Χρυσή Αυγή
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 34
Χρυσή Αυγή
Τα ολυμπιακα εργα τα εκαναν μεταναστες επειδη οι ελληνες δεν αφηνουν τον καναπε και τον καφε! Βαριομαστε να δουλεψουμε και παραπονιομαστε για ανεργια! Λες και θα ερθει ο εργοδοτης να σε πιασει με το καλο και να σου κοψει ενα μηνιατικο κοντα στα 4 χιλιαρικα για να καθεσαι! Αν τα ολυμπιακα εργα τα εκαναν ελληνες τοτε δε θα γινομασταν παγκοσμιως ρεζιλι επειδη δεν θα ειμασταν ετοιμοι! Οι αλλοδαποι δεν εχουν καποια ειδεκευση αρα δε μπορουν να ξερουν αριστα το αντικειμενο που εργαζονται με αποτελεσμα να καθυστερουν σε πραγματα που ενας ελληνας θα εκανε στο μισο χρονο και με καλυτερη ποιοτητα!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 13
Χρυσή Αυγή
ουδέν σχόλιον...
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Μαρκο ειμαστε χρονια πισω γιατι ετσι μας θελουν! Η ελλαδα Οταν "ανοιξαν" τα συνορα δεν ηταν ετοιμη να δεχτει μεταναστες!
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
λεω κατι παραλογο; Α, κατι ασχετο! Το υφος μου δεν ειναι νευριασμενο ή οτιδηποτε αλλο! Συζητηση κανουμε! Αποψεις ανταλαζουμε!Markos_Hdi έγραψε: ουδέν σχόλιον...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Χρυσή Αυγή
Ωωωωωωωπα ρε. Όταν μιλάτε για τεμπελιά, να μιλάτε για την πάρτη σας.Mπορεί να είσαι εσυ Τεμπέλης και Να μη Δούλευες για 30-40 ευρώ, εμας μη μας βάζεις μέσα σε τέτοια υποθετικά πλαίσια, δε μας αρέσει, όπως και στον Έλληνα που δουλεύει δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα.
Χρόνια πίσω είμαστε, διότι όταν κάποιος σκέφτεται οτι οι μετανάστες είναι άχρηστοι (ιδίως σε ενα τόπο που έχουν προσφέρει τα μέγιστα, σε ξεφτίλα συνθήκες και τη μεγίστη εκμετάλλευση), δείχνει οτι κάποια μυαλά ζούνε το δικό τους μεσαίωνα κι ας έχουμε 2009 πλέον.
Και μάγκες, επειδή πολύ Έθνος κτλ κτλ βλέπω και ακούω τελευταία, μη νομίζετε οτι είστε κάτι ανώτερο απο εναν άνθρωπο ο οποίος είναι μαύρος, κίτρινος, ροζ και πορτοκαλί.
Ολο το παραμύθι για την Ελλάδα και το "Έθνος" λέτε, παραμιλάτε ακόμα και στον ύπνο σας για το ίδιο πράγμα, αλλα Ελληνικά δε ξέρετε να μιλήσετε, κάνετε και ορθογραφικά λάθη που στην πρώτη δημοτικού αμα τα κάνανε, παίρνανε 8 και 9 στην ορθογραφία.
Χαλαρώστε λίγο και αφήστε τις εθνικιστικές κορώνες.
Αν θέλετε να βλέπετε την αλήθεια, η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές. Για μπάτσες μας έχει το κάθε σοβαρό κράτος στο εξωτερικό. Και εσείς αντι να δείτε τι πραγματικά φταίει, τα ρίχνετε στους μετανάστες.
Δε δουλεύει ο Έλληνας στην οικοδομή, φταίει ο μετανάστης που δουλεύει.
Δουλεύει ο Έλληνας στην οικοδομή, αλλα με 50 ευρώ τη μέρα, οχι παρακάτω, δουλεύει ο μετανάστης για 15, πάλι ο μετανάστης φταίει.
Κάντε ενα ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας. Να κρίνετε μεταναστευτικά ρεύματα χωρίς ενα στοιχείο της προκοπής αλλα με ισχυρισμούς της πλάκας, δε προσφέρει τίποτα σε μια συζήτηση, παρα μόνο εκνευρισμό.
Η πλάκα είναι οτι θα μένετε σε σπίτι που Έλληνας σας πούλησε, αρπάζοντας σας αρκετά παραπάνω λεφτά αποτι αξίζει και μετανάστης θα το έχτισε γερό.
Τους μετανάστες που έχουν χτίσει την Ελλάδα θα τους σέβεστε. Άιντε, πολύ ανώτεροι την έχουν δεί κάποιοι, αλλα ξερογλύφονται μόλις δουν τον τουρίστα, τον κλέβουν και αυτόν, αλλα δε ξέρουν οτι ζούν με τα δανεικά που τους δίνει ο ίδιος τουρίστας μέσω ΕΕ.
Λίγο σεβασμό ρε. Αν οχι στους μετανάστες, αλλα Στους δικούς σας που κάποτε εκδιώχθηκαν απο Μικρά Ασία, η φύγανε λόγω Χούντας, εμφυλίου κλπ για ενα καλύτερο μέλλον σε μια ξένη χώρα.
Έχετε πάρει τον αμανέ, ξεκαβαλήστε το καλάμι, γιατί οχι μόνο δεν είστε τίποτα το σπουδαίο μπροστά στους μετανάστες, αλλα μπροστά σε κάποιους άλλους είστε πολύ κατώτεροι.
"Οι Έλληνες που βγαίνουν εξω δεν κάνουν φασαρίες όπως οι αλήτες μετανάστες που έρχονται εδω" ακούγεται συνέχεια. Δικαιολογία της πλάκας...
Ο Έλληνας κλέβει τον τουρίστα που έρχεται για να δεί τις ομορφιές της χώρας του, που πληρώνει και ενισχύει την οικονομία, που ταίζει στόματα που ζούν απο τον τουρισμό.
Ο Έλληνας σκοτώνει τον Αυστραλό, επειδή είναι μάγκας και πορτιέρης και βαριές κουβέντες δε σηκώνει.
Ο Έλληνας που είχε πρόβλημα με το συκώτι, δέχεται το μόσχευμα του Αυστραλού που σκότωσε ο συμπατριώτης του και ζεί φυσιολογικά.
Γιαυτό Πειραιώτη (Πειραιάς. Τέτοια ιστορία και μιλάει κατά των μεταναστών... τέλος πάντων... ) να έχεις υπόψη σου οτι ο Έλληνας δε χρειάζεται να μεταναστεύσει για να κάνει τις βρωμιές του. Έρχονται στη χώρα του για επίσκεψη, ούτε καν μετανάστευση, και φροντίζει πολύ καλά είτε για το βρώμικο κέρδος που θέλει να βγάλει (Σύνταγμα Αεροδρόμιο 500 ευρώ), είτε είναι μάγκας και σκοτώνει 20χρονους Αυστραλούς.
Άστο, δε σε παίρνει...
Χρόνια πίσω είμαστε, διότι όταν κάποιος σκέφτεται οτι οι μετανάστες είναι άχρηστοι (ιδίως σε ενα τόπο που έχουν προσφέρει τα μέγιστα, σε ξεφτίλα συνθήκες και τη μεγίστη εκμετάλλευση), δείχνει οτι κάποια μυαλά ζούνε το δικό τους μεσαίωνα κι ας έχουμε 2009 πλέον.
Και μάγκες, επειδή πολύ Έθνος κτλ κτλ βλέπω και ακούω τελευταία, μη νομίζετε οτι είστε κάτι ανώτερο απο εναν άνθρωπο ο οποίος είναι μαύρος, κίτρινος, ροζ και πορτοκαλί.
Ολο το παραμύθι για την Ελλάδα και το "Έθνος" λέτε, παραμιλάτε ακόμα και στον ύπνο σας για το ίδιο πράγμα, αλλα Ελληνικά δε ξέρετε να μιλήσετε, κάνετε και ορθογραφικά λάθη που στην πρώτη δημοτικού αμα τα κάνανε, παίρνανε 8 και 9 στην ορθογραφία.
Χαλαρώστε λίγο και αφήστε τις εθνικιστικές κορώνες.
Αν θέλετε να βλέπετε την αλήθεια, η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές. Για μπάτσες μας έχει το κάθε σοβαρό κράτος στο εξωτερικό. Και εσείς αντι να δείτε τι πραγματικά φταίει, τα ρίχνετε στους μετανάστες.
Δε δουλεύει ο Έλληνας στην οικοδομή, φταίει ο μετανάστης που δουλεύει.
Δουλεύει ο Έλληνας στην οικοδομή, αλλα με 50 ευρώ τη μέρα, οχι παρακάτω, δουλεύει ο μετανάστης για 15, πάλι ο μετανάστης φταίει.
Κάντε ενα ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας. Να κρίνετε μεταναστευτικά ρεύματα χωρίς ενα στοιχείο της προκοπής αλλα με ισχυρισμούς της πλάκας, δε προσφέρει τίποτα σε μια συζήτηση, παρα μόνο εκνευρισμό.
Η πλάκα είναι οτι θα μένετε σε σπίτι που Έλληνας σας πούλησε, αρπάζοντας σας αρκετά παραπάνω λεφτά αποτι αξίζει και μετανάστης θα το έχτισε γερό.
Τους μετανάστες που έχουν χτίσει την Ελλάδα θα τους σέβεστε. Άιντε, πολύ ανώτεροι την έχουν δεί κάποιοι, αλλα ξερογλύφονται μόλις δουν τον τουρίστα, τον κλέβουν και αυτόν, αλλα δε ξέρουν οτι ζούν με τα δανεικά που τους δίνει ο ίδιος τουρίστας μέσω ΕΕ.
Λίγο σεβασμό ρε. Αν οχι στους μετανάστες, αλλα Στους δικούς σας που κάποτε εκδιώχθηκαν απο Μικρά Ασία, η φύγανε λόγω Χούντας, εμφυλίου κλπ για ενα καλύτερο μέλλον σε μια ξένη χώρα.
Έχετε πάρει τον αμανέ, ξεκαβαλήστε το καλάμι, γιατί οχι μόνο δεν είστε τίποτα το σπουδαίο μπροστά στους μετανάστες, αλλα μπροστά σε κάποιους άλλους είστε πολύ κατώτεροι.
"Οι Έλληνες που βγαίνουν εξω δεν κάνουν φασαρίες όπως οι αλήτες μετανάστες που έρχονται εδω" ακούγεται συνέχεια. Δικαιολογία της πλάκας...
Ο Έλληνας κλέβει τον τουρίστα που έρχεται για να δεί τις ομορφιές της χώρας του, που πληρώνει και ενισχύει την οικονομία, που ταίζει στόματα που ζούν απο τον τουρισμό.
Ο Έλληνας σκοτώνει τον Αυστραλό, επειδή είναι μάγκας και πορτιέρης και βαριές κουβέντες δε σηκώνει.
Ο Έλληνας που είχε πρόβλημα με το συκώτι, δέχεται το μόσχευμα του Αυστραλού που σκότωσε ο συμπατριώτης του και ζεί φυσιολογικά.
Γιαυτό Πειραιώτη (Πειραιάς. Τέτοια ιστορία και μιλάει κατά των μεταναστών... τέλος πάντων... ) να έχεις υπόψη σου οτι ο Έλληνας δε χρειάζεται να μεταναστεύσει για να κάνει τις βρωμιές του. Έρχονται στη χώρα του για επίσκεψη, ούτε καν μετανάστευση, και φροντίζει πολύ καλά είτε για το βρώμικο κέρδος που θέλει να βγάλει (Σύνταγμα Αεροδρόμιο 500 ευρώ), είτε είναι μάγκας και σκοτώνει 20χρονους Αυστραλούς.
Άστο, δε σε παίρνει...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 51
Χρυσή Αυγή
Παιδιά ας πει κάποιος την ιδεολογία της χρυσής αυγής.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Χρυσή Αυγή
H ιδεολογια φιλε Snakesh*t ειναι οτι μονο η Ελλαδα ειναι και κανενας αλλος. Δηλαδη ο εθνικισμος οπως ειχαμε πει και πιο πανω.
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
generx ενα μεγαλο ποσοστο των ελληνων ειναι τεμπελιδες! Δεν ειπα για 'σενα! Γενικα μιλαω γιατι τους ζω καθημερινα! Τα βλεπω και χωριο μου οταν πηγαινω! Οι ελληνες καθονται στα καφενεια και οι αλβανοι δουλευουν στα χωραφια! Πως ειναι δυνατον μετα να ερθει ενας και να μου πει υπαρχει ανεργια και οτι πολλα ατομα απο το χωριο δε βρισκουν δουλεια την στιγμη που ΟΛΟΙ περιμενουν να μπουν στο δημοσιο γιατι εχει σιγουρα λεφτα και ξεκουραστη δουλεια; Ο ελληνας τα θελει ολα ευκολα και απλα! Οσο για τον τουρισμο δεν ισχυει μονο στην ελλαδα αυτο! Παντου σε κλεβουν! Εγω δεν ειπα οτι μου φταινε οι μεταναστες, οι ελληνες φταινε που ονειρευονται την τελεια ζωη! Ο καθε μεταναστης ειναι λογικο να θελει να δουλεψει και να κανει την οποιαδηποτε δουλεια για να ζησει! Ο ελληνας ομως καθεται και πινει το φραπε του και λεει δε βρισκω δουλεια! Αν δε ψαχνεις δε θα βρεις! Αν εγω περιμενω να μου κατσει το τζοκερ ή το λαχειο αντι να παω να δουλεψω Ειμαι καταδικασμενος!
Χρυσή Αυγή
Ρε παιδια εχει σκεφτει κανενας γιατι ομεταναστης εγινε μεταναστης και αν καποτε μπωρει να βρεθουμε στην θεση του παραδειγμα η νιγηρια ειναι πολυ πλουσια αλλα δεν τα περνει τα λεφτα ο νιγηριανος αλλα η shell[go well go shell go hell]το ιδιο και στο κονγκο για να εχουμε κινητο το ιδιο και στην σιερρα λεονε για να εχεις η γκομενα μας διαμαντια ο πακιστανος φτιαχνει μπαλλες για 50 σεντς την μερα μαλλον δεν φταινε οι μεταναστες αλλα αυτοι που τους βαζουν να μεταναστευσουν και μετα λεμε χρυσα αυγα αν ειστε μαγκες κυνηγηστε την ουσια και οχι το θυμα
-
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Α, και οσο για την εκμεταλευση των αλλοδαπων δεν ειναι μονο στην Ελλάδα! Για θυμησου τους ελληνες που πηγαν στην γερμανια να δουλεψουν στα εργοστασια με αθλιες καταστασεις για ενα κομματι ψωμι! Το εκαναν ομως για να ζησουν!Generx εγω δεν ειμαι κατα των ξενων διοτι οπως ειχα πει και χθες χρειαζονται φτηνα εργατικα χερια! Φυσικα και εγω σαν εργοδοτης θα επαιρνα καποιους αλλοδαπους για εργατες! Οχι ομως ολοι οι εργατες να ειναι αλλοδαποι! Το καλοκαιρι του 2008 που δουλευα σε μια οικοδομη ημουν ο μονος ελληνας! ! με τους αλλοδαπους δεν εχω καποιο προβλημα γιατι και η μανα μου αλλοδαπη θεωρειτε στην Ελλάδα(ειναι κυπρια 24 χρονια μενει στην Ελλάδα και δεν εχει ελληνικη ταυτοτητα! !)! Οποτε generx μη βγαζεις συμπερασμα οτι ειμαι εθνικιστης και εξω οι αλλοδαποι απο την Ελλάδα και αλλα τετοια! Ειμαι Εθνικιστης με την εννοια οτι οποτε μου Ζητηθει Να υπερασπιστω τα ηθη και τα εθιμα της πατριδος μου θα το κανω με μεγαλη χαρα! Δε νομιζω οτι ειναι κακο αυτο! Αυτοι ομως που χρησημοποιουν το ονομα της πατριδας τους για να καλυψουν τις πραξεις τους ειναι μ****ες παρα εθνικιστες! Η λεξη εθνικισμος εχει αλλοιωθει ως εννοια και οταν καποιος δηλωνει δεξιος ή εθνικιστης τον ονομαζουν φασιστα!
-
- Posts in topic: 11
Χρυσή Αυγή
Εγω πιστευω οτι σε αυτην την κατασταση π εχουμε ερθει καλυτερα για λιγα τουλαχιστν χρονια να κλεισουμε τα συνορα... Απο την στιγμη π δεν μπορει το κρατος να ελενξει την εγκληματικοτητα τν ελληνων κ των οσων αλλοδαπων ειναι πλεον εδω, κ αφου η οικονομια δεν μπορει να βοηθησει τους ανεργους τς... Ας κλεισουν για λιγα χρονια... Μπας κ βρουμε μια ακρη...
