Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Τι να την κάνουνε την ακτινογραφία θώρακος στην στρατολογία; Τα άλλα 2 που λες χρειάζονται δεν θες κάτι άλλο και η διορία για την σειρά του Νοεμβρίου είναι μέχρι 31 ιουλίου
Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι τα αυθεντικά ή επικυρωμένα αντίγραφα; Εκτός από αφμ, ακτινογραφία, δίπλωμα και απολυτήριο λυκείου πρέπει να πάρω και τίποτα άλλο?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
1. να φερεις μαζι σου κατα την καταταξη σου:
α. δελτιο αστυνομικης ταυτοτητασ
β. ακτινογραφια θωρακος η οποια θα φερει ονοματεπωνυμο, φωτογραφια σφραγισμενη, ημερομηνια, τιτλο νοσοκομειου και θα συνοδευεται απο γνωματευση ακτινολογου η πνευμονολογου.
γ. αποδεικτικο γραμματικων γνωσεων, εφοσον εχεις επιλεγει ΥΕΑ
δ. το ατομικο βιβλιαριο υγειασ... (με τα εμβολια)
ε. αποδεικτικο που να φαινεται ο αφμ και η δου στην οποια ανηκεισ
ζ. αν εχεις φοιτησει σε επαγγελματικη η τεχνικη σχολη. να φερεις μαζι σου αντιγραφο τιτλων σπουδων
2. αν εχεις επιλεγει στο σωμα να προσκομισεις κατα την καταταξη σου επικυρωμενα αντιγραφα πτυχιου
3. αν επιθυμεις να κινηθεις μεχρι τη μοναδα καταταξεως με εξοδα της υπηρεσιας, ν απευθυνθεις στο φρουραρχειο του τοπου διαμονης σου
4. αν δεν παρουσιασθεις για καταταξη θα κυρηχθεις ανυποτακτος και θα υπεχεις προσθετη στρατιωτικη υπηρεσια και ποινικες συνεπειες.
*/******5. αν δεν παρουσιαστεις νωρισ θα κυρυχθεις ανυποτακτος και θα υποστεις αποκεφαλισμο!****
α. δελτιο αστυνομικης ταυτοτητασ
β. ακτινογραφια θωρακος η οποια θα φερει ονοματεπωνυμο, φωτογραφια σφραγισμενη, ημερομηνια, τιτλο νοσοκομειου και θα συνοδευεται απο γνωματευση ακτινολογου η πνευμονολογου.
γ. αποδεικτικο γραμματικων γνωσεων, εφοσον εχεις επιλεγει ΥΕΑ
δ. το ατομικο βιβλιαριο υγειασ... (με τα εμβολια)
ε. αποδεικτικο που να φαινεται ο αφμ και η δου στην οποια ανηκεισ
ζ. αν εχεις φοιτησει σε επαγγελματικη η τεχνικη σχολη. να φερεις μαζι σου αντιγραφο τιτλων σπουδων
2. αν εχεις επιλεγει στο σωμα να προσκομισεις κατα την καταταξη σου επικυρωμενα αντιγραφα πτυχιου
3. αν επιθυμεις να κινηθεις μεχρι τη μοναδα καταταξεως με εξοδα της υπηρεσιας, ν απευθυνθεις στο φρουραρχειο του τοπου διαμονης σου
4. αν δεν παρουσιασθεις για καταταξη θα κυρηχθεις ανυποτακτος και θα υπεχεις προσθετη στρατιωτικη υπηρεσια και ποινικες συνεπειες.
*/******5. αν δεν παρουσιαστεις νωρισ θα κυρυχθεις ανυποτακτος και θα υποστεις αποκεφαλισμο!****
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ge0rgio έγραψε:Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι τα αυθεντικά ή επικυρωμένα αντίγραφα; Εκτός από αφμ, ακτινογραφία, δίπλωμα και απολυτήριο λυκείου πρέπει να πάρω και τίποτα άλλο;
Επικυρωμένα αντίγραφα χρειάζονται.
Όχι, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.
Γεια σας. Εχω πτυχιο bachelor απο αγγλικο πανεπιστημιο. Το κεπ θα μπορεσει να μου το επικυρωσει ή οπωσδηποτε στο βρεττανικο συμβουλιο; Οταν εκοψα την αναβολη μου πληρωσα 20ε περιπου. Δεν ειναι μικρο ποσο απλα για μια επικυρωση που ισως ουτε καν την δουνε γιαυτο σας ρωταω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
greek army! Εσυ θα ξερεις στανδαρ τι χαρτια θα χρειαστω να παρω μαζι μου στην καταταξη! Δωσε μου μια αναλιτικη απαντησει ! Δεν απευθηνομε μονο στον greek army οποιος ξερει 100% τι πρεπει να παρω ας βοηθισει! Ευχαριστω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Πρεπει να παρω μαζι μου πιστωποιητικο απο λυκειο ή πανεπιστιμιο κατα την καταταξη μου; Εχω επιλεγει για ΥΕΑ αλλα δεν το θελω.
-
- Στρατηγός
Αφού δεν θες να πας μην πάρεις τίποτα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Αύγ 06, 2010 6:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια αυριο πρωι μπαινω, αλλα τα χαρτια τα εχω απλη φωτοτυπια και οχι επικυρωμενα αντιγραφα απο ΚΕΠ. Αν παρω μαζι μου τις φωτοτυπιες και τα αυθεντικα, λογικα οκ δεν θα ειμαι ;
καλη μας θητεια
καλη μας θητεια
-
- Στρατηγός
Lock έγραψε:Παιδια αυριο πρωι μπαινω, αλλα τα χαρτια τα εχω απλη φωτοτυπια και οχι επικυρωμενα αντιγραφα απο ΚΕΠ. Αν παρω μαζι μου τις φωτοτυπιες και τα αυθεντικα, λογικα οκ δεν θα ειμαι ;
καλη μας θητεια
οκ θα είσαι καλή θητεία
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Υπαρχει καποια χαρτια που τα περνεις μαζι σου, εννοω να ειναι στανταρ η σου λενε στο χαρτι καταταξης τι να παρεις μαζι σου; Ευχαριστω
Γραφει στο χαρτι καταταξηςkerkuraios έγραψε:Υπαρχει καποια χαρτια που τα περνεις μαζι σου, εννοω να ειναι στανταρ η σου λενε στο χαρτι καταταξης τι να παρεις μαζι σου; Ευχαριστω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οκ, ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης