Το θεμα εχει καθησει. Δεν ξερω αν υπαρχει ενδιαφερον πιαilly έγραψε:παππουκα Βελε, ποτε θα μας ρωτησεις διαφορα τετοια κ να βρισκουμε ποιος το ειπε;Velerefontis έγραψε: Στο θάνατο δεν υπάρχει διαφορά (Σκιπίων ο Αφρικανός, Ζάμα 202 π. Χ.)
Ποιο είναι το μότο σας;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Ποιο είναι το μότο σας;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Ποιο είναι το μότο σας;
Εγώ ενδιαφέρομαι παππούλη, εκτός κ αν έχεις στερέψει από ιδέες

Dum spiro spero
- nick13
- Λοχίας
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: anything
- Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after
Ποιο είναι το μότο σας;
The only pleace where success comes before work is a dictionary Vidal Sassoon
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Ποιο είναι το μότο σας;
Ειναι προτιμοτερο να μεινεις σιωπηλος και να σε νομιζουν για ανοητο παρα να μιλησεις και να γκρεμισεις καθε αμφιβολια
Ποιο είναι το μότο σας;
- η ζωη δεν εχει προβες μονο παραστασεις - μονο τα καλα κοριτσια κρατουν ημερολογιο τα κακα δεν προλαβαινουν
- απεχθανομαι την ευχαριστηση να ευχαριστω εκεινους που απεχθανομαι
- απεχθανομαι την ευχαριστηση να ευχαριστω εκεινους που απεχθανομαι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Ποιο είναι το μότο σας;
Ζούμε σε μια χρυσή εποχή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο χρυσός.D.W.Robertson
Δώσε μου τις πολυτέλειες της ζωής και μπορώ να κάνω χωρίς τα αναγκαία.Frank Loyd Wright
Δώσε μου τις πολυτέλειες της ζωής και μπορώ να κάνω χωρίς τα αναγκαία.Frank Loyd Wright
Ποιο είναι το μότο σας;
- η τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να κερδισει τη φυσικη ηλιθιοτητα
- δεν μισω τους εχθρους μου γιατι εγω τους εφτιαξα
- το δικαιωμα σου να ομιλεις δεν περιλαμβανει και την υποχρεωση μας να σε παρουμε στα σοβαρα
- οι ανδρες θα ελεγαν λιγοτερα ψεμματα αν οι γυναικες τους εκαναν λιγοτερες ερωτησεις.
- δεν μισω τους εχθρους μου γιατι εγω τους εφτιαξα
- το δικαιωμα σου να ομιλεις δεν περιλαμβανει και την υποχρεωση μας να σε παρουμε στα σοβαρα
- οι ανδρες θα ελεγαν λιγοτερα ψεμματα αν οι γυναικες τους εκαναν λιγοτερες ερωτησεις.
Ποιο είναι το μότο σας;
- αυτο που χρειαζομαστε ειναι μισος. Απ αυτο γεννιουνται οι ιδεες. - οι φιλοι πηγαινοερχονται ενω οι εχθροι συσσωρευονται
Ποιο είναι το μότο σας;
- ποτε μην μισησεις καποιον που αγαπησες πολυ γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να τον αγαπησεις περισσοτερο. - η εκδικηση πηγαζει παντοτε απο την αδυναμια της ψυχης που δεν ειναι ικανη να δεχτει προσβολες.
- αν σου πει κανεις πως δεν ς αγαπω μην στεναχωρεθεις. Σκεψου πως θα ηταν χειροτερο να ς αφησει να ελπιζεις
- αν σου πει κανεις πως δεν ς αγαπω μην στεναχωρεθεις. Σκεψου πως θα ηταν χειροτερο να ς αφησει να ελπιζεις
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ποιο είναι το μότο σας;
Η αναζητηση της ευτυχιας ειναι μια απο τις βασικες αιτιες της δυστυχιας.Eric Hoffer Η ελπιδα ειναι ενα ονειρο που ξυπνα.Αριστοτελης
Ποιο είναι το μότο σας;
Αν οι ανθρωποι ηξεραν τι θα πει μοναξια δεν θα ελεγαν ποτε σε κανεναν ΑΝΤΙΟ
Ποιο είναι το μότο σας;
Ο καθενας εχει 3 χαρακτηρες. Αυτον που δειχνει, αυτον που εχει και αυτον που νομιζει οτι εχει.
- τα ωραιοτερα πραγματα στη ζωη ειναι η ανηθικα η παρανομα η παχαινουν - γιατι να λεμε βιαια τα νερα ενος ποταμου και οχι τις οχθες που τις περιοριζουν;(μπρεχτ)
- τα ωραιοτερα πραγματα στη ζωη ειναι η ανηθικα η παρανομα η παχαινουν - γιατι να λεμε βιαια τα νερα ενος ποταμου και οχι τις οχθες που τις περιοριζουν;(μπρεχτ)
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ποιο είναι το μότο σας;
Η ζωη ειναι ενα παιχνιδι. Τα λεφτα ειναι ο τροπος που κραταμε το σκορ.Ted Turner
Η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου.Κ. Μαρξ
Η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου.Κ. Μαρξ
Ποιο είναι το μότο σας;
Βαλε το χερι σου επι ενα λεπτο μεσα σε μια κατσαρολα με καυτο νερο. Θα σου φανει μια ωρα. Καθησε διπλα σε μια γοητευτικη γυναικα επι μια ωρα. Θα σου φανει ενα λεπτο. Αυτο θα πει σχετικοτητα!(Αινσταιν)
Ποιο είναι το μότο σας;
- αν ο κροκοδειλος εφαγε τον εχθρο σου αυτο δεν σημαινει πως εγινε και φιλος σου (Γκαίτε) - η στρατηγικη λεει να μισεις τον εχθρο σου αλλα η τακτικη λεει να τον παιρνεις στα σοβαρα (μαο)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης