Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Οχι καλε. Καλυτερα να γραψουν. "ημουν και γω στο πλοιο"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Προβλήματα στο forum
Κολλαει σημερα το σαιτ ή μονο σε μενα κανει χουνερια λογω φορθνετ-
-;

Dum spiro spero
Προβλήματα στο forum
Βάλτε connx να βρείτε την υγειά σας... !
-
- Στρατηγός
Προβλήματα στο forum
Topol κονεξ ειχα αλλα το αλλαξα σε φορθνετ για να απαλλαγω απο τα παγια του οτε
Dum spiro spero
Προβλήματα στο forum
Ξέρω - ξέρω, πάλι κάτω ήμασταν.
Εμ, ξέρετε τι λένε. Ο server από πέσιμο ή από χέσιμο...
Εμ, ξέρετε τι λένε. Ο server από πέσιμο ή από χέσιμο...
-
- Στρατηγός
Προβλήματα στο forum
χαχαχαχαχαχα, πολυ καλο Γιαννη:-D:-Dyandr έγραψε:Εμ, ξέρετε τι λένε. Ο server από πέσιμο ή από χέσιμο...
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Προβλήματα στο forum
yandr έγραψε:
Σήμερα μου στείλανε τον λογαριασμό από την εταιρεία hosting και σήμερα μου ρίξανε και τα τρία site μου.
yandr έγραψε:Λήφθηκε απόφαση και μόλις τελειώσει το πακέτο μεταφερόμαστε στο GoDaddy.
Έχει 3 χρόνια που κολλάμε.
Οι εγκάθετοι ρίχνουν το site! Βάλε ρωσική εταιρεία hosting (αν υπάρχει) ή καμιά κινεζική μπας και δούμε χαΐρι.lol
Προβλήματα στο forum
Στην αρχη σκεφτηκα να πεταξω τον υπολογιστη απο το παραθυρο lol. Μετα ειπα δεν προσπαθεις ξανα; Ποσο ομως να προσπαθησω ακομα;lol
...
...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Προβλήματα στο forum
Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά μετά από την άλλη είναι της εταιρείας οπότε δεν έλεγε να μου το χρεώσουν στο μισθό... Αλλά όλοι μέρα η ιστοσελίδα μου βγάζει αδύνατη πρόσβαση ή απλώς κολάει στη διαδικασία που φορτώνει...5 λεπτά στο site και μετά πάλι σε πετάει...
Προβλήματα στο forum
Ρε παιδια συγνωμη για το ακυρο ποστ! Αλλα πειτε μου κατι! Εφαγα ban;
Δεν με αφηνει να ποσταρω και μου λεει οτι η προσβαση στο φορουμ εχει διακοπει προσωρινα!
Δεν με αφηνει να ποσταρω και μου λεει οτι η προσβαση στο φορουμ εχει διακοπει προσωρινα!
Προβλήματα στο forum
Ναι, έφαγες μπαν
Προβλήματα στο forum
Έχω παρατηρήσει σχετικά με το σάιτ, ότι όταν το τρέχω με "προβολή συμβατότητας", γίνεται κάπως περίεργος ο σχεδιασμός του. Καλά, δεν τρέχει τίποτα, απλά μια παρατήρηση Επίσης, δεν μου εμφανίζει τα διακριτικά των βαθμών στα μέλη.
Προβλήματα στο forum
Σχετικά με το compatibility, το κουμπί αυτό υπάρχει για τα site που ΔΕΝ ακολουθούν τα τελευταία web standards και δεν προβάλλονται σωστά στον ΙΕ.
Αυτό το site τα ακολουθεί και επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το compatibility.
Για τις εικόνες έχεις δίκιο, χθες έπαιζα πάλι με κάτι ρυθμίσεις και τις διέγραψα. Θα τις φτιάξω το απόγευμα.
Αυτό το site τα ακολουθεί και επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το compatibility.
Για τις εικόνες έχεις δίκιο, χθες έπαιζα πάλι με κάτι ρυθμίσεις και τις διέγραψα. Θα τις φτιάξω το απόγευμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης