEagle »

Και όσοι ήταν στα περιπολικά Και στο τρέξιμο όλοι ειδική φρουροί
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

ΔΥΚ, καλά από τα "ΝΕΑ" μη περιμένεις και τίποτα σοβαρό. Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδεια εμαθα οτι ουτε οι μισες αιτησεις απο περσυ δεν εγιναν φετος... Ισχυει; Λετε να πεσουν πολοι οι βασεις;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ηλιας έγραψε:Παιδεια εμαθα οτι ουτε οι μισες αιτησεις απο περσυ δεν εγιναν φετος... Ισχυει; Λετε να πεσουν πολοι οι βασεις;
Μην ακούς τίποτα. Υπάρχει κρίση στην αγορά εργασίας. Το μόνο που ίσως να μειώσει τις αιτήσεις είναι ότι έχει γίνει σε σχέση με αστυνομικούς και ειδικούς φρουρούς τον τελευταίο καιρό και η γενική εχθρότητα των πολιτών απέναντι στα όργανα της τάξης. Οπότε μόνο από'κεί να περιμένεις μείωση. Όμως ποτέ δεν ήταν λιγότεροι υποψήφιοι απ'τις προκυρηχθείσες θέσεις.
Anonymous

Γεια σας παιδιά. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω.
Έχω απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου με 18, τελειώνω το Πανεπιστήμιο (σχολή ΑΕΙ) σε 6 μήνες, έχω Lower στα Αγγλικά, είμαι παιδί πολύτεκνων (4 παιδιά), έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, έχω ECDL και σκοπεύω να πάω ειδικές δυνάμεις για να κάνω τη θητεία μου. Ά, είμαι 1,80 σε ύψος.
Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να περάσω ειδικός φρουρός αν και όποτε γίνει προκύρηξη;
Είναι το όνειρο μου από μικρός και έχω πολύ άγχος μήπως και δεν τα καταφέρω. Τι λέτε;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

EidFrour έγραψε:Γεια σας παιδιά. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω.
Έχω απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου με 18, τελειώνω το Πανεπιστήμιο (σχολή ΑΕΙ) σε 6 μήνες, έχω Lower στα Αγγλικά, είμαι παιδί πολύτεκνων (4 παιδιά), έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, έχω ECDL και σκοπεύω να πάω ειδικές δυνάμεις για να κάνω τη θητεία μου. Ά, είμαι 1,80 σε ύψος.
Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να περάσω ειδικός φρουρός αν και όποτε γίνει προκύρηξη;
Είναι το όνειρο μου από μικρός και έχω πολύ άγχος μήπως και δεν τα καταφέρω. Τι λέτε;
Έχεις ελπίδες αλλά δεν νομίζω να πας ειδικές δυνάμεις αφού θα καταργηθεί η θητεία στις Ε. Δ. Και θα υπάρχουν μόνο μόνιμοι.
Anonymous

Αυτό δεν το ήξερα. Από πότε καταργούνται οι ΕΔ; Είναι σίγουρο αυτό ή "λέγεται ότι... ";
Ε, τότε θα πάω έφεδρος.
Anonymous

Καλλιτεχνη μου το ειπα και εγω αυτο (οτιθα καταργηθει κατα πάσα πιθανοτητα η θητεια στις ειδικες δυναμεις) αλλα μου ειπαν οτι εδω και αρκετα χρονια εχει ακουστει αυτο. Εμενα πάντως η τελευταια πληροφορηση μου ειναι οτι θα καταργηθη και τα ιδια τα πραγματα προς τα εκει δειχνουν... Φιλε μου, κατα την γνωμη μου με τοσα μόρια εισαι 99%, μέσα στ5ο σωμα της Αστυνομιας... ! Μακαρι να τα ειχαμε και εμεις τα μορια σου!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

EidFrour έγραψε:Γεια σας παιδιά. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω.

Φιλε μου να σε ενημερωσω οτι το ECDL και το πτυχιο ΑΕΙ δεν παιζουν κανενα αυξοντα ρολο στην μοριοδοτηση σου.

Οσον αφορα τα υπολοιπα και με την προυποθεση οτι θα υπηρετησεις ειτε ως δοκιμος ειτε στις Ειδικες Δυναμεις συγκεντρωνεις καλα μορια.

Εικόνα
Anonymous

έγραψε:Γεια σας παιδιά. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω.

φιλε μου συγνωμη κιολας. Αλλα πρεπει να σε ζαρπαρω λιγο τωρα.

εχεις απολυτηριο λυκειου 18. Που σημαινει οτι εγραψες καλα πανελληνιες
και θα μπορουσες αν οχι να πας σε στη σχολη αξιωματικων, τουλαχιστον ανετα στην αστυφυλακων. Και αντι 4 χρονια που εφαγες στο ατει να χασεις 2 χρονια απ τη ζωη σου και να κανεις αυτο που θες.
περιμενεις τωρα προκυρηξη για ειδ. Φρουρους;

δηλαδη εχουμε και λεμε
4 (το λιγοτερο) χρονια στο ατει
5 (αν μπεις ειδ. Φορυρος) μεχρι να γινεις αστυφυλακας
= 9
δηλαδη αν περναγες αστυφυλακων (2 χρονια)
θα ειχες γλυτωσει 7 χρονια απ τη ζωη σου.

αν θες τη γνωμη μου και χωρις παρεξηγηση
καλυτερα να ακολουθησεις αυτο που σπουδασες.
για να μην πανε χαμενα τα χρονια σου
αλλα και για να αφησεις μια θεση σε καποιον που
πραγματικα το χρειαζεται.
γιατι οτι εισαι μεσα ειναι σιγουρο και με τα 2 ποδια.
μαζευεις 2600 μορια χωρις καν να πας ειδ. Δυναμεις (+400)

φιλικα, Μιχαλης
Anonymous

Παιδεια να ρωτήσω. Ειναι σηγουρο οτι θα ξαναβγει προκυριξη για ειδηκους φρουρους ή θα τον κατεργησουν τον θεσμο; Το εχω ακουσει αυτο, γιαυτο...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πολλα ακουγονται φιλε μου αλλα το σιγουρο ειναι πως θα συνεχισουν ακομη για αρκετα χρονια να παιρνουν ειδικους φρουρους καθοτι στα 8 πραγματικα χρονια υπηρεσιας ως ειδικος φρουρος προαγεσαι σαν αστυφυλακας και φυσικα αλλαζεις σωμα!

Υπαρχουν ελλειψεις!

Μην σου φανει περιεργο αν ξαναβγει τωρα τον οκτωμβρη καινουργιος διαγωνισμος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 3 επισκέπτες