298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗΣ

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Ημουν και εγώ στον 3ο Λόχο του 298 Τ. Ε. Πό 4/01/1975 έως στο τέλος του 1976,24 μήνες που υπηρα΄τησα ως έφδρος Ανθυπολοχαγός. Και ειδικά 4 μήνες Χώρα και 20 μήνες Ηραίον.
ΓΙΑΝΝΗΣ

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Είμουν 11 σειρά 74 Δ ΕΣΣΟ και υπηραίτησα στον 3ο Λόχο του 298 τ. Ε για 24 μήνες, ως έφεδρος Ανθυπλοχαγός. Ημουν υπεύνος στην ανοικοδόμηση των κτηρίων στον Αι Γιάννη στο Ηραίον.
DemetrisV
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από DemetrisV »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στις 4 Φλεβάρη αλλά με έχει προβληματίσει λίγο το πλοίο το οποίο έχει δρομολόγιο 3 μέρες πριν και μια μέρα μετά . Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; "Αναγκαστικά" αεροπλάνο;

Αντώνης

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Αντώνης »

Φίλε , ίδια μέρα μπαίνω και εγώ . Στις 4. Για αεροπλάνο το κόβω , δεν υπάρχει άλλη λύση.
DemetrisV
Στρατιώτης
Στρατιώτης

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από DemetrisV »

Ναι τελικά έκλεισα και εγώ αεροπλάνο. Υπάρχει άλλο τοπικ στην υποκατηγορία με τις συναντήσεις πριν την κατάταξη όπου έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα.
Κλεομένης

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Κλεομένης »

Παρουσιάζομαι και γω 4/2/2019 στο 298 και θα φτάσω την προηγούμενη μερα με αεροπλάνο, ξέρει κανείς πόσο κοντά στο αεροδρόμιο είναι το στρατόπεδο και που συμφέρει να μείνω την κυριακή το βράδυ για να είμαι κοντά στο στρατόπεδο την δευτέρα το πρωι?
Alex

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Alex »

Καλησπερα Κλεομένη θα μπορουσες να μου πεις λιγα πραγματα για την εμπειρια σου μεχρι στιγμης, τα μπανια πως ειναι;Ευχαριστω

Γιωργος

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Γιωργος »

2000 274 σειρά εμλ. Διοικητής Οικονόμου αν θυμαμαι και νομίζω λαγγης ήταν ο ανθυπολοχαγος υπεύθυνος στον λόχο... Περάσαμε ωραία...
Kostas Ε.Μ.Λ

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Kostas Ε.Μ.Λ »

Ημουν στο 298 στην χωρα οδηγος ερπηστιοφορου αρματος BMP-1 λοχος Ε. Μ. Λ 240 ΣΕΙΡΑ σαν νησι ***** μαγκες αλλα σαν στρατοπεδο τοτε ηταν μαυριλα σκετη... διοικητης τοτε καποιος πατρινος γεωργιος εριχνε 10αρες 15αρες 20αρες τοτε για την πλακα... μαυριλα σκετη πεσανε πολλες αναβολες τοτε... ειχαμε κι εναν λοχαγο τοτε πολυ μακακας ντουζγος λεγοτανε σου εσπαγε το ηθικο... φανταστειται μαγκες αν και εχουν περασει χρονια σκομα θελω να τον δειρω... αν τον πετυχω θα τα φαει τα μπουνιδια...
Άβαταρ μέλους
Ανδρος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Ανδρος »

Καλισπερα ειμουν Στο 298 απο τα μεσα τοθ 99 μεχρι τα 2000 στον τριτο λοχο
ppl
Στρατιώτης
Στρατιώτης

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ppl »

Κανένας από τις τελευταίες εσσο να μας πει εντυπώσεις; Επιτρέπονται τα κινητά; Κάπου είχα διαβάσει ότι υπογράφεις ένα χαρτί οτι δεν θα ανεβάζεις φωτογραφίες και σε αφήνουν να έχεις, ισχύει;
ppl
Στρατιώτης
Στρατιώτης

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από ppl »

Κανείς να απαντήσει; Να ξέρουμε και εμείς τι να περιμένουμε?
Παναγιώτης

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Άκουσα ότι στο 298 Υπογράφεις χαρτί ότι δεν θα βγάλεις φωτογραφία μέσα στο στρατόπεδο με το τηλέφωνο Ισχύει αυτό;22 Ιανουαρίου μπαι6

MarcusAurelius
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από MarcusAurelius »

Τελικά, όταν μπήκες, ισχύει αυτό;

Panos

298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος

Δημοσίευση από Panos »

Καλησπέρα σε όλους τους νεοσυλεκτους μπενεει κάνεις τώρα στις 22 Σάμο;
Στρατός και θητεία