-
- Posts in topic: 11
Χρυσή Αυγή
Ρε παιδια παρτε λιγο κ το αλλο... Εγω ψαχνω για δουλεια παραλληλα με τις σπουδες μ... Ποιος θα μ κολλαει ενσημα; Κανεις... Ανασφαλιστη θα ειμαι... Κ τι θα κανω; θα βγαλω α5 ευρω το πολυ το τετραωρο... Κ θα με εκμεταλλευονται κανονικ... Κ τι να κανω; να τς καταγγειλω; θα χασω την δουλεια μ... Να φυγω; παλι στα ιδια θα καταληξω... Το υεμα δεν ειναι μονο να δουλευουμε το θεμα ειναι να εχουμε κ τα δικαιωματα μας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Χρυσή Αυγή
Ασε μας ρε φίλε που θα μας πεις και για οικοδομη...
Ο πατερας μου ειναι 34 χρόνια οικοδόμος ο καλυτερος στην Ζακυνθο...
Δουλευω χρονια και εγω και αν δεν ξέρεις τι παιζει στην οικοδομή μη μιλάς...
Ηρθαν οι αλβανοι και του χτυπάνε τις δουλειες με 25? εκει που ο πατερας μου δούλευε με 40 και 45...
Και για την ιστορία οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλαδα δεν ξέρουν να κάνουν καμία δουλεια σωστα, γι αυτο και δουλεύουν 2-3 δουλεές μαζι...
Και για την αλλη ιστορία αν νομίζεις οτι ο αλβανος δουλευει για 15 ? εισαι βαθιά νυχτωμενος...
Για οικοδομή πες τα αλλου αυτα γιατι τώρα αν πεινάει ο πατερας μου και ο ΚΑΘΕ πατερας μου, ειναι γιατί ήρθαν αυτοι να το παίξουν κυρίαρχοι...
Ελα να δείς κατεδαφισμένα σπιτια απο εργολάβους αλβανους...
Για οικοδομή και για γέρα σπιτια μη μιλας...
Και για την υπόλοιπη ιστορια δεν ξέρω τι κανουν στα αλλα μερη αλλα στο δικό μου οταν η αλβανια νίκησε την Ελλαδα το 2004 μέτα το euro, θυμάμαι χαρακτηριστίκα εναν αλβανο να περνάει με μηχανάκι και να σέρνει την ελληνικη μαυρισμένη σημαια απ' το πάτημα, και να φωνάζει σας γ... ρεεεε και κ... Δαχτυλα και τέτοια...
Τωρα αν έχω ορθογραφικά λάθη διορθώστε με κύριε...
Άντε γιατι όταν μιλάμε να ξέρουμε τι λεμε και να μην επιβάλουμε τη γνώμη μας στους αλλους...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Χρυσή Αυγή
Κοίτα, όταν διαβάζεις κάτι και αντί να το ψάξεις, το βλέπεις στην κυριολεξία, φυσικά και δε καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος, οπότε δικό σου το πρόβλημα.
Χρυσή Αυγή
10κωστας50 καλα τα λες φιλε μου, συμφωνω μαζι σου.
Αλβανοι. Τους ταιζουμε, τους ποτιζουμε τους πληρωνουμε και ευχαριστω δεν λενε. Βασικα χεστηκα που δεν λενε ειναι καργ____δες. Ανθρωποι που θα στην φερουν απο πισω. Δεν τους εχουμε αναγκη. Να τα μαζεψουν και να φυγουν, να πανε στην χωρα τους και καλυτερα στο δια_λο.
Ναι υπαρχουν και Ελληνικες επιχειρησης στην αλβανια, αλλα δεν μαθαινουμε πως τα περνουν οι Ελληνες εργαζομενοι εκει(και αν υπαρχουν).
Εχουν παρει πολυ αερα και κατι πρεπει να γινει.
Υ. Γ.10κωστας50 επρεπε να τον κυνηγησεις τον που_τη και να τον γα___εις
Αλβανοι. Τους ταιζουμε, τους ποτιζουμε τους πληρωνουμε και ευχαριστω δεν λενε. Βασικα χεστηκα που δεν λενε ειναι καργ____δες. Ανθρωποι που θα στην φερουν απο πισω. Δεν τους εχουμε αναγκη. Να τα μαζεψουν και να φυγουν, να πανε στην χωρα τους και καλυτερα στο δια_λο.
Ναι υπαρχουν και Ελληνικες επιχειρησης στην αλβανια, αλλα δεν μαθαινουμε πως τα περνουν οι Ελληνες εργαζομενοι εκει(και αν υπαρχουν).
Εχουν παρει πολυ αερα και κατι πρεπει να γινει.
Υ. Γ.10κωστας50 επρεπε να τον κυνηγησεις τον που_τη και να τον γα___εις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